Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='AltaCaraya'];) Kiedys trzeba sie nauczyc i poczatki nie sa nigdy latwe wiec luzik:cool3:[/QUOTE]
Ok, postaram sie szybko, bo Noe wiem jaka będzie moja przyszłość na Dogo ;)

Posted

[quote name='AltaCaraya']A co sie takiego dzieje?;)[/QUOTE]aaaa długa historia, za nieudaną adopcje, do domu gdzie byłam pewna na 200% zostałam posadzone o matactwa , kretactwa i oszustwa!!!!!:crazyeye: Sprawa juz zgłoszona do moda, jednak zastanawiam sie nad usunięciem nicku, bo pomagac psom to ja moge tez poza Dogo. I to robię ....Przykre....

Posted

[quote name='Marinka']Na tablica.pl takie ogłoszenie można druknąć gotowe :)

Już korzystałam nie raz :)[/QUOTE]
Wiem, ale fajniejsze mozna zrobic ręcznie;) plakaciki z fotkami na przykład ;) sama korzystalam z tablicy;)

Posted

[quote name='magdola']Wiem, ale fajniejsze mozna zrobic ręcznie;) plakaciki z fotkami na przykład ;) sama korzystalam z tablicy;)[/QUOTE]

Ja nie potrafię, więc posiłkuję się gotowcami :)

A złymi się nie przejmuj...pełno ich na dogo...

Posted

[quote name='Marinka']Ja nie potrafię, więc posiłkuję się gotowcami :)

A złymi się nie przejmuj...pełno ich na dogo...[/QUOTE]
Ja te nie potrafiłam , ale juz umiem i sie chwale ....chociaż to grzech wielki:diabloti:
ps. Taki troll to potrafi człowieka do trumny wprowadzić, więc sprawa juz u moda ;)

Posted

[quote name='magdola']Ja te nie potrafiłam , ale juz umiem i sie chwale ....chociaż to grzech wielki:diabloti:
ps. Taki troll to potrafi człowieka do trumny wprowadzić, więc sprawa juz u moda ;)[/QUOTE]

A grzesz sobie grzesz:)
A trolla wrzuć do ignorowanych...ci89śnienie się unormuje :)

[quote name='AltaCaraya']A ja szczerze powiem ze umiem;) - racja zawodu ale jestem zapsiona i mi sie nie chce:diabloti:[/QUOTE]

Wiem wiem...tak łatwo się nie wywiniesz jednak :)

Posted

[quote name='AltaCaraya']Oj no dobra no myslalam ze choc dzisiaj mi troszke odpuscicie;) A tu i czapa i dupa:eviltong:[/QUOTE]
I sie wydało :diabloti: Ja zrobię ale raczej dla swojej przyjemności, bo mam amatorski program mam bardzo i nie wiem jeszcze co i jak, ale.....

Posted

[quote name='AltaCaraya']Oj no dobra no myslalam ze choc dzisiaj mi troszke odpuscicie;) A tu i czapa i dupa:eviltong:[/QUOTE]

Bo dziś jest Twój dzień...i wybacz ...trza go wykorzystać na maksa :)

Posted

[quote name='magdola']"Twój dzien"?????? Hmmmmm?????[/QUOTE]
Moj podopieczny ktorego wyciagnelam ze schronu trafil na fantastycznych ludzi
w poniedzialek kastracja a nowy rok juz spedzi z nimi:)

w wolnej chwili masz do poczytania;)
[url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/236418-Gandalf-Mix-Goldena-i-podhalana-po-kastracji-idzie-do-wspaniałego-domu-)-)-[/url])

Posted

[quote name='AltaCaraya']Moj podopieczny ktorego wyciagnelam ze schronu trafil na fantastycznych ludzi
w poniedzialek kastracja a nowy rok juz spedzi z nimi:)

w wolnej chwili masz do poczytania;)
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/236418-Gandalf-Mix-Goldena-i-podhalana-po-kastracji-idzie-do-wspaniałego-domu-)-)-[/URL])[/QUOTE]
No to gratki :D

Posted

[quote name='AltaCaraya']Teraz jest zimno a co bedzie niebawem? :shake:[/QUOTE]

ciocia nie strasz :(:(:( mój akumulator już zaczyna odmawiać posłuszeństwa :( aż się boję czy go te wstrętne mrozy nie załatwią :shake: pójdę z buta na autobus jak nic :(:(:(

Posted

[quote name='AltaCaraya'];) Nie strasze.. Mowie jak bedzie. Nie wiem jak u was ale u Mnie wczoraj bylo -11
Panstwo jak przyjechali do gandalfa mowia u nas minus 4 35 min lotu samolotem
i sie okazuje ze -11.[/QUOTE]

u nas wczoraj - 13 a dziś mam wrażenie że jeszcze zimniej :( w nocy na pewno około - 20