Asia & Ginger Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 [quote name='Cerber']jednak przyjemności przyjemnościami, a za 2 tyg. na kolejnym zjeździe mamy zarówno w sobotę jak i w niedzielę zapierwszel po 12 godzin :/ od 8 do 20 no po prostu się pochlas=tam...[/quote] Znam ten ból. :evil_lol: Na szczęście mam już to za sobą. :p Ty też dasz radę. :cool3: :p Quote
Cerber Posted September 23, 2007 Author Posted September 23, 2007 [quote name='asia_pie']Znam ten ból. :evil_lol: Na szczęście mam już to za sobą. :p Ty też dasz radę. :cool3: :p[/quote] No własnie nie wiem czy dam... najbardziej martwię się psem nie... wiecie Sonie to może niedługo dam do domku jakiegoś to o nią się nie martwię, ale Cerber... on mieszka ze mną i niestety co 2 tyg. zamiast ze swoją pancią spędzać czas w domku a potem na treningach to będzie kisił się w ogródku u mojego ojca 2 dni, a ojciec będzie miał satysfakcje, że nieby to pies jest szczęśliwy bo cały czas na dworzu, a po drugie, ze pomaga, a ja pomocy nie chce... :( nie chce, zeby mój pies był poszkodowany, bo jak na razie to on najbardziej obrywa... ciągle mnie w domu nie ma :( troszkę żałuję, ze nie poszłam na studia dzienne... Quote
Asiaczek Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 [B]Cerber [/B]- a jest inne wyjście z Cerberem? pzdr. Quote
Czoko Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 [quote name='Cerber']:)hmmm otóż zaczęłam już studiować tę nieszczęsną pedagogikę i jak na razie jest całkiem całkiem... ę pochlas=tam... oczywiscie Cerber i Sonia pojadą na weekend do ojca, a ja niestety co 2 tyg. będę musiała opuszczać treningi :/ iść na uczelnię... trzymajcie się cieplutko... pozdrawiam :)[/quote] Lui serdecznie gratuluję dawno się nie wpisywałam - subskrypcja i wszystko mi nie działa. Wiem o Soni i o Waszym agility, teraz widzę pedagogikę! Pozdrawiam Was Wszystkich Ewa Quote
Cerber Posted September 26, 2007 Author Posted September 26, 2007 Witajcie...[quote name='Asiaczek'][B]Cerber [/B]- a jest inne wyjście z Cerberem? pzdr.[/quote] tak... będzie robione w ten sposób, że kiedy ja będę miała zjazdy w piątek, sobotę i niedzielę to Cerberem zajmą się ludzie z agility... zaoferowali się, ze będą zabierać cerberka na treningi i ewentualnie jakbym długo nie wracała to będą go wyprowadzać... od rana więc Cerberek sam będzie ale chilę po południu ktoś do i po niego przyjdzie :) jestem zadowolona, bo nie będzie całymi dniami w domu, ani u ojca :) no i on nie straci treningów ;) hehe a tak apropo to 20-21 października sa organizowane 2 dniowe zawody fort cup 3 w Pruszkowie i niestety w te dni mam dość, ze wykłady to jeszcze ćwiczenia więc jechac absolutnienie nie mogę... Cerberek jednak na zawodach będzie :D mój kolega z nim pobiegnie :) ciesze się, ze Cer chociaż będzie się dobrze bawił i nie będzie sam :) Quote
Asiaczek Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 No to masz rzeczywiście super rozwiązanie i wspaniałych kolegów i koleżanki z treningów! Bardzo się cieszę z takiego rozwiązania.:lol: pzdr. Quote
Asia & Ginger Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 Wspaniałe rozwiązanie. :cool3: :multi: Masz super przyjaciół w tym klubie agility. :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Cerber Posted September 26, 2007 Author Posted September 26, 2007 oj tak sa naprawdę jak na rane przyłożył... Ci ludzie przywracają mi wiarę w człowieka mimo moich nieustających dołów... jednak od bardzo niedwana zaczełam medytować i jakoś udaje mi się wyciszyć... mam andzieję, że medytacja pomoże mi w zwalczaniu dołów, bo już sama mam ich dość... nie mówiąc o innych... Quote
:: FiGa :: Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 Lui mordka mi się śmieje jak czytam że tak świetnie Wam idzie, oraz jacy wspaniali ludzie Was otaczają :calus: Wszystkiego dobrego :buzi: Quote
