Iljova Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 [quote name='Lobaria']Nie bardzo wierzę w to, że koleś zadzwoni, ale będę trzymała ten kontakt[/QUOTE] Nie zaszkodzi, a może akurat ??? [quote name='andegawenka']No Misiek to potęzne chłopisko, robi wrażenie. Mozna spać spokojnie przy takim stróżu;)[/QUOTE] Masz racje :-) Quote
Lobaria Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 Ja nie wierzę, że ten koleś zadzwoni... Wspomniał o chęci adopcji takiego psiaka, gdy mu powiedziałam, czym się zajmuję... Pewnie chciał mi się przypodobać... tak myślę. Trudno znaleźć domek dla Misia, choć pozornie nie powinno być problemu, skoro jest stróżem. Ale przecież nie wydamy go na łańcuch... Quote
Iljova Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 To wykluczone . A co to za pies stróżujący na łańcuchu to jak miałby pilnować to chore i nielogiczne. Znajdzie się w końcu ten jego domek :-) Quote
psiakiGabi Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 Misiu jest idealnym stróżem, ale na pewno nie na łańcuch. Faktycznie chłopak jest potężny i wygląda na to, że urosło mu się trochę, no ale nic dziwnego, jak do nas trafił miał 9-10 mies. więc był jeszcze dzieciakiem :) a teraz robi się chłop :) Quote
Asiaczek Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 [quote name='andegawenka']"Rada m. st. Warszawy uchwaliła, że koty dziko żyjące stanowią ekosystem miasta i należy im się ochrona. Wezwała do udostępnienia pomieszczeń piwnicznych. U mnie na osiedlu zostały porozklejane plakaty w tej sprawie i okienka zostały przez administrację otwarte. Oczywiście nie wszystkie, ale w każdym bloku jedno. Plakaty powinny być do pobrania w Wydziałach Ochrony Środowiska dla Dzielnic. Należy je dostarczyć do administracji osiedli i wspólnot. Mogą to zrobić pracownicy WOŚ ale może to zrobić każdy inny człowiek, tak jak ja. Poza tym trzeba takie koty dokarmiać. Szczególnie w zimę. Można zarejestrować się w WOŚ jako karmicielka, wyznaczyć rewir dokarmiania i ilość kotów, to wówczas dostanie się karmę." Koty wytruli, okna pozamykali przed nimi, ale nie na szczura te przeszkody[/QUOTE] Dzisiaj w wieczornych wiadomościach tez słyszalam o tym. To dobrze, że jest taka akcja w W-wie:) Pzdr. Quote
yunona Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 Misiek odwiedzam cię :). I ciągle tu tkwisz? Dobrze ci tutaj? A może gdzieś w inym domku pokochają cię i będziesz sczęśliwszy? Zacznij marzyć o takim domku, bo przecież marzenia spełniają się :) Quote
andegawenka Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 Wołamy o domek dla Miszki [URL=http://smajliki.ru/smilie-906625959.html][IMG]http://s15.rimg.info/19f475769de065ca0a0507d2d7454f61.gif[/IMG][/URL] Quote
Iljova Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 Nie było mnie na wątku przez parę dni z powodu potwornego bólu głowy i oczu ale już jestem. Mój kochany Misiaczku już długo siedzisz u Gabi dość tego pora byś miał swój domek :) Quote
Asiaczek Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 Dzisiaj poszedł przelew na 20 zł dla Misia (moja stała za luty 2012 r.). pzdr. Quote
andegawenka Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 [quote name='Asiaczek']Dzisiaj poszedł przelew na 20 zł dla Misia (moja stała za luty 2012 r.). pzdr.[/QUOTE] Zaraz i ja wpłacę... Quote
Klaudus__ Posted February 7, 2012 Author Posted February 7, 2012 [I]Hej MiśQ! Ale z Ciebie Misiaczek :) Nie było mnie jakiś czas w sieci,ale już wróciłam :) [/I] Quote
Klaudus__ Posted February 9, 2012 Author Posted February 9, 2012 [I]Dorze Go tam karmicie :evil_lol: zmienię zdjęcia w ogłoszeniach na te nowe :) [/I] Quote
Asiaczek Posted February 10, 2012 Posted February 10, 2012 Eeeee, do wieloryba to mu jeszcze sporo brakuje:) pzdr. Quote
psiakiGabi Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 Karmimy, karmimy bo jak głodny to zły ;) hehe, a tak poważnie to nie jest gruby tylko dobrze zbudowany :) Quote
Iljova Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 Oh z tymi wszystkimi Miśkami .... i to obojętne czy kundelek czy rasowy jakikolwiek, ale ma na imię Misiek to ... jest rozrabiaką i różnie to bywa Quote
Klaudus__ Posted February 12, 2012 Author Posted February 12, 2012 [I]Jasne,że nie jest gruby! Nabrał masy na zimę :) [/I] Quote
andegawenka Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 [IMG]http://www.picturesanimations.com/h/hearts/sha222.gif[/IMG] Quote
Iljova Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 Buziaczki przesyłam Misiaczku kochany bo to dziś Walentynki mamy :( Quote
Recommended Posts