Marta_Ares Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 Hejka Luizo [COLOR=Red]POWODZENIA JUTRO!!!!!!!!!!!!!!! [COLOR=Black]bedzie dobrze zobaczysz :* [IMG]http://images1.fotosik.pl/255/43414a3d27e4e54f.jpg[/IMG] kolejny pies ktory sie nabija z nas:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: [/COLOR][/COLOR] Quote
Agushka Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 Dobranoc Luiza. I powodzenia jutro:kciuki: Quote
furciaczek Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 to wyspij sie tam i napisz jutro jak bylo :) Quote
Cerber Posted November 15, 2006 Author Posted November 15, 2006 Dzień dovbry wam. Ojej jacy jesteście kochani :*:*:* dziękuję, a raczej nie dziękuję, wiem, ze damy radę i że będzie dobrze. Wcale się nie przejmuje tą maturą, ja chciałabym tylko, żeby ona była chociaż o 9 bo bym się wypała, ale dobra niech będzie i o 8 to szybciej wrócę do domu. Jak wrócę to wam zrelacjonuję jak było i po skacze po wszystkich galeriach, teraz nie mam czasu... Do usłyszenia moi kochani :*:*:*:*:*:* Quote
Wyjątek Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 Witaj!! Ja też trzymam kciuki. Na pewno bedzie okej :) Ja juz to przeżywałam rok temu i powiem Ci, że matura wcale taka straszna nie jest!! Tym bardziej próbna!!:roll: Quote
Cerber Posted November 15, 2006 Author Posted November 15, 2006 Heeeej :multi: :multi: :multi: :multi: Już jestem :D co tam u was kochani słychać he??? Ja napisałam maturę juz :eviltong: :eviltong: ale jeszzce został angol i hista... Pewnie jesteście ciekawi szczególnie roczniki o rok młodsze co było na maturze co? :D Już wam mówię: tylko podkreślam ja pisałam rozszerzenie więc jesli chcecie zdawać podstawe to nie będzie w takim stylu pytań. Porównam z resztą podstawe do rozszerze,nia, bo mniej więcej wiem jakie były pytania na podts. No to tak ja miałam ( z całej szkoły tylko 5 osób pisało rozszerzenie z polaka) najpierw tekst a 14 akapitami i do tego pytania. Tekst był ajkiegoś tam Borosiewicza czy kogoś tam o Herbercie, który pisał o Paniu Cogito... były takie tam pytania ideologiczne, porównując te pytania tekstowe do pyniań, które nie raz robiliśmy na polskim z matury podstawowej to moje były łatwiejsze, ale jednak trudniejsze od dzisiejszych pytan na podstawie... No i na wypracowaniu to było tak: emmm pierwszy mój temat to było analiza porównanwcza fragmentu tekstu ,,potopu'' i ,,pamiętników z powstania warszawszkiego'' no i tam były 2 fragmenty na 2 strony i tzeba było zinterpretować te fragmenty i porównać... drugie wypracoanie to był wiersz kogoś tam o jakimś tam tytule, nawet go nie czytałam bo wybrałam pierwszy tekst i trzeba było chyba tylko zinterpretowac go... i to wszystko. Ja napisałam wypracowanie na pierwszy temat na 4 stronice... zobaczymy ile będę miała procent. Na podstawie było łatwiejsze ten tekst i do niego pytani,, bo mieli coś o pechu tylko... a le za to tematy mieli moim zdaniem trudniejsze, bo mieli lalke z cierpieniem młodego wertera a drugi temat to nie pamiętam. Wiem tylko, ze musieli się odwoływać do całej lektury... poza tym ja bym chyba sie wyłozyła z lalki, bo za bardzo mi się ta lektura nie podobała i chyba nie zbyt dużo bym o niej napisała... Ogólnie nie było tak źle, mgłam trafić na gorszy zestaw pyań:D:D:D Jutro będzie gorzej bo angol, a ja z angola nigdy prymuem nie byłam, boję się troche, że nic po prostu nie napisze, ale damy rade jakoś :D Quote
