Wiola&Miłosz Posted December 8, 2012 Posted December 8, 2012 ;) Kiedys trzeba sie nauczyc i poczatki nie sa nigdy latwe wiec luzik:cool3: Quote
magdola Posted December 8, 2012 Posted December 8, 2012 [quote name='AltaCaraya'];) Kiedys trzeba sie nauczyc i poczatki nie sa nigdy latwe wiec luzik:cool3:[/QUOTE] Ok, postaram sie szybko, bo Noe wiem jaka będzie moja przyszłość na Dogo ;) Quote
magdola Posted December 8, 2012 Posted December 8, 2012 [quote name='AltaCaraya']A co sie takiego dzieje?;)[/QUOTE]aaaa długa historia, za nieudaną adopcje, do domu gdzie byłam pewna na 200% zostałam posadzone o matactwa , kretactwa i oszustwa!!!!!:crazyeye: Sprawa juz zgłoszona do moda, jednak zastanawiam sie nad usunięciem nicku, bo pomagac psom to ja moge tez poza Dogo. I to robię ....Przykre.... Quote
Wiola&Miłosz Posted December 8, 2012 Posted December 8, 2012 Nic sie nie przejmuj najwazniejsze ze masz czyste sumienie. Na pierwszy rzut domek moze byc super a pozniej sie okazuje kicha.. Quote
Marinka Posted December 8, 2012 Posted December 8, 2012 Na tablica.pl takie ogłoszenie można druknąć gotowe :) Już korzystałam nie raz :) Quote
magdola Posted December 8, 2012 Posted December 8, 2012 [quote name='Marinka']Na tablica.pl takie ogłoszenie można druknąć gotowe :) Już korzystałam nie raz :)[/QUOTE] Wiem, ale fajniejsze mozna zrobic ręcznie;) plakaciki z fotkami na przykład ;) sama korzystalam z tablicy;) Quote
Marinka Posted December 8, 2012 Posted December 8, 2012 [quote name='magdola']Wiem, ale fajniejsze mozna zrobic ręcznie;) plakaciki z fotkami na przykład ;) sama korzystalam z tablicy;)[/QUOTE] Ja nie potrafię, więc posiłkuję się gotowcami :) A złymi się nie przejmuj...pełno ich na dogo... Quote
magdola Posted December 8, 2012 Posted December 8, 2012 [quote name='Marinka']Ja nie potrafię, więc posiłkuję się gotowcami :) A złymi się nie przejmuj...pełno ich na dogo...[/QUOTE] Ja te nie potrafiłam , ale juz umiem i sie chwale ....chociaż to grzech wielki:diabloti: ps. Taki troll to potrafi człowieka do trumny wprowadzić, więc sprawa juz u moda ;) Quote
Wiola&Miłosz Posted December 8, 2012 Posted December 8, 2012 A ja szczerze powiem ze umiem;) - racja zawodu ale jestem zapsiona i mi sie nie chce:diabloti: Quote
Marinka Posted December 8, 2012 Posted December 8, 2012 [quote name='magdola']Ja te nie potrafiłam , ale juz umiem i sie chwale ....chociaż to grzech wielki:diabloti: ps. Taki troll to potrafi człowieka do trumny wprowadzić, więc sprawa juz u moda ;)[/QUOTE] A grzesz sobie grzesz:) A trolla wrzuć do ignorowanych...ci89śnienie się unormuje :) [quote name='AltaCaraya']A ja szczerze powiem ze umiem;) - racja zawodu ale jestem zapsiona i mi sie nie chce:diabloti:[/QUOTE] Wiem wiem...tak łatwo się nie wywiniesz jednak :) Quote
Wiola&Miłosz Posted December 8, 2012 Posted December 8, 2012 Oj no dobra no myslalam ze choc dzisiaj mi troszke odpuscicie;) A tu i czapa i dupa:eviltong: Quote
magdola Posted December 8, 2012 Posted December 8, 2012 [quote name='AltaCaraya']Oj no dobra no myslalam ze choc dzisiaj mi troszke odpuscicie;) A tu i czapa i dupa:eviltong:[/QUOTE] I sie wydało :diabloti: Ja zrobię ale raczej dla swojej przyjemności, bo mam amatorski program mam bardzo i nie wiem jeszcze co i jak, ale..... Quote
