Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Cerber']jednak przyjemności przyjemnościami, a za 2 tyg. na kolejnym zjeździe mamy zarówno w sobotę jak i w niedzielę zapierwszel po 12 godzin :/ od 8 do 20 no po prostu się pochlas=tam...[/quote]
Znam ten ból. :evil_lol: Na szczęście mam już to za sobą. :p

Ty też dasz radę. :cool3: :p

• Replies 9.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='asia_pie']Znam ten ból. :evil_lol: Na szczęście mam już to za sobą. :p

Ty też dasz radę. :cool3: :p[/quote]

No własnie nie wiem czy dam... najbardziej martwię się psem nie... wiecie Sonie to może niedługo dam do domku jakiegoś to o nią się nie martwię, ale Cerber... on mieszka ze mną i niestety co 2 tyg. zamiast ze swoją pancią spędzać czas w domku a potem na treningach to będzie kisił się w ogródku u mojego ojca 2 dni, a ojciec będzie miał satysfakcje, że nieby to pies jest szczęśliwy bo cały czas na dworzu, a po drugie, ze pomaga, a ja pomocy nie chce... :( nie chce, zeby mój pies był poszkodowany, bo jak na razie to on najbardziej obrywa... ciągle mnie w domu nie ma :( troszkę żałuję, ze nie poszłam na studia dzienne...

Posted

[quote name='Cerber']:)hmmm otóż zaczęłam już studiować tę nieszczęsną pedagogikę i jak na razie jest całkiem całkiem... ę pochlas=tam... oczywiscie Cerber i Sonia pojadą na weekend do ojca, a ja niestety co 2 tyg. będę musiała opuszczać treningi :/ iść na uczelnię... trzymajcie się cieplutko... pozdrawiam :)[/quote]

Lui serdecznie gratuluję dawno się nie wpisywałam - subskrypcja i wszystko mi nie działa. Wiem o Soni i o Waszym agility, teraz widzę pedagogikę!
Pozdrawiam Was Wszystkich Ewa

Posted

Witajcie...[quote name='Asiaczek'][B]Cerber [/B]- a jest inne wyjście z Cerberem?
pzdr.[/quote]

tak... będzie robione w ten sposób, że kiedy ja będę miała zjazdy w piątek, sobotę i niedzielę to Cerberem zajmą się ludzie z agility... zaoferowali się, ze będą zabierać cerberka na treningi i ewentualnie jakbym długo nie wracała to będą go wyprowadzać... od rana więc Cerberek sam będzie ale chilę po południu ktoś do i po niego przyjdzie :) jestem zadowolona, bo nie będzie całymi dniami w domu, ani u ojca :) no i on nie straci treningów ;) hehe a tak apropo to 20-21 października sa organizowane 2 dniowe zawody fort cup 3 w Pruszkowie i niestety w te dni mam dość, ze wykłady to jeszcze ćwiczenia więc jechac absolutnienie nie mogę... Cerberek jednak na zawodach będzie :D mój kolega z nim pobiegnie :) ciesze się, ze Cer chociaż będzie się dobrze bawił i nie będzie sam :)

Posted

oj tak sa naprawdę jak na rane przyłożył... Ci ludzie przywracają mi wiarę w człowieka mimo moich nieustających dołów... jednak od bardzo niedwana zaczełam medytować i jakoś udaje mi się wyciszyć... mam andzieję, że medytacja pomoże mi w zwalczaniu dołów, bo już sama mam ich dość... nie mówiąc o innych...

Posted

Kochani tak się sklada, ze jutro jade do Warszawy i między 12-14 będę miała czas wolny dla siebie, dokładniej to bedę zwiedzac miasto... będę miała ze sobą cerberka więc jeśli ktoś ma ochotę to zapraszam na wspólny spacerek :) piszcie albo tu, albo kontaktujcie się ze mną telefonicznie... mój nr. tel. to 783030326

Posted

Dopiero teraz zajrzałam do Twojego FB, szkoda. Chociaż pewnie i tak nic by z naszego spacerku nie wyszło, bo do 13.00 miałam moje "zajęcia w podgrupach"...
Ale moze następnym razem?
pzdr.

Posted

Asiaczek - ale ja dpiero jutro jadę, a nie dziś byłam :D a Ty napisałaś, ze chyba dziś coś miałaś... jeśli tak to może jutro jednak jest szansa na krótki spacerek?

Posted

[quote name='Cerber']Asiaczek - ale ja dpiero jutro jadę, a nie dziś byłam :D a Ty napisałaś, ze chyba dziś coś miałaś... jeśli tak to może jutro jednak jest szansa na krótki spacerek?[/quote]
Jutro Asiaczek będzie we Wrocławiu na wystawie. :eviltong: ;)
Pozdrawionka dla Ciebie Luiza i mizianko dla Cerberka. :loveu: :loveu:

Posted

Byliśmy dziś w Warszawie... miałam iść z cerberkiem na spacer... ale jak podeszlam na plac zamkowy gdzie odbywała się akcja ,,zerijmy łańcuchy'' to pomyślałam, ze może też się przyłączę... no i się przyłączyłam... cerberek robił jako atrakcja
[url]http://www.tvn24.pl/10639,2076330,0,0,1,0,galeria.html[/url]

Posted

[quote name='Cerber']Byliśmy dziś w Warszawie... miałam iść z cerberkiem na spacer... ale jak podeszlam na plac zamkowy gdzie odbywała się akcja ,,zerijmy łańcuchy'' to pomyślałam, ze może też się przyłączę... no i się przyłączyłam... cerberek robił jako atrakcja
[URL]http://www.tvn24.pl/10639,2076330,0,0,1,0,galeria.html[/URL][/quote]Wow :multi::multi:

Posted

ahhhh ta sława #cool3 :) ale mam ostatnio dobry humor... na studiach jak na razie jest klawo, chciałabym, żeby do końca roku tak było, no i zbliżają się 2-dniowe zawody w Pruszkowie, 2 - dniowe zawdy organizowane przez nas w Łącku i zawody we Włocławku w Sylwka :) doczekac się już nie mogę i najprawdopodobniej na zawodach w łacku wystąpie już w kategorii A1, a nie A0 #milti, czyli po prostu być moze wybiję sie z klasy bardzo początkującej na klasę wyzej :) byłoby super :) no ale zobaczymy jak to będzie wszystko wyglądało... na razie cieszymy się z cerberkiem życiem... muszę się pochwalić, ze udało mi się wygramolić więcej czasu dla mojego skarba i to cieszy mnie chyba najbardziej :) misiek nie musi calutkimi dniami siedziec po tyle godzin sam :)