Agushka Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 Dzień dobry Luiza :) Napewno jutro też pójdzie Ci dobrze. Grunt to pozytywne nastawienie :) Quote
Cerber Posted November 15, 2006 Author Posted November 15, 2006 [quote name='Agushka']Dzień dobry Luiza :) Napewno jutro też pójdzie Ci dobrze. Grunt to pozytywne nastawienie :)[/quote] wiesz ja tą próbną maturęmmam głęboko i szeroko w nosie... dzis jak wyszłam z sali to mi się śmiać chiało, nie mogłam się powstrzymać, bo ajk siedziałam i zastanawiałam się jak pisać to spoglądałam na dwóch nauczycieli: jeden z nich se czytał słownik ortograficzny, a drugi spał :grin: :grin: Quote
Cerber Posted November 15, 2006 Author Posted November 15, 2006 heh może se spał, czy tak miał oczy zamknięte, bo w klasie było tylko 5 osób i byliśmy grzeczni :lilangel: Quote
haska_12 Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 Dobrze, że było OK :P Ciesz się, ze nie płakalas tylko sie smialas ;) Na Angolu też ci pójdzie dobrze :) Zobaczysz ;p Quote
Wyjątek Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 Wiedziałam, że wszytsko bedzie w porządku :) Pamiętam, że tez wyszłam z uśmiechem od ucha do ucha i duuuzo wcześniej niż zakończenie było przewidziane:eviltong: A co do angielskiego to tez bedzie ok. Szkoda , że nie jestes z Warszawy bo ja daję korki z angola i w trymiga bym Cie nauczyła :D Quote
haska_12 Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 Luiza i bez korków da radę :evil_lol: :diabloti: :evil_lol: Quote
Cerber Posted November 15, 2006 Author Posted November 15, 2006 [quote name='Wyjątek']Wiedziałam, że wszytsko bedzie w porządku :) Pamiętam, że tez wyszłam z uśmiechem od ucha do ucha i duuuzo wcześniej niż zakończenie było przewidziane:eviltong: A co do angielskiego to tez bedzie ok. Szkoda , że nie jestes z Warszawy bo ja daję korki z angola i w trymiga bym Cie nauczyła :D[/quote] ooooo to już żałuję, że nie mieszkam w Warszawie... :placz: :placz: :placz: Quote
Cerber Posted November 15, 2006 Author Posted November 15, 2006 [quote name='haska_12']Luiza i bez korków da radę :evil_lol: :diabloti: :evil_lol:[/quote] hahahah nie bądź taka pewna, bo ja mądrością nie grzeszę... Quote
nomu Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 Tylko 5 osób ?:O łał to jesteś prymus :cool3: A angielski, jak bedzie tak jak 2 lata temu :P to banał, banał i jeszcze raz banał. :D Quote
Cerber Posted November 15, 2006 Author Posted November 15, 2006 [quote name='nomu']Tylko 5 osób ?:O łał to jesteś prymus :cool3: A angielski, jak bedzie tak jak 2 lata temu :P to banał, banał i jeszcze raz banał. :D[/quote] a na angolu tylko 2 :eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
Cerber Posted November 15, 2006 Author Posted November 15, 2006 [quote name='Wyjątek']Ale ja w to nie wątpię:lol:[/quote] ale ja taaak... Quote
Wyjątek Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 [quote name='Cerber']ale ja taaak...[/quote] Będziemy trzymac kciuki i bedzie ok :) Musi :D Quote
furciaczek Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 Bedzie dobrze, zreszta to Probna matura, za kilka miesiecy bedziesz sie dopiero denerwowac... Quote
Wyjątek Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 Nie ma co sie denerwować od tego zależy "tylko" pzyszłe życie maturzysty.. heheh:eviltong:;) Quote
Cerber Posted November 15, 2006 Author Posted November 15, 2006 ojej moi kochani, ale mnie naszło.... kurcze nie wytrzymuje już... CZY TO WSZYSTKO MUSI TAK BOLEĆ, CZY JA NAPRAWDĘ NIE MOGĘ W ŻYCIU NIC ZROBIĆ, ZEBY BYŁO LEPIEJ... BOŻE KOCHANY JAK JA STRASZNIE TĘSKNIE... WIEM, ZE TO WAS NIE INTERESUJE, ALE JA MUSZĘ SIĘ GDZIEŚ WYGADAĆ, BO CHYBA ZWARIUJE... SŁUCHAŁAM SOBIE TEJ MELODII [URL]http://www.indigo.org/rainbowbridge_ver2.html[/URL] KRÓTKO PO ŚMIERCI MAMY, ZNALAZŁAM GDZIEŚ LINK Z TĄ MELODIĄ I CIĄLE JEJ SŁUCHAŁAM. OD MIESIĄCA JAKIEGO Ś ZAPOMNIAŁAM O TYM LINKU, ALE DZIS WESZŁAM NA GALERIĘ BAJANKA I TAM ZNALAZŁAM TEN LINK... MOŻECIE SIĘ DOMYŚLIĆ, CO SIE STAO JAK POSŁUCHAŁAM TEJ MELODII, WSPOMNIENIA DIAMETRIALNIE POWRÓCIŁY, A BÓL ZE ZDWOJONĄ SIŁĄ... JA NIE POTRAFIĘ SIĘ KONTROOWAĆ, BÓL, TĘSKNOTA I WSPOMNIENIA SĄ ODE MNIE SILNIEJSZE. CZASAMI TEŻ NIE WIEM CO NAPISAĆ ANI CO POWIEDZIEĆ... DZIŚ SOBIE PRZYPOMNIAŁAM JAK MAMA LEZAŁA W SZPITALU I JAK DO NIEJ JEŹDZIŁAM, KIEDY BYŁA JESZCZE NA CHIRURI, TO NAJBARDZIEJ CHYBA ZABOLAŁO, BO WTEDY BYŁA W PEŁNI PRZYTOMNA I PO RAZ OSATNI ZE MNĄ ROZMAWIAŁA TAK NORMALNIE, BEZ RESPIRATORA, BEZ KROPLÓWEK, BEZ NICZEGO... TEN DZIEŃ WYRYJE MI SIE W PAMIĘĆ NA ZAWSZE, TEN DZIEŃ TEŻ BOLI BO PAMIĘTAM, ZE MAMA MIMO BÓLU BYŁA SZCZĘŚLIWA, NIE CHCIAŁA, ŻEBYM PŁAKAŁA... NIESTETY TO JEST SILNIEJSZE ODE MNIE... NO ALE NIC... WGADAŁAM SIĘ I TROZECZKĘ MI LEPIEJ, MIMO TO CAŁY DZIEŃ MAM DO D... Quote
Tina.Sara Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 Luiza, na nas zawsze możesz polegać...Właśnie obejrzałam ten filmik i wysłuchałam melodie - piękna. Nie dziwie się że w takich chwilach jej słuchasz. Nie wyobrażam sobie co przeżywasz, ale chciałabym żebyś nie myślała że nas nie interesuje to co czujesz. My tu przychodzimy żeby ci pomóc w trudnych chwilach a nie tylko oglądać śliczne zdjęcia twojego psa. Więc trzymaj się cieplutko. Quote
furciaczek Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 Luziko niemoge napisac ze wiem co czujesz, niebylam nigdy w takiej sytuacji... ale rozumiem twoj bol i tesknote, a te uczucia odzwierciedlaja twoje dobre serce i milosc jaka dazylas i dazysz swoja mame... w swoim zyciu spotykalam sie z opiniami ze adopcyjnej matki niemozna tak naprawde pokochac, bzdora totalna ja swoja mame kocham calym sercem i niema znaczenia czy mnie urodzila czy nie... i ty udowadniasz takim ludziom ze sie myla... nie walcz z tymi uczuciami, to nic nieda, poglebi tylko twoj smutek. postaraj sie wspominac wszystkie wspaniale chwile spedzone z mama, ciesz sie ze masz chociaz te wspomnienia i w pewnym sesie twoja mama caly czas jest przy tobie i opiekuje sie toba:glaszcze: wyplacz sie i wygadaj to pomaga... Quote
Cerber Posted November 15, 2006 Author Posted November 15, 2006 [quote name='furciaczek'] w swoim zyciu spotykalam sie z opiniami ze adopcyjnej matki niemozna tak naprawde pokochac, bzdora totalna ja swoja mame kocham calym sercem i niema znaczenia czy mnie urodzila czy nie... [/quote] czyżbym nie była sama???? Chcesz przez to powiedzieć, że też jesteś adoptowana, czy się mylę...??? Quote
Recommended Posts