Lobaria Posted September 22, 2012 Posted September 22, 2012 [quote name='andegawenka']No to klops z takim opisem.......nawet na łańcuch nie zechcą.... [/QUOTE] Niekoniecznie- trzeba Miśka mocno ogłaszać, dziś powinnam dostać nowe zdjęcia. Quote
Lobaria Posted September 22, 2012 Posted September 22, 2012 [quote name='andegawenka']KLAUDUS!!!! napisz do moda o wprowadzenie Lobarii jako współorganizatora....[/QUOTE] Chyba się tak nie da - to nie fb - tu może być jeden założyciel wątku. Poza tym, to niepotrzebne. Quote
andegawenka Posted September 22, 2012 Posted September 22, 2012 [quote name='Lobaria']Chyba się tak nie da - to nie fb - tu może być jeden założyciel wątku. Poza tym, to niepotrzebne.[/QUOTE] ale może oddać Ci swój post z 1 strony... Quote
Iljova Posted September 22, 2012 Posted September 22, 2012 Andegawenko ale Lobari nie chodzi ten wątek tylko o wydarzenie na Fb Quote
andegawenka Posted September 22, 2012 Posted September 22, 2012 [quote name='Iljova']Andegawenko ale Lobari nie chodzi ten wątek tylko o wydarzenie na Fb[/QUOTE] Aha [quote name='ANETTTA']2 lata pies czeka na dom[/QUOTE] 6 wrzesnia minęło..... ale jesli pies rzuca sie na nieznane osoby to kto go zaadoptuje? chyba tylko samobójca:shake: Quote
ŚWIAT Posted September 22, 2012 Posted September 22, 2012 Pies, jak pisałam, od ponad roku jest na stronie Radia Bielsko. Niedawno pani z Radia pisała do mnie czy już go można zdjąć ze strony czy nadal nie ma domu:( z bólem serca odpowiedziałam że nadal nie ma. Na stronie Radia jest dużo wejść, bardzo promują adopcje, mają specjalne akcje, chwała im za to. Prawie się nie zdarza żeby pies tak długo był na stronie, ale Misiu to niełatwy przypadek.Tu link do ogłoszenia Miśka [URL]http://www.radiobielsko.pl/przygarnij-zwierzaka/pies-misiu[/URL] Bardzo proszę jak będą zdjęcia o przesłanie mi ich, i ewentualne korekty do treści ogłoszenia, podeślę do Radia żeby podmienili. Quote
Nemko Posted September 22, 2012 Posted September 22, 2012 Witam, napisalam do zalozyciela watku, ale widze, ze nie jest obecny na dogo... Moge zrobic Misiowi bazarek bizutkowy. Mam troche ladnych rzeczy do sprzedania, moze chociaz zaplaci sie za hotelik za m-c..., kazda zlotowka wazna Quote
Iljova Posted September 22, 2012 Posted September 22, 2012 Wielkie dzięki za chęć pomocy w postaci bazarku będziemy ogromnie wdzięczni :loveu: Quote
Nemko Posted September 22, 2012 Posted September 22, 2012 [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/232647-Srebro-bizutki-dla-Misia-i-suni-bezimiennej-do-6-10-godz-20-00!!?p=19708929#post19708929[/url] bazarek dla Misia!!! pol na pol z suńką. zapraszam!! warto Quote
Lobaria Posted September 23, 2012 Posted September 23, 2012 [quote name='ŚWIAT']Pies, jak pisałam, od ponad roku jest na stronie Radia Bielsko. Niedawno pani z Radia pisała do mnie czy już go można zdjąć ze strony czy nadal nie ma domu:( z bólem serca odpowiedziałam że nadal nie ma. Na stronie Radia jest dużo wejść, bardzo promują adopcje, mają specjalne akcje, chwała im za to. Prawie się nie zdarza żeby pies tak długo był na stronie, ale Misiu to niełatwy przypadek.Tu link do ogłoszenia Miśka [URL]http://www.radiobielsko.pl/przygarnij-zwierzaka/pies-misiu[/URL] Bardzo proszę jak będą zdjęcia o przesłanie mi ich, i ewentualne korekty do treści ogłoszenia, podeślę do Radia żeby podmienili.[/QUOTE] Czekam na nowe zdjęcia. - Gabi obiecała wysłać W tym ogłoszeniu warto dodać drugi nr - 508 502 280 i mail [email][email protected][/email] Quote
Lobaria Posted September 23, 2012 Posted September 23, 2012 [quote name='Nemko'][URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/232647-Srebro-bizutki-dla-Misia-i-suni-bezimiennej-do-6-10-godz-20-00%21%21?p=19708929#post19708929"]http://www.dogomania.pl/forum/threads/232647-Srebro-bizutki-dla-Misia-i-suni-bezimiennej-do-6-10-godz-20-00!!?p=19708929#post19708929[/URL] bazarek dla Misia!!! pol na pol z suńką. zapraszam!! warto[/QUOTE] Dziękujemy pięknie !!!! Quote
Lobaria Posted September 25, 2012 Posted September 25, 2012 Czy z fb doszły jakieś pieniążki dla Miśka? Parę osób się deklarowało. W dalszym ciągu czekam na zdjęcia chłopaka. Quote
Lobaria Posted September 25, 2012 Posted September 25, 2012 [quote name='andegawenka']A dostały konto?[/QUOTE] Tak, wysyłałam Quote
Klaudus__ Posted September 25, 2012 Author Posted September 25, 2012 [quote name='Nemko'][URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/232647-Srebro-bizutki-dla-Misia-i-suni-bezimiennej-do-6-10-godz-20-00!!?p=19708929#post19708929[/URL] bazarek dla Misia!!! pol na pol z suńką. zapraszam!! warto[/QUOTE][I]Bardzo dziękuję. Mam nadzieję,że dotarło moje pw :)[/I] Quote
handzia Posted September 25, 2012 Posted September 25, 2012 [quote name='andegawenka']Lecę do banku;) Już poszło na pw[/QUOTE] Andegawenko, dziękuję:) Zaraz sprawdzę na koncie, czy coś dotarło. Przepraszam, ale teraz mamy ponad 30 chorych psów w lubelskiem i one zajmują mnie prawie cały mój czas :) Bardzo się cieszę, że zaczęło się coś w końcu dziać na tym wątku :) Aż miło się czyta :) szkoda tylko, że Misiek ma ciężki charakterek... Edit: Zajrzałam, na razie nic. Andegawenko, na pewno moje konto wysłałaś? :cool3: Quote
andegawenka Posted September 26, 2012 Posted September 26, 2012 [quote name='handzia']Andegawenko, dziękuję:) Zaraz sprawdzę na koncie, czy coś dotarło. Przepraszam, ale teraz mamy ponad 30 chorych psów w lubelskiem i one zajmują mnie prawie cały mój czas :) Bardzo się cieszę, że zaczęło się coś w końcu dziać na tym wątku :) Aż miło się czyta :) szkoda tylko, że Misiek ma ciężki charakterek... Edit: Zajrzałam, na razie nic. Andegawenko, na pewno moje konto wysłałaś? :cool3:[/QUOTE] O matko!!! wysyłam Ci kopię pw do Lobarii z kontem. Goraco mi się zrobiło... Quote
handzia Posted September 26, 2012 Posted September 26, 2012 [quote name='andegawenka']O matko!!! wysyłam Ci kopię pw do Lobarii z kontem. Goraco mi się zrobiło...[/QUOTE] Konto jest w porządku :) Tylko wpłat niestety jeszcze nie ma żadnych... Quote
Lobaria Posted September 27, 2012 Posted September 27, 2012 Czekamy na info, czy są jakieś wpłaty z fb dla Miśka... Quote
handzia Posted September 27, 2012 Posted September 27, 2012 [quote name='Lobaria']Czekamy na info, czy są jakieś wpłaty z fb dla Miśka...[/QUOTE] Na razie nic :shake: jak zaklęte jakieś to konto, pustkami świeci... Quote
Iljova Posted September 28, 2012 Posted September 28, 2012 Hei Miśku zaglądam dzisiaj jeszcze przed wyjazdem weekendowym :-) do poniedziałku Quote
Lobaria Posted September 30, 2012 Posted September 30, 2012 Wobec braku jakiejkolwiek współpracy w wydarzeniu Misia - zlikwiduję [h=5]Mimo rozpaczliwego apelu do Państwa o pomoc dla tego psiaka / a nie angażuję się bez potrzeby /, nie wpłynęła jakakolwiek pomoc - to Państwa decyzja, jakiemu psiakowi pomagać i szanuję to. Podejmuję jeszcze jedną próbę - link do bazarku na rzecz Misia [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/232647-Srebro-bizutki-dla-Misia-i-suni-bezimiennej-do-6-10-godz-20-00[/URL]!![/h] Quote
Lobaria Posted September 30, 2012 Posted September 30, 2012 Psim obowiązkiem założycielki wydarzenia jest non stop jego monitorowanie... Ja dołączyłam, bo chciałam pomóc... robię to po raz ostatni... Szkoda Misia... Quote
Recommended Posts