Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 9.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ahhh ta sława... niedługo się nie odciągniemy od flAszów aaparatów i tych okropnych paparazzi :D:D:D:D

witam was kochani :) dziś kolejny trening za ponad 5 godzin :D już doczekać się nie mogę :) dziś na trening być może przyjedzie też mójj chrzesny z Puszkiem - pekińczykiem, o którym nie raz wam wspiminałam :) wujostwo chcą dać Pusia na PT bo Pusio się nie słucha... po PT będzie jak aniołek... taką mam bynajmniej nadzieję :)

Posted

[quote name='Cerber']ahhh ta sława... niedługo się nie odciągniemy od flAszów aaparatów i tych okropnych paparazzi :D:D:D:D

witam was kochani :) dziś kolejny trening za ponad 5 godzin :D już doczekać się nie mogę :) dziś na trening być może przyjedzie też mójj chrzesny z Puszkiem - pekińczykiem, o którym nie raz wam wspiminałam :) wujostwo chcą dać Pusia na PT bo Pusio się nie słucha... po PT będzie jak aniołek... taką mam bynajmniej nadzieję :)[/quote]

Kurde żeby Pekinczyk sie nie słuchał:evil_lol:
My też mamy dzisiaj trening:evil_lol: Ale powtórka z wczoraj-skupianie sie na właścicielu.:shake:

a Po PT napewno bedzie jak Aniołek...z różkami:diabloti:

Posted

[quote name='eria']już widze pekińczyka na PT :evil_lol: :evil_lol:
Nie sądzę by pomogło bo to też dość niezależna rasa....:roll:[/quote]
Ale Jesteś.Pozbawiasz Lui nadzieji:shake::shake:
Wstydź sie!:evil_lol:

Posted

hehehe ja już straciłam nadzieję, ze Pusio będzie grzeczny, rok temu :D wiem, ze w domu trzeba cwiczyć i moi wujkowie właśnie to robią, a że Pusio to najważniejsza osóbka w domu to wszyscy tańczą jak Pusio zagra :D nie raz ciocia dostała w nos jak chciała go pocałować, albo w rękę kiedy chciała go podnieść... mnie najbardziej pogryzł jakiś miesiac temu, kiedy to chciałam się z draniem pobawić, a jemu w pewnej chwili coś nie odpowiadałpo. Wtedy nadstawiłam mu rękę i mówię ,,gryź'' jak takiś twardy... chciałam go pogłaskać i mi sie dostało... pocharatał mi rękę... mimo wszystko nadal go bardzo ckocham, bo to taki Pusiulek kochany jest :) teraz w niedziele jak byłam w Kowalu to Pusio wyleciał z domu mnie przywitać no i na mnie skakał i w ogóle to postanowiłam, ze na rękę go wezmę, bo zawsze tak robię kiedy się z nim witam. hmmm nie było fajnie... Pusio zaczał warczeć kiedy go podnosiłam... zostawiłam go wzięc a on nadal na mnie skakał z radości :D:D:D:D to trzeba mieć głowe co nie, żeby co sekunde zmieniać zdanie :D

Niestety wujkowie nie przyjadą dzis, bo ciocia się rozchorowała i musi w łóżku lezeć... przełożyliśmy to zupełnie na inny termin... jak wszystko się unormuje :)

Posted

Lui ja się opiekuje pieskiem który tak samo reaguje, trzeba uważac bo może pogryźć. Tyle że ten piesek od małego stoi na łańcuchu i człowieka widział raz dziennie w czasie karmienia :roll:

Posted

[quote]Anetta - będziesz w Pęcicach??? suuuuper to się na pewno spotkamy, bo my własnie tam jedziemy[/quote]
Prawadopodobnie tak :))))

Niezly agent z tego pekinczyka :roll::evil_lol:

Dzieki za linka.

Posted

proszę oto dzisiejszy trening... fotki ze 2 ma Marta, a filmik kręciła koleżanka :)

Cerberek ze mną się uczy...
[U][URL]http://video.google.pl/videoplay?docid=65996928486183572[/URL][/U]

[URL]http://video.google.pl/videoplay?docid=2296680659759540621[/URL]
[URL="http://video.google.pl/videoplay?docid=7423440714930200300"][/URL]

Posted

a wiesz, ze nie wiem... ja to na sekundy te filmiki przeliczam... staram się, zeby nie były za długie...

no dzis byłam z Cerberka dumna... zrobił bardzo mało błędów, a pod koniec to w ogóle błędów nie popełnialiśmy i ja byłam podwójnie duna z niego :)

Posted

kochani mam 2 wiadomości miłe i jedna troche mniej miła... otóż po 1 namówiłam dziś ojca, zeby przyjechał na trening z Kają :multi: :multi: :multi: Kaja od jakiś 5 lat po raz pierwszy opuści wieś i zawita na stare śmieci do miasta :) po 2 wczoraj o godzinie 23.55 moja siostra, która mieszka w Anglii urodziła małego dzidziusia, chłopczyka :) a po 3 jutro o godzinie 7 rano minie równiutki rok od śmierci mojej mamy :-( :-( :-( :-( :-( :-( czas bardzo szybko zleciał... nie zdążyłam się obejrzeć, a tu już rok mija... a czuję jakby to było kilka miesięcy temu... ehh :(

Posted

Gratuluje zostania ciocia :loveu: :loveu: :loveu: (ja tez bede ciocia, ale to dopiero za okolo 6 miesiecy ;) ).
Czasu niestety nikt nie zatrzyma, ani nie cofnie. Trzeba isc dalej przed siebie :shake: :shake:

Posted

Hej Lui jeszcze raz skladam gratulacje;)
i wstawiaj szybko fotki:P dzisiaj kolejny trening a Ty jeszcze z wczorajszego nic nie wstawilas:evil_lol:
Cerber pieknie pokonuje slalom:multi:

Posted

emmm ale jakie foty mam wstawić Martuś???

z p. Dorotką o wiele lepiej cerberowi ten slalom wychodził niż ze mną... ja jeszcze się mylę :P:P:P

Posted

właśnioe wróciliśmy z agility... jak zwykle było świetnie :) Cerberek szczęśliwy i ja również bop robimy coraz mniej błędów... niektóre torki w całości pokonujemy bezbłędnie... dziś nawet Cerber skakał na hopkach, na large, czyli na najwyższych :) całkiem dobrze mu szło :) pewnie mam tam jakiś filmik i jakies foty to jutro wstawię...

Posted

Również gratuluję zastania ciocią. :cool3:
No i gratuluję 600 stronki galerii. :laola:
Czekam z niecierpliwością na fotki Cerberka z treningu. :p

Czas niestety leci nieubłaganie. Luizko kochana trzymaj się. :calus: