Cerber Posted November 6, 2006 Author Posted November 6, 2006 [quote name='Carolcia']ja chce Cerberka:-x . Fajny banerek ;)[/quote] co?????? chyba nie chcesz go na własność... :lol: :lol: dzieki... :) Quote
Carolcia Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 [quote name='Cerber']co?????? chyba nie chcesz go na własność... :lol: :lol: [/quote] a moge???:lol: :lol: :lol: Quote
Cerber Posted November 6, 2006 Author Posted November 6, 2006 [quote name='Carolcia']a moge???:lol: :lol: :lol:[/quote] ehhhhh niech sie zastanowie..... NIE!!!!!! :D [SIZE=1]Tobie chodziło o fotki, czy naprawdę o Cerbera...?[/SIZE] Quote
Carolcia Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 [quote name='Cerber'][SIZE=1]Tobie chodziło o fotki, czy naprawdę o Cerbera...?[/SIZE][/quote] nie martw sie :cool3: : o fotki :D:D Quote
Cerber Posted November 6, 2006 Author Posted November 6, 2006 [quote name='Carolcia']nie martw sie :cool3: : o fotki :D:D[/quote] To ja Ci powiem, ze fotki dziś już wstawiałam tylko je przegapiłaś :D są chyba na 152 stronie czy na 150 juz nie pamiętam, bo kilka stron przeleciało... Quote
furciaczek Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 to ja z rewizyta wpadam do drogiej staruchy:evil_lol: wybacz ale nieobejzalam calej galerii bo troche tego jest... a cerberek niczego sobie kawaler Quote
Carolcia Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 noooooo przegapilam ,bo len ze mnie i nie chce mi sie szukac :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Carolcia Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 [IMG]http://images4.fotosik.pl/198/3238ba72ee32b0b7.jpg[/IMG] :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
bos Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 [B]Ceber[/B] , ta nasza dzisiejsza gonitwa po galeriach ....akurat pasuje do filmu jaki leci w TV..."Co mi zrobisz, jak mnie złapiesz...":eviltong::evil_lol: Jazon to rodowodowy pies:lol: Quote
Cerber Posted November 6, 2006 Author Posted November 6, 2006 [quote name='furciaczek']to ja z rewizyta wpadam do drogiej staruchy:evil_lol: wybacz ale nieobejzalam calej galerii bo troche tego jest... a cerberek niczego sobie kawaler[/quote] heh wybaczam Ci, ze nie przeleciałaś całej galerii, chociaż wydaje mi sie, ze powinnaś to zrobić w 5 minut... :eviltong: :eviltong: :eviltong: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: hehehe nie żartuję... :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ale cieszę się, ze do mnie dostarłaś... :) Quote
furciaczek Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 nio ale za to jakis czas temu zwiedzalam strone domowa cerberka:cool3: wiec chyba jestem usprawiedliwiona:evil_lol: pozatym w moim wiku to juz nie tak latwo skakac po galeriach hehe:eviltong: Quote
Cerber Posted November 6, 2006 Author Posted November 6, 2006 [quote name='bos'][B]Ceber[/B] , ta nasza dzisiejsza gonitwa po galeriach ....akurat pasuje do filmu jaki leci w TV..."Co mi zrobisz, jak mnie złapiesz...":eviltong::evil_lol: Jazon to rodowodowy pies:lol:[/quote] heheheheh, już zauważyłam, ze Jazon to rodowiec... :D [B]FURCIACZEK [/B]- ooooo bardzo mi miło, ze odwiedziłaś cerberkową stronę, szczerze mówiąc to nie sądziłam, ze ktoś będzie na tą str. wchpodził... dzieki Ci bardzo. Wybaczone masz wszystko na miescu... :) Quote
