Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Naris, czy jest u Ciebiejuż Łapek z Łodzi. Czy na pewno dasz radę? Wiesz co mamy takiego pecha ostatnio do tych domków tymczasowych. Najszybciej w wekend jak Magda będzie jechała do domu z Radomia.

• Replies 897
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie, Łapka jeszcze nie ma i pewnie nie będzie przed weekendem, zresztą nie wiadomo dokładnie jak się będzie czuł po operacji, więc nie ma ustaleń stuprocentowych.

Nie mogę pomóc w sprawie dużych albo agresywnych psów, ale mała Sara będzie u mnie bezpieczna. Specjalnie dla Łapka i dla niej przegrodziłam podwórko, żeby był mały dodatkowy wybieg "na wszelki wypadek.

Posted

hej,
dostałam własnie list z allegro, postarajcie sie odpowiedziec jak najszybciej :lol:
"witaj;

poprosze o wiecej zdjec (jesli jest mozliwosc to troszke lepszej jakosci) suni z w/w aukcji
napisz prosze kilka zdan wiecej nt. jej charakteru, czy wg was sunia mieszkala kiedys w mieszkaniu i mozna ja zabrac do blokow?
dziekuje i czekam na odpowiedz
pozdrawiam
piotr dobosz "
[EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL]

Posted

Do ludzi Sara jest bardzo milutka i przylepka ale w stosunku do innych psiakow troche zadziora.Mysle ze spokojnie moze mieszkac w bloku.Fotki postaram sie zrobic jak najszybciej.

Posted

Pan nie napisal,moze czeka na fotki bo obiecalam mu ze podesle.W sobote jade do schroniska z wlodim to porobimy.Trzymajcie kciuki za dobry domek dla Saruni.