mamanabank Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 Nami już dzisiaj będzie miała sterylizację i jeszcze w tym tygodniu, mam nadzieję, pojedzie do domku :-) Quote
psiara73 Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 czekam na tel. ze schroniska, kiedy bedę mogła po nią podjechać bo kwarantanna kończy sie dopiero w poniedziałek ale moze pani doktor zgodzi się, żebym ja zabrała w weekend. i tak w środę muszę podjechac z nia do weterynarza na ściagnięcie szwów więc przy okazji zaszczepiłby ją i odrobaczył. mam nadzieję, że nie znajdzie sie właściciel... Quote
psiara73 Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 a ktos z Was bedzie u niej np. jutro lub pojutrze ? Quote
mamanabank Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 raczej nie... niestety szkoła i praca sprawiają, że w schronisku bywamy zwykle w soboty... Quote
psiara73 Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 może już jutro zadzwonią i ją zabiorę. Quote
Ewanka Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 Przepraszam za off, ale sprawa bardzo pilna.... zerknijcie, proszę .... [URL]http://www.dogomania.pl/threads/131337-Psy-z-Ostatniej-Szansy-Pomoc-wciąż-potrzebna!!!/page414[/URL] Quote
psiara73 Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 [quote name='psiara73']może już jutro zadzwonią i ją zabiorę.[/QUOTE] w sobotę zabieram sunię do domu :D myslicie, że popełnię bład, jak nazwę ja innym imieniem ? Quote
mamanabank Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 Oczywiście, że nie :-) Nowe życie, nowe imię. To jest całkiem w porządku :-D A jakie to będzie imię? Bo jak znam życie, to imię już czeka :-) Psiara, o której godzinie planujecie przyjechać? Może się spotkamy, bo to dzień wolontariatu w schronisku :-) Quote
psiara73 Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 [quote name='mamanabank']Oczywiście, że nie :-) Nowe życie, nowe imię. To jest całkiem w porządku :-D A jakie to będzie imię? Bo jak znam życie, to imię już czeka :-) Psiara, o której godzinie planujecie przyjechać? Może się spotkamy, bo to dzień wolontariatu w schronisku :-)[/QUOTE] jak ją zobaczyłam pierwszy raz, to sobie pomyslałam-taka mała pindzia, Ziuteczka... i bedzie Ziutka, Ziucia, Ziutencja :D wszystkim w domu sie podoba i tak juz o niej mówimy. przyjedziemy do 11 bo tak jest czynne schronisko. Quote
mamanabank Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 Pasuje do niej jak ulał!!! Ziutencja :-D :-D Quote
rita60 Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 Moze lepiej Ziucia, Ziutencja brzmi tak powaznie:razz: Quote
mamanabank Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 bo to poważny pies obronny jest :-D Quote
rita60 Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 [quote name='mamanabank']bo to poważny pies obronny jest :-D[/QUOTE] No chyba,ze tak:evil_lol: Quote
psiara73 Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 [quote name='rita60']Moze lepiej Ziucia, Ziutencja brzmi tak powaznie:razz:[/QUOTE] to bedzie Ziutka, Ziucia, na co dzień. jak bedzie psocić, to bedzie Ziutencja, Ziuta. :) Quote
mamanabank Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 Czyli Ziutka jutro będzie już w domu? Quote
psiara73 Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 [quote name='mamanabank']Czyli Ziutka jutro będzie już w domu?[/QUOTE] tak :) 8, 9 rano wyjedziemy do Was. jedzonko dla psiaków i kociaków zakupione :) moje dziecko chyba dziś nie uśnie. sasiedzi, znajomi, wszyscy czekają na Ziutkę. Quote
Paula03 Posted September 10, 2010 Author Posted September 10, 2010 Warto czekać! To wspaniała sunia! :) Quote
psiara73 Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 no i mamy nową lokatorkę :) sunia zjadła, była na spacerku, teraz śpi. ona cały czas sie cieszy, ogonkiem macha radośnie. Quote
rita60 Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 [quote name='psiara73']no i mamy nową lokatorkę :) sunia zjadła, była na spacerku, teraz śpi. ona cały czas sie cieszy, ogonkiem macha radośnie.[/QUOTE] Ciesze sie,ze mała juz u ciebie,mamy nastepna łodzianke:razz: Zycze długich lat spedzonych razem. Powodzenia. Quote
mamanabank Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 a ja już zdązyłąm zadzwonić do Ziutki i porozmawiać z Psiarą :-) Cieszę się bardzo i jeszcze bardziej dziękuję za dom dla malizny :-D Dziewczyny, jak to dobrze, że Wy ją do tego schroniska przytachałyście, inaczej pewnie dalej błąkałaby się po tym osiedlu. No to można zmieniać tytuł, a ja na łowickim wątku przenoszę Ziutkę :-) Quote
psiara73 Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 sunia w koncu zrobiła siku, teraz odsypia po obiedzie i długim spacerku. okolice domu obwachane dokładnie. ona jest taka smieszna, że jak widzi kogos w domu w klapkach, to podgryza duzego palca u nogi :) smycz nie bardzo jej lezy, troche sie buntuje ale przyzwyczai się. jak tylko usiadę, to wskakuje mi na kolana i przytula sie całym ciałem jak przyklejona. ogon jej sie odkręci niedługo od tej radości bezustannej :) mam w domu mały wiatraczek. a teraz chrapie głośno :D Quote
Paula03 Posted September 11, 2010 Author Posted September 11, 2010 Psiara73 bardzo było mi miło poznać cię w realu! Jestem pewna, że Ziutka będzie miała u was wspaniale! :) Może by tak jakieś zdjęcia? ;) Quote
rita60 Posted September 12, 2010 Posted September 12, 2010 [quote name='Paula03']Psiara73 bardzo było mi miło poznać cię w realu! Jestem pewna, że Ziutka będzie miała u was wspaniale! :) Może by tak jakieś zdjęcia? ;)[/QUOTE] Psiara tak jak sie umawiałysmy,wyslij foty do mnie na maila:razz: [email][email protected][/email] Quote
Recommended Posts