__Lara Posted December 21, 2012 Posted December 21, 2012 [quote name='AltaCaraya']to juz po koncu swiata??:-( kurza twarz ja zawsze cos przegapie...:boom: tak wiec ide sie malowac i sprzatac:)[/QUOTE] Hahahahaha :) żyjemy :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Wiola&Miłosz Posted December 21, 2012 Posted December 21, 2012 a juz myslalam ze nas wszystkie trafi:) Dobra ide sprzatac!!! Quote
Klaudus__ Posted December 21, 2012 Author Posted December 21, 2012 [I]Czyli jednak nas minęło - ale podobno przełożyli na 18:00 ten koniec. Nie wiem czy wszyscy gotowi nie byli czy co... :lol:[/I] Quote
andegawenka Posted December 21, 2012 Posted December 21, 2012 [quote name='Klaudus__'][I]Czyli jednak nas minęło - ale podobno przełożyli na 18:00 ten koniec. Nie wiem czy wszyscy gotowi nie byli czy co... :lol:[/I][/QUOTE] chyba nie byliśmy:roflt: Quote
Iljova Posted December 21, 2012 Posted December 21, 2012 [IMG]https://lh4.googleusercontent.com/-Le-HuOV2X1o/UNSE07RuSjI/AAAAAAAALGk/023EvScJb8I/s400/bOŻE+nARODZENIE.gif[/IMG] Quote
Klaudus__ Posted December 21, 2012 Author Posted December 21, 2012 [quote name='andegawenka']chyba nie byliśmy:roflt:[/QUOTE][I]Zobaczymy za 45minut czy się przygotowaliście :lol: Ja jestem w pełnej gotowości :lol:[/I] Quote
Iljova Posted December 21, 2012 Posted December 21, 2012 Ale nie wiecie o czymś, więc Wam przekazuję że przez trzy dni zapanuje całkowita ciemność i ziemia wejdzie w piąty wymiar :loveu: Quote
Marinka Posted December 21, 2012 Posted December 21, 2012 [quote name='Iljova']Ale nie wiecie o czymś, więc Wam przekazuję że przez trzy dni zapanuje całkowita ciemność i ziemia wejdzie w piąty wymiar :loveu:[/QUOTE] ...no fakt ... ciemno jak licho... i mówisz w piąty wymiar wchodzimy... kurcze to w czwartym byliśmy? Wiem jedno...białe niedźwiedzie są na wyginięciu...lód zbyt cienki ... dla mnie to jest tragedią, która moze ogarnąć cały glob :( Quote
Iljova Posted December 21, 2012 Posted December 21, 2012 brak już słów na te wszystkie końce świata itp.... zamiast zając się ważnymi sprawami to o pierdołach gadają Quote
andegawenka Posted December 21, 2012 Posted December 21, 2012 [quote name='Iljova']Ale nie wiecie o czymś, więc Wam przekazuję że przez trzy dni zapanuje całkowita ciemność i ziemia wejdzie w piąty wymiar :loveu:[/QUOTE] nareszcie sie wyspię......:evil_lol: [quote name='Iljova']brak już słów na te wszystkie końce świata itp.... zamiast zając się ważnymi sprawami to o pierdołach gadają[/QUOTE] o jakich pierdołach? chce wiedzieć czy minie mi deprecha czy nie:p a jak bedzie koniec świata to się przeca nie dowiem:p Quote
Wiola&Miłosz Posted December 21, 2012 Posted December 21, 2012 myslalam ze Mnie rozdupcy a tu cisza:eviltong: lece dalej moze zdaze przed koncem;) Quote
Marinka Posted December 21, 2012 Posted December 21, 2012 [quote name='AltaCaraya']myslalam ze Mnie rozdupcy a tu cisza:eviltong: lece dalej moze zdaze przed koncem;)[/QUOTE] Jak ma nas wyparować...to przynajmniej w czystej chacie? - a nie lepiej robić to na co nigdy nie miało się czasu, a o czym się zawsze marzyło? - np. poleniuchować :evil_lol::evil_lol::eviltong: Quote
andegawenka Posted December 21, 2012 Posted December 21, 2012 [quote name='Marinka']Jak ma nas wyparować...to przynajmniej w czystej chacie? - a nie lepiej robić to na co nigdy nie miało się czasu, a o czym się zawsze marzyło? - np. poleniuchować :evil_lol::evil_lol::eviltong:[/QUOTE] i zamordować tych wszystkich "właścicieli" psów. Ale miałabym bezkarne uzywanie:diabloti: albo o chlebie i wodzie i na łancuch do budy dwunożnych...... Quote
Wiola&Miłosz Posted December 21, 2012 Posted December 21, 2012 [quote name='andegawenka']i zamordować tych wszystkich "właścicieli" psów. Ale miałabym bezkarne uzywanie:diabloti: albo o chlebie i wodzie i na łancuch do budy dwunożnych......[/QUOTE] ja jestem bardziej podla... kastracja tepym nozem:diabloti: Quote
Wiola&Miłosz Posted December 21, 2012 Posted December 21, 2012 Albo sterylizacja:diabloti: ostatnio ogladalam jakis podly film gdzie ludzie znecali sie nad oprawca swojego dziecka. Szkoda ze na samym koncu sie okazalo ze to nie tan:) Ale tortury byly ciekawe. Ja juz mam swoja czarna liste tych chamow co by im sie przydalo Quote
Wiola&Miłosz Posted December 21, 2012 Posted December 21, 2012 e tam ostra czasem irracjonalna;) no dobra niesforna ale w dobrej wierze:p:evil_lol: Quote
Iljova Posted December 21, 2012 Posted December 21, 2012 Dobrze wiedzieć tak na wszelki wypadek ;-) Quote
Wiola&Miłosz Posted December 21, 2012 Posted December 21, 2012 oj tam oj tam;) nie jest ze mna tak zle;) Quote
Iljova Posted December 21, 2012 Posted December 21, 2012 Ależ ja wcale nie uważam że jest źle wręcz przeciwnie ;-) jest świetnie :-) Quote
magdola Posted December 21, 2012 Posted December 21, 2012 [quote name='AltaCaraya']ja jestem bardziej podla... kastracja tepym nozem:diabloti:[/QUOTE] Eeee tam... Czemu tepym? Ja bym pozwoliła facetem patrzeć ;) nawet w znieczuleniu....To by och bardziej zabolalo:D Quote
Wiola&Miłosz Posted December 22, 2012 Posted December 22, 2012 ile ludzi tyle metod;) moja lista niestety sie powieksza.... Quote
magdola Posted December 22, 2012 Posted December 22, 2012 [quote name='AltaCaraya']ile ludzi tyle metod;) moja lista niestety sie powieksza....[/QUOTE] Coś mi sie wydaje, ze nie tylko Twoja.....:( Quote
magdola Posted December 22, 2012 Posted December 22, 2012 Nie znalazłam wpłaty z bazarku z lipca.... To ja przeoczylam????? Sprawdzcie kochane, bo robię porządki jeszcze przed Nowym Rokiem i aż mi sie gorąco zrobiło! Tu bazarek: [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/228601-Do-usunięcia[/url] konto i tak poproszę, to wplace raz jeszcze..... Kara musi być! Quote
Recommended Posts