Ola&Kora Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 Ufff, i wreszcie dotarłam do ostatniej strony :eviltong: Kobitki piszcie troszkę mniej bo ja już nie nadązam :eviltong: Muszę iśc się teraz napić bo aż się zsapałam :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: [IMG]http://images4.fotosik.pl/198/b51dd4dc51481251.jpg[/IMG] Cerberek wyje do imitacji księżyca :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Cerber Posted November 6, 2006 Author Posted November 6, 2006 hehehehe a Ty Oluś gdzie sie cały dzionek podziewałaś??????? Quote
Ola&Kora Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 [quote=Cerber;]hehehehe a Ty Oluś gdzie sie cały dzionek podziewałaś???????[/quote] A no wiesz, bywało się tu i tam... :cool3: Ale od razu uprzedzam, że były z tego fotki :cool3: Quote
Cerber Posted November 6, 2006 Author Posted November 6, 2006 [quote name='Ola&Kora']A no wiesz, bywało się tu i tam... :cool3: Ale od razu uprzedzam, że były z tego fotki :cool3:[/quote] ekstra :multi: :multi: :multi: :multi: czekam na fotecki w takim razie... Quote
Alicja Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 [B][I][IMG]http://images4.fotosik.pl/198/3238ba72ee32b0b7.jpg[/IMG] :pale tutaj ma rozkoszna minkę .. Ty Luiza nie mów ze baner prosty bo ja tylko umię zrobić taki ze pomniejszam zwykłe fotki a tak to mi dziewczyny robią :oops: [/I][/B] Quote
Cerber Posted November 6, 2006 Author Posted November 6, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'] [I][B]:pale tutaj ma rozkoszna minkę ..[/B][/I] [I][B]Ty Luiza nie mów ze baner prosty bo ja tylko umię zrobić taki ze pomniejszam zwykłe fotki a tak to mi dziewczyny robią :oops:[/B][/I] [/quote] Aluś ja już sie z tym bawie od 2 lat i może dlatego... :) Quote
Alicja Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 [quote name='Cerber']Aluś ja już sie z tym bawie od 2 lat i może dlatego... :)[/quote][B][I]:cool3:ja 2 lata temu nie miałam pojęcia jak się foty obrabia w komputerze:oops::razz:[/I][/B] Quote
Usia Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'][B][I][IMG]http://images4.fotosik.pl/198/3238ba72ee32b0b7.jpg[/IMG][/I][/B] [I][B]:pale tutaj ma rozkoszna minkę ..[/B][/I] [/quote] Fakt slicznie wyszedł co miałaś w reku ze taki zaciekawiony był ??;) Quote
Cerber Posted November 6, 2006 Author Posted November 6, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'][B][I]:cool3:ja 2 lata temu nie miałam pojęcia jak się foty obrabia w komputerze:oops::razz:[/I][/B][/quote] no ja w sumie też, bo dopiero neta mam od 2 lat :D ale od razu wzięłam się do pracy i zaczęłam a raczej starałam się coś zrobić z grafiką, fotkami i innymi rzeczami, dla mnie kiedyś np. słowo serwer to była czarna magia :D Nadal się uczę i powolutku, raz na rok robię jakiś postęp :D Quote
Cerber Posted November 6, 2006 Author Posted November 6, 2006 [quote name='Usia']Fakt slicznie wyszedł co miałaś w reku ze taki zaciekawiony był ??;)[/quote] piłeczkę :D Quote
Ola&Kora Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 No właśnie, Luizko, zapomniałam twojego nowego bannerka i avatarka skomentować :oops: Są prześliczne :loveu: :loveu: :loveu: Zwłaszcza bannerek taki jesienny, stylowy i.. i.. no po prostu przepiękny :loveu: Quote
Marta_Ares Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 szczegolnie pyszczek Cerberka jest sliczny pasuej bardzo do banerka Dziewczyny jak jeszcze nie spicie to moze pospiewacie ze mna :D:D:D musze sie na jutro nauczyc piosenki Voyage Voyage (na francuski :D) Voyage voyage Plus loin que nuit et le jour (voyage voyage) Voyage (voyage) Dans l'espace inoui de l'amour Voyage voyage Sur l'eau sacree d'un fleuve indien (voyage voyage) Quote
Recommended Posts