Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ceske Budejovice CACIB 09-10 październik 2010

Informacje na stronie: [URL]http://www.intercanis.cz/[/URL]

Czy ktoś się wybiera? Szukam chętnych na wyjazd max 2-3 średnie psy i 2 osoby. W razie czego proszę na PW

Posted

A tak to mój błąd z terminem (zasugerowałam się Brnem) już poprawiłam!
Wystawa oczywiście jest 9. - 10.10.2010!!!
Zgłoszenia do 3. 9. 2010r - decyduje data stempla pocztowego, zgłoszenia przyjmują tylko listownie!

Ja jadę w sobotę i są sędziowane wtedy grupy: I., III., IV., VI., VII., VIII., X. + national breeds

Posted

[quote name='olapaco']ja wysyłałam dzisiaj e-mailem i dostałam zwrotny o treści "ok"[/QUOTE]

A na końcu zgłoszenia pisze wyraźnie w trzech językach,że nie przyjmują zgłoszeń faksem i e-mailem :-/

Posted

Jest, przyjeli moje zgloszenie, co prawda przerobione w photoshopie nie chcie;li, ale już w corelu 12 poszło ;D
I mam potwierdzenie przyjecia ;)
To do zobaczenia! Juuupi

• 2 weeks later...
Posted

Różnie to bywa.. ale raczej przysyłają. Jednak bywało tak, że do mnie dochodziły już po wystawie ... ;)
Trzeba czekać na spis wystawców, czy chociaż obsadzenie w ringach i tam się wyszukiwać.

• 2 weeks later...
Posted

Hej, moze jedzie ktos przez okolice Piotrkowa Trybunalskiego na tą wystawę? Sama już raczej nie mogę być kierowcą i szukam kogoś do kogo mogłabym się przyłączyć z jednym, mlodym wilczakiem. Mam tu na myśli sobotę. Oczywiscie dokladam się do paliwa.

Posted

Byłam

Mój mastif tybetański- Chenporewa Hum HARISHANKAR zdobył CAC , CACIB , BOS, BOB , BOG III. Powtórka z EDS. 19 wystaw - 19 BOB -9 krajów -w 7 miesięcy.
Aktualizacja strony za tydzień o 4 kolejne wystawy , które wygrał

IwonaN

[URL="http://www.dokhyi.pl"]www.dokhyi.pl[/URL]

Posted

gratulacje! ;-)

może ktoś mi podać stawkę czerwono-białych seterów - Irský červenobílý setr.
Wiem że było ich 5 sztuk. Jeśli można to z danymi (matka, ojciec itd) ;]