Marinka Posted December 8, 2012 Posted December 8, 2012 [quote name='AltaCaraya']Oj no dobra no myslalam ze choc dzisiaj mi troszke odpuscicie;) A tu i czapa i dupa:eviltong:[/QUOTE] Bo dziś jest Twój dzień...i wybacz ...trza go wykorzystać na maksa :) Quote
magdola Posted December 8, 2012 Posted December 8, 2012 [quote name='Marinka']Bo dziś jest Twój dzień...i wybacz ...trza go wykorzystać na maksa :)[/QUOTE] "Twój dzien"?????? Hmmmmm????? Quote
Wiola&Miłosz Posted December 8, 2012 Posted December 8, 2012 [quote name='magdola']"Twój dzien"?????? Hmmmmm?????[/QUOTE] Moj podopieczny ktorego wyciagnelam ze schronu trafil na fantastycznych ludzi w poniedzialek kastracja a nowy rok juz spedzi z nimi:) w wolnej chwili masz do poczytania;) [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/236418-Gandalf-Mix-Goldena-i-podhalana-po-kastracji-idzie-do-wspaniałego-domu-)-)-[/url]) Quote
magdola Posted December 8, 2012 Posted December 8, 2012 [quote name='AltaCaraya']Moj podopieczny ktorego wyciagnelam ze schronu trafil na fantastycznych ludzi w poniedzialek kastracja a nowy rok juz spedzi z nimi:) w wolnej chwili masz do poczytania;) [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/236418-Gandalf-Mix-Goldena-i-podhalana-po-kastracji-idzie-do-wspaniałego-domu-)-)-[/URL])[/QUOTE] No to gratki :D Quote
Wiola&Miłosz Posted December 9, 2012 Posted December 9, 2012 Ale zimno brrrr...Co tam u miska>??? Quote
andegawenka Posted December 9, 2012 Posted December 9, 2012 [quote name='AltaCaraya']Ale zimno brrrr...Co tam u miska>???[/QUOTE] Myslę że bez zmian;) ...u nas też zimno, biedne psiaki... Quote
Wiola&Miłosz Posted December 9, 2012 Posted December 9, 2012 Teraz jest zimno a co bedzie niebawem? :shake: Quote
Martika&Aischa Posted December 9, 2012 Posted December 9, 2012 [quote name='andegawenka']Myslę że bez zmian;) ...u nas też zimno, biedne psiaki...[/QUOTE] I ja zaglądam do chłopaka :):):) Oj tak Ninuś u nas też mroźno zimno i wietrzenie .....brrrrrrrr ...byle by do wiosny ;) Quote
Martika&Aischa Posted December 9, 2012 Posted December 9, 2012 [quote name='AltaCaraya']Teraz jest zimno a co bedzie niebawem? :shake:[/QUOTE] ciocia nie strasz :(:(:( mój akumulator już zaczyna odmawiać posłuszeństwa :( aż się boję czy go te wstrętne mrozy nie załatwią :shake: pójdę z buta na autobus jak nic :(:(:( Quote
Wiola&Miłosz Posted December 9, 2012 Posted December 9, 2012 ;) Nie strasze.. Mowie jak bedzie. Nie wiem jak u was ale u Mnie wczoraj bylo -11 Panstwo jak przyjechali do gandalfa mowia u nas minus 4 35 min lotu samolotem i sie okazuje ze -11. Quote
Martika&Aischa Posted December 9, 2012 Posted December 9, 2012 [quote name='AltaCaraya'];) Nie strasze.. Mowie jak bedzie. Nie wiem jak u was ale u Mnie wczoraj bylo -11 Panstwo jak przyjechali do gandalfa mowia u nas minus 4 35 min lotu samolotem i sie okazuje ze -11.[/QUOTE] u nas wczoraj - 13 a dziś mam wrażenie że jeszcze zimniej :( w nocy na pewno około - 20 Quote
Wiola&Miłosz Posted December 9, 2012 Posted December 9, 2012 biedne te psy w schronach.. zimno i bud zazwyczaj niedostatek.. Quote
Recommended Posts