Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='AltaCaraya']to juz po koncu swiata??:-( kurza twarz ja zawsze cos przegapie...:boom: tak wiec ide sie malowac i sprzatac:)[/QUOTE]

Hahahahaha :) żyjemy :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Iljova']Ale nie wiecie o czymś, więc Wam przekazuję że przez trzy dni zapanuje
całkowita ciemność i ziemia wejdzie w piąty wymiar :loveu:[/QUOTE]

...no fakt ... ciemno jak licho... i mówisz w piąty wymiar wchodzimy... kurcze to w czwartym byliśmy?

Wiem jedno...białe niedźwiedzie są na wyginięciu...lód zbyt cienki ... dla mnie to jest tragedią, która moze ogarnąć cały glob :(

Posted

[quote name='Iljova']Ale nie wiecie o czymś, więc Wam przekazuję że przez trzy dni zapanuje
całkowita ciemność i ziemia wejdzie w piąty wymiar :loveu:[/QUOTE]

nareszcie sie wyspię......:evil_lol:

[quote name='Iljova']brak już słów na te wszystkie końce świata itp....
zamiast zając się ważnymi sprawami to o pierdołach gadają[/QUOTE]

o jakich pierdołach? chce wiedzieć czy minie mi deprecha czy nie:p a jak bedzie koniec świata to się przeca nie dowiem:p

Posted

[quote name='AltaCaraya']myslalam ze Mnie rozdupcy a tu cisza:eviltong: lece dalej moze zdaze przed koncem;)[/QUOTE]

Jak ma nas wyparować...to przynajmniej w czystej chacie? - a nie lepiej robić to na co nigdy nie miało się czasu, a o czym się zawsze marzyło? - np. poleniuchować :evil_lol::evil_lol::eviltong:

Posted

[quote name='Marinka']Jak ma nas wyparować...to przynajmniej w czystej chacie? - a nie lepiej robić to na co nigdy nie miało się czasu, a o czym się zawsze marzyło? - np. poleniuchować :evil_lol::evil_lol::eviltong:[/QUOTE]

i zamordować tych wszystkich "właścicieli" psów. Ale miałabym bezkarne uzywanie:diabloti: albo o chlebie i wodzie i na łancuch do budy dwunożnych......

Posted

[quote name='andegawenka']i zamordować tych wszystkich "właścicieli" psów. Ale miałabym bezkarne uzywanie:diabloti: albo o chlebie i wodzie i na łancuch do budy dwunożnych......[/QUOTE] ja jestem bardziej podla... kastracja tepym nozem:diabloti:

Posted

Albo sterylizacja:diabloti: ostatnio ogladalam jakis podly film gdzie ludzie znecali sie nad oprawca swojego dziecka. Szkoda ze na samym koncu sie okazalo ze to nie tan:) Ale tortury byly ciekawe. Ja juz mam swoja czarna liste tych chamow co by im sie przydalo

Posted

[quote name='AltaCaraya']ja jestem bardziej podla... kastracja tepym nozem:diabloti:[/QUOTE]
Eeee tam... Czemu tepym? Ja bym pozwoliła facetem patrzeć ;) nawet w znieczuleniu....To by och bardziej zabolalo:D

Posted

Nie znalazłam wpłaty z bazarku z lipca.... To ja przeoczylam????? Sprawdzcie kochane, bo robię porządki jeszcze przed Nowym Rokiem i aż mi sie gorąco zrobiło! Tu bazarek: [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/228601-Do-usunięcia[/url]
konto i tak poproszę, to wplace raz jeszcze..... Kara musi być!