Cerber Posted September 29, 2007 Author Posted September 29, 2007 Kochani tak się sklada, ze jutro jade do Warszawy i między 12-14 będę miała czas wolny dla siebie, dokładniej to bedę zwiedzac miasto... będę miała ze sobą cerberka więc jeśli ktoś ma ochotę to zapraszam na wspólny spacerek :) piszcie albo tu, albo kontaktujcie się ze mną telefonicznie... mój nr. tel. to 783030326 Quote
Asiaczek Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 Dopiero teraz zajrzałam do Twojego FB, szkoda. Chociaż pewnie i tak nic by z naszego spacerku nie wyszło, bo do 13.00 miałam moje "zajęcia w podgrupach"... Ale moze następnym razem? pzdr. Quote
Cerber Posted September 29, 2007 Author Posted September 29, 2007 Asiaczek - ale ja dpiero jutro jadę, a nie dziś byłam :D a Ty napisałaś, ze chyba dziś coś miałaś... jeśli tak to może jutro jednak jest szansa na krótki spacerek? Quote
Asiaczek Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 Nieeee, jutro (niedziela) jestem we Wrocławiu na wystawie... pzdr. Quote
Asia & Ginger Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 [quote name='Cerber']Asiaczek - ale ja dpiero jutro jadę, a nie dziś byłam :D a Ty napisałaś, ze chyba dziś coś miałaś... jeśli tak to może jutro jednak jest szansa na krótki spacerek?[/quote] Jutro Asiaczek będzie we Wrocławiu na wystawie. :eviltong: ;) Pozdrawionka dla Ciebie Luiza i mizianko dla Cerberka. :loveu: :loveu: Quote
Cerber Posted September 29, 2007 Author Posted September 29, 2007 aaa no widzicie... szkoda, ze sie w takim razie nie spotkamy, ae zarówno ja jak i Cerber życzymy Ci Asiaczku powodzenia :) Quote
Cerber Posted September 30, 2007 Author Posted September 30, 2007 Byliśmy dziś w Warszawie... miałam iść z cerberkiem na spacer... ale jak podeszlam na plac zamkowy gdzie odbywała się akcja ,,zerijmy łańcuchy'' to pomyślałam, ze może też się przyłączę... no i się przyłączyłam... cerberek robił jako atrakcja [url]http://www.tvn24.pl/10639,2076330,0,0,1,0,galeria.html[/url] Quote
Asia & Ginger Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 Wow, widzę, że robicie z Cerberkiem karierę w Warszawie. :cool3: :eviltong: Quote
Cerber Posted September 30, 2007 Author Posted September 30, 2007 heeeh a pierwszy raz w życiu pojechaliśmy do Warszawy :D Quote
Viris Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 Aż strach pomyśleć co będzie następnym razem. Cerber na prezydenta!! :evil_lol: Quote
Anecioreczek Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 Superaśne! Cerber w TVN24:cool3: Quote
:: FiGa :: Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 [quote name='Cerber']Byliśmy dziś w Warszawie... miałam iść z cerberkiem na spacer... ale jak podeszlam na plac zamkowy gdzie odbywała się akcja ,,zerijmy łańcuchy'' to pomyślałam, ze może też się przyłączę... no i się przyłączyłam... cerberek robił jako atrakcja [URL]http://www.tvn24.pl/10639,2076330,0,0,1,0,galeria.html[/URL][/quote]Wow :multi::multi: Quote
Cerber Posted October 3, 2007 Author Posted October 3, 2007 ahhhh ta sława #cool3 :) ale mam ostatnio dobry humor... na studiach jak na razie jest klawo, chciałabym, żeby do końca roku tak było, no i zbliżają się 2-dniowe zawody w Pruszkowie, 2 - dniowe zawdy organizowane przez nas w Łącku i zawody we Włocławku w Sylwka :) doczekac się już nie mogę i najprawdopodobniej na zawodach w łacku wystąpie już w kategorii A1, a nie A0 #milti, czyli po prostu być moze wybiję sie z klasy bardzo początkującej na klasę wyzej :) byłoby super :) no ale zobaczymy jak to będzie wszystko wyglądało... na razie cieszymy się z cerberkiem życiem... muszę się pochwalić, ze udało mi się wygramolić więcej czasu dla mojego skarba i to cieszy mnie chyba najbardziej :) misiek nie musi calutkimi dniami siedziec po tyle godzin sam :) Quote
Recommended Posts