Klaudus__ Posted January 5, 2012 Author Posted January 5, 2012 [I]U Ciebie Misiaku też tak straszliwie wieje...?[/I] Quote
Iljova Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 Chyba wszędzie wieje a u mnie przed kilkoma minutami padał grad Miśku ile jeszcze czasu upłynie, tak długo już czekasz :( na swój domek. Quote
andegawenka Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 U nas pada ... Misiu [URL=http://smajliki.ru/smilie-1110327303.html][IMG]http://s18.rimg.info/723788616db83c5998b70b65b154cc5f.gif[/IMG][/URL] Quote
Lobaria Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 [quote name='Iljova']Chyba wszędzie wieje a u mnie przed kilkoma minutami padał grad Miśku ile jeszcze czasu upłynie, tak długo już czekasz :( na swój domek.[/QUOTE] U nas rano była damska pogoda / piździło /, teraz ciut zelżało i tylko męska - wjaje. A Misiu chyba zbyt mało jest lansowany... Quote
andegawenka Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 [quote name='Lobaria']U nas rano była damska pogoda / piździło /, teraz ciut zelżało i tylko męska - wjaje. A Misiu chyba zbyt mało jest lansowany...[/QUOTE] To chyba inna część Polski bo u nas od wczoraj pada Klaudus pisze wcześniej że lansowany:) Quote
Lobaria Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 [quote name='andegawenka']To chyba inna część Polski bo u nas od wczoraj pada Klaudus pisze wcześniej że lansowany:)[/QUOTE] Południowao- wschodnia Wielkopolska. Tyż pada. Quote
andegawenka Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 Najpierw susza, teraz pada a gdzie zima? Misiek domu też nie ma Quote
Iljova Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 Zimy nie ma , a czy będzie ... Domku nie ma , ale w końcu będzie :-) Quote
Lobaria Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 [quote name='Iljova']Zimy nie ma , a czy będzie ... Domku nie ma , ale w końcu będzie :-)[/QUOTE] Przed chwilą wyczytałam na tvn24.pl meteo, że zimy nie ma być. Ale domek dla Misia musi się znaleźć. Quote
Asiaczek Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 Dzisiaj dopiero zrobiłam przelew mojej stałej dla Misia - 20 zł. W poniedziałek powinna byc na koncie. Pzdr. Quote
handzia Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 [quote name='Asiaczek']Dzisiaj dopiero zrobiłam przelew mojej stałej dla Misia - 20 zł. W poniedziałek powinna byc na koncie. Pzdr.[/QUOTE] Tym razem na pewno nie pominę ;) Quote
Klaudus__ Posted January 8, 2012 Author Posted January 8, 2012 [I]Miałam jedno zapytanie o Misia. Niestety Pani chciała do domu z dziećmi i 3 kotami... Może to dobry początek,że coś ruszyło?[/I] Quote
Asiaczek Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 [quote name='handzia']Tym razem na pewno nie pominę ;)[/QUOTE] Dzieki:) [quote name='Klaudus__'][I]Miałam jedno zapytanie o Misia. Niestety Pani chciała do domu z dziećmi i 3 kotami... Może to dobry początek,że coś ruszyło?[/I][/QUOTE] Oby! Pzdr. Quote
psiakiGabi Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 U nas od dłuższego już czasu wieje, pada, wszędzie błoto :( a psy się mnie pytają kiedy wreszcie spadnie śnieg :) Misiaczek mówi, że podoba mu się u nas, ale jak się znajdzie fajny dom to będzie grzeczny i pojedzie nie robiąc nam wstydu :) Quote
handzia Posted January 10, 2012 Posted January 10, 2012 [quote name='handzia'][B]Gabi[/B], wysłałam do Ciebie [B]250 zł [/B]za hotelowanie Misia. Podlicz do kiedy jest opłacony hotel. Jak wpłyną kolejne pieniądze wpłacę resztę.[/QUOTE] Przypomnę się ;) Quote
Lolalola Posted January 10, 2012 Posted January 10, 2012 dzis wplacilam swoja deklaracje poczta Misiu:)........cos mi sie zdaje,ze z nowym rokiem zjawi sie nowy domek....:) Quote
Iljova Posted January 11, 2012 Posted January 11, 2012 [quote name='Lolalola']dzis wplacilam swoja deklaracje poczta Misiu:)........cos mi sie zdaje,ze z nowym rokiem zjawi sie nowy domek....:)[/QUOTE] najwyższy czas żeby miał ten dom Quote
Klaudus__ Posted January 12, 2012 Author Posted January 12, 2012 [I]U mnie dzisiaj pięknie, słonecznie. Mam nadzieję,że u Ciebie Misiaku także :)[/I] Quote
Lolalola Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 Na fb jest nawoływanie do szybkiej moblilizacji w sprawie nowej ustawy dla zwierząt!!!: WAŻNE!!! Proszę, wyślijcie maila o takim tekście: "Nie zgadzam się na odrzucenie obywatelskiego projektu ustawy o zwierzętach w pierwszym czytaniu, żądam odesłania go do rozpatrzenia w komisji sejmowej." (i oczywiście Wasz podpis) na ten adres mailowy: [URL="http://poczta.o2.pl/?cmd=compose&[email protected]"][email protected][/URL] Ludzie z PO planują odrzucenie ustawy o ochronie zwierząt, proszę, nie pozwólcie im na to! Wyślijcie maila, powiadomcie znajomych Quote
andegawenka Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 [quote name='handzia']Przypomnę się ;)[/QUOTE] Gabi....wołamy na watek:loveu: Quote
psiakiGabi Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 Jestem jestem :) Misiaczek ma opłacony hotelik do 29 grudnia, ależeby zakończyć stary rok to powiedzmy, że te dni do końca roku miał gratisowe. Więc od 1 stycznia ma nie opłacone. Quote
andegawenka Posted January 12, 2012 Posted January 12, 2012 [quote name='psiakiGabi']Jestem jestem :) Misiaczek ma opłacony hotelik do 29 grudnia, ależeby zakończyć stary rok to powiedzmy, że te dni do końca roku miał gratisowe. Więc od 1 stycznia ma nie opłacone.[/QUOTE] No to teraz Handzie wołamy na wątek:smile: Quote
Recommended Posts