Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Lacia']Jutro do Agrafki przyjedzie telewizja i pokarzemy tą sliczną dziewuche całemu Lesznu. Tylko zapomniałam czy na 11 czy na 12 :). jak filmik pokarze się w internecie to od razu wstawimy link. Trzymajcie kciuki zeby Agrafka dobrze wypadła (zresztą ona zawsze dobrze wypada).

Czekamy i ...POWODZENIA!!!

...dobrze wypadnie...bardzo dobrze!!!

• Replies 127
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Domki w promieniu ok 30 km od Leszna możemy sprawdzić. Bez problemu.
Jeżeli chodzi o wystep Agrafki to wypadła jak zawsze świetnie (chyba choć jeszce nie widziałam nagrania). Trochę skakała i nie mogłam jej zapiąć obroży bo się tak cieszyła ale później spokojnie siedziała koło mnie. Ja też się trochę zamotałam ale trudno. Materiał pewnie nie będzie długi ale może akurat ktoś ją wypatrzy. Ogólnie Agrafka ma tak wspaniały charakter że aż trudno go opisać, jest takim wielkim głupolem. Jak ją chowałam do kojca to mnie zdzieliła łapą tak ze miałam cały policzek czerwony, a jak ją wyciągałam to jak wyrwała do przodu to na mokrej trawie poleciałam, dobrze ze tego nie nagrali :) ale taki jej urok, jest wspaniała. jak pani z hotelu ją puszcza zeby pobiegała to biega z drugim naszym psem (takim mniejszym rudym, też był dzisiaj kręcony) i podobno w ogóle nie patrzy gdzie biegnie. Kilka razy się zdarzyło ze wpadła na tamtego psa, przebiegła się po nim i poleciała dalej. podobno uwielbia dzieci, jak do niej podchodzą to nastawia się do miziania. Wspaniała suczka..

• 2 weeks later...
Posted

hej ja mam pytanie czy możemy liczyć na jakąś pomoc w ogłaszaniu Agrafki i niestety w utrzymaniu jej w hoteliku?
bo my finansowo cienko stoimy, a wczoraj jeszcze przywiozłyśmy do hoteliku suczkę, która kilka dni temu na polu urodziła 11 szczeniaków (szczeniaki oczywiście uśpione) ale suczka jest w dosc złym stanie i wymaga stałej pomocy weterynaryjnej i brakuje nam funduszy.. :(

• 1 month later...
Posted

[quote name='BUDRYSEK']fajnie wygląda z dzieciakami :)

Absolutnie idealnie....DOBRZE BYŁOBY W INFORMACJACH O DZIEWCZYNIE UJĄĆ I TĘ WIADOMOŚĆ...cudnie łagodna,zrównoważona i spokojna!!
Na stronie warto zmienić tę informację:

- dzieci: Nie miała bliskiego kontaktu z dziećmi, ale kocha cały świat wiec będzie dobrze.

Malutka...wybacz,że nie było nikogo...ale nie zapominam.

• 1 month later...
Posted

niestety wczoraj zadzwoniła do mnie pani ze mam zabrać Agrafke bo jednak jest za duża i ja to meczy. Jak ją wydawałam to ponad godzine spedziłam u nich z Agrafką zeby im wszysko powiedziec, zeby mogli sie poznać, itd. a baba mi nastepnego dnia oświadcza że oni jednak chca małego psa. Szkoda gadać., nic tylko zabić.. także Agrafka jest znów u nas.. A co do Niko to nie odezwali się

• 3 weeks later...
Posted

Lacia napisał(a):
niestety wczoraj zadzwoniła do mnie pani ze mam zabrać Agrafke bo jednak jest za duża i ja to meczy. Jak ją wydawałam to ponad godzine spedziłam u nich z Agrafką zeby im wszysko powiedziec, zeby mogli sie poznać, itd. a baba mi nastepnego dnia oświadcza że oni jednak chca małego psa. Szkoda gadać., nic tylko zabić.. także Agrafka jest znów u nas.. A co do Niko to nie odezwali się

Mój Boże...a ja dopiero teraz doczytałam...Laciu, prześlij mi proszę konto- udało mi się prawie porozliczać stare bazarki i prześleę te środki,które należą do Agrafki.Dołączę ją także do swoich bazarków- bardzo chciałabym bardziej pomóc finansowo,ale niestety bardziej nie umiem...
Podeślij mi też fotki Agrafki...zrobię jej allegro i kilka ogłoszeń- na jakim rejonie skupiać się najbardziej?

Posted

zuzlikowa napisał(a):
Mój Boże...a ja dopiero teraz doczytałam...Laciu, prześlij mi proszę konto- udało mi się prawie porozliczać stare bazarki i prześleę te środki,które należą do Agrafki.Dołączę ją także do swoich bazarków- bardzo chciałabym bardziej pomóc finansowo,ale niestety bardziej nie umiem...
Podeślij mi też fotki Agrafki...zrobię jej allegro i kilka ogłoszeń- na jakim rejonie skupiać się najbardziej?

Jak tylko dacie radę,podeślijcie konto...co u Agrafki?

Posted

Postanowiłyśmy żeby pieniądze, które były dla Agrafki przeznaczyć na długi benków. W tej chwili stoimy dobrze finansowo, dostałyśmy wsparcie. Prosimy jedynie o ew. ogłaszanie suni. Najlepiej w najbliższych województwach na tyle blisko żebyśmy mogły skontrolować domek.