Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Iljova']Chyba wszędzie wieje a u mnie przed kilkoma minutami padał grad
Miśku ile jeszcze czasu upłynie, tak długo już czekasz :( na swój domek.[/QUOTE]
U nas rano była damska pogoda / piździło /, teraz ciut zelżało i tylko męska - wjaje.
A Misiu chyba zbyt mało jest lansowany...

Posted

[quote name='Lobaria']U nas rano była damska pogoda / piździło /, teraz ciut zelżało i tylko męska - wjaje.
A Misiu chyba zbyt mało jest lansowany...[/QUOTE]

To chyba inna część Polski bo u nas od wczoraj pada

Klaudus pisze wcześniej że lansowany:)

Posted

[quote name='andegawenka']To chyba inna część Polski bo u nas od wczoraj pada

Klaudus pisze wcześniej że lansowany:)[/QUOTE]

Południowao- wschodnia Wielkopolska. Tyż pada.

Posted

[quote name='Iljova']Zimy nie ma , a czy będzie ...
Domku nie ma , ale w końcu będzie :-)[/QUOTE]

Przed chwilą wyczytałam na tvn24.pl meteo, że zimy nie ma być. Ale domek dla Misia musi się znaleźć.

Posted

[quote name='Asiaczek']Dzisiaj dopiero zrobiłam przelew mojej stałej dla Misia - 20 zł. W poniedziałek powinna byc na koncie.

Pzdr.[/QUOTE]
Tym razem na pewno nie pominę ;)

Posted

[quote name='handzia']Tym razem na pewno nie pominę ;)[/QUOTE]
Dzieki:)

[quote name='Klaudus__'][I]Miałam jedno zapytanie o Misia.
Niestety Pani chciała do domu z dziećmi i 3 kotami...
Może to dobry początek,że coś ruszyło?[/I][/QUOTE]
Oby!

Pzdr.

Posted

U nas od dłuższego już czasu wieje, pada, wszędzie błoto :( a psy się mnie pytają kiedy wreszcie spadnie śnieg :)
Misiaczek mówi, że podoba mu się u nas, ale jak się znajdzie fajny dom to będzie grzeczny i pojedzie nie robiąc nam wstydu :)

Posted

[quote name='handzia'][B]Gabi[/B], wysłałam do Ciebie [B]250 zł [/B]za hotelowanie Misia. Podlicz do kiedy jest opłacony hotel. Jak wpłyną kolejne pieniądze wpłacę resztę.[/QUOTE]
Przypomnę się ;)

Posted

[quote name='Lolalola']dzis wplacilam swoja deklaracje poczta Misiu:)........cos mi sie zdaje,ze z nowym rokiem zjawi sie nowy domek....:)[/QUOTE]

najwyższy czas żeby miał ten dom

Posted

Na fb jest nawoływanie do szybkiej moblilizacji w sprawie nowej ustawy dla zwierząt!!!: WAŻNE!!! Proszę, wyślijcie maila o takim tekście: "Nie zgadzam się na odrzucenie obywatelskiego projektu ustawy o zwierzętach w pierwszym czytaniu, żądam odesłania go do rozpatrzenia w komisji sejmowej." (i oczywiście Wasz podpis) na ten adres mailowy: [URL="http://poczta.o2.pl/?cmd=compose&[email protected]"][email protected][/URL] Ludzie z PO planują odrzucenie ustawy o ochronie zwierząt, proszę, nie pozwólcie im na to! Wyślijcie maila, powiadomcie znajomych

Posted

[quote name='psiakiGabi']Jestem jestem :)

Misiaczek ma opłacony hotelik do 29 grudnia, ależeby zakończyć stary rok to powiedzmy, że te dni do końca roku miał gratisowe. Więc od 1 stycznia ma nie opłacone.[/QUOTE]

No to teraz Handzie wołamy na wątek:smile: