Marta_Ares Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 hehe ja jutro osobiscie wezme:evil_lol: :eviltong: :eviltong: Quote
Cerber Posted July 7, 2007 Author Posted July 7, 2007 ahhh ta sława... niedługo się nie odciągniemy od flAszów aaparatów i tych okropnych paparazzi :D:D:D:D witam was kochani :) dziś kolejny trening za ponad 5 godzin :D już doczekać się nie mogę :) dziś na trening być może przyjedzie też mójj chrzesny z Puszkiem - pekińczykiem, o którym nie raz wam wspiminałam :) wujostwo chcą dać Pusia na PT bo Pusio się nie słucha... po PT będzie jak aniołek... taką mam bynajmniej nadzieję :) Quote
Anecioreczek Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 [quote name='Cerber']ahhh ta sława... niedługo się nie odciągniemy od flAszów aaparatów i tych okropnych paparazzi :D:D:D:D witam was kochani :) dziś kolejny trening za ponad 5 godzin :D już doczekać się nie mogę :) dziś na trening być może przyjedzie też mójj chrzesny z Puszkiem - pekińczykiem, o którym nie raz wam wspiminałam :) wujostwo chcą dać Pusia na PT bo Pusio się nie słucha... po PT będzie jak aniołek... taką mam bynajmniej nadzieję :)[/quote] Kurde żeby Pekinczyk sie nie słuchał:evil_lol: My też mamy dzisiaj trening:evil_lol: Ale powtórka z wczoraj-skupianie sie na właścicielu.:shake: a Po PT napewno bedzie jak Aniołek...z różkami:diabloti: Quote
:: FiGa :: Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 Samo PT z psa aniołka nie zrobi, wujostwo muszą tez z domu z psem poćwiczyć :razz: A czy możemy liczyć na jakąś fotorelacje? ;) Quote
eria Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 już widze pekińczyka na PT :evil_lol: :evil_lol: Nie sądzę by pomogło bo to też dość niezależna rasa....:roll: Quote
Anecioreczek Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 [quote name='eria']już widze pekińczyka na PT :evil_lol: :evil_lol: Nie sądzę by pomogło bo to też dość niezależna rasa....:roll:[/quote] Ale Jesteś.Pozbawiasz Lui nadzieji:shake::shake: Wstydź sie!:evil_lol: Quote
Cerber Posted July 7, 2007 Author Posted July 7, 2007 hehehe ja już straciłam nadzieję, ze Pusio będzie grzeczny, rok temu :D wiem, ze w domu trzeba cwiczyć i moi wujkowie właśnie to robią, a że Pusio to najważniejsza osóbka w domu to wszyscy tańczą jak Pusio zagra :D nie raz ciocia dostała w nos jak chciała go pocałować, albo w rękę kiedy chciała go podnieść... mnie najbardziej pogryzł jakiś miesiac temu, kiedy to chciałam się z draniem pobawić, a jemu w pewnej chwili coś nie odpowiadałpo. Wtedy nadstawiłam mu rękę i mówię ,,gryź'' jak takiś twardy... chciałam go pogłaskać i mi sie dostało... pocharatał mi rękę... mimo wszystko nadal go bardzo ckocham, bo to taki Pusiulek kochany jest :) teraz w niedziele jak byłam w Kowalu to Pusio wyleciał z domu mnie przywitać no i na mnie skakał i w ogóle to postanowiłam, ze na rękę go wezmę, bo zawsze tak robię kiedy się z nim witam. hmmm nie było fajnie... Pusio zaczał warczeć kiedy go podnosiłam... zostawiłam go wzięc a on nadal na mnie skakał z radości :D:D:D:D to trzeba mieć głowe co nie, żeby co sekunde zmieniać zdanie :D Niestety wujkowie nie przyjadą dzis, bo ciocia się rozchorowała i musi w łóżku lezeć... przełożyliśmy to zupełnie na inny termin... jak wszystko się unormuje :) Quote
:: FiGa :: Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 Lui ja się opiekuje pieskiem który tak samo reaguje, trzeba uważac bo może pogryźć. Tyle że ten piesek od małego stoi na łańcuchu i człowieka widział raz dziennie w czasie karmienia :roll: Quote
anetta Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 [quote]Anetta - będziesz w Pęcicach??? suuuuper to się na pewno spotkamy, bo my własnie tam jedziemy[/quote] Prawadopodobnie tak :)))) Niezly agent z tego pekinczyka :roll::evil_lol: Dzieki za linka. Quote
Cerber Posted July 7, 2007 Author Posted July 7, 2007 proszę oto dzisiejszy trening... fotki ze 2 ma Marta, a filmik kręciła koleżanka :) Cerberek ze mną się uczy... [U][URL]http://video.google.pl/videoplay?docid=65996928486183572[/URL][/U] [URL]http://video.google.pl/videoplay?docid=2296680659759540621[/URL] [URL="http://video.google.pl/videoplay?docid=7423440714930200300"][/URL] Quote
:: FiGa :: Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 Ja mój internez ZABIJĘ, filmik nie chce sie ładować :placz: Quote
goldenka245 Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 Super :loveu::loveu::loveu: Swietnie już sobie radzicie :) Quote
anetta Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 Cerber, do ilu MG mozna tam wstawiac flmy? Slalom, brawo. Szuybko sie uczy. Quote
Cerber Posted July 7, 2007 Author Posted July 7, 2007 a wiesz, ze nie wiem... ja to na sekundy te filmiki przeliczam... staram się, zeby nie były za długie... no dzis byłam z Cerberka dumna... zrobił bardzo mało błędów, a pod koniec to w ogóle błędów nie popełnialiśmy i ja byłam podwójnie duna z niego :) Quote
Cerber Posted July 8, 2007 Author Posted July 8, 2007 kochani mam 2 wiadomości miłe i jedna troche mniej miła... otóż po 1 namówiłam dziś ojca, zeby przyjechał na trening z Kają :multi: :multi: :multi: Kaja od jakiś 5 lat po raz pierwszy opuści wieś i zawita na stare śmieci do miasta :) po 2 wczoraj o godzinie 23.55 moja siostra, która mieszka w Anglii urodziła małego dzidziusia, chłopczyka :) a po 3 jutro o godzinie 7 rano minie równiutki rok od śmierci mojej mamy :-( :-( :-( :-( :-( :-( czas bardzo szybko zleciał... nie zdążyłam się obejrzeć, a tu już rok mija... a czuję jakby to było kilka miesięcy temu... ehh :( Quote
:: FiGa :: Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 Lui :calus: Serdeczne gratulacje, zostałaś ciocią :multi: Czas mija szybko, zdecydowanie za szybko :calus: Wiele rzeczy chciałoby się cofnąć :( Quote
Anecioreczek Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 Moja siostra ma dwójke chłopaków:-o KOSZMAR:-o Ciesze sie spowodu Kajki:cool3: Trzymaj sie Lui:calus: Quote
Carolcia Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 Gratuluje zostania ciocia :loveu: :loveu: :loveu: (ja tez bede ciocia, ale to dopiero za okolo 6 miesiecy ;) ). Czasu niestety nikt nie zatrzyma, ani nie cofnie. Trzeba isc dalej przed siebie :shake: :shake: Quote
Marta_Ares Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 Hej Lui jeszcze raz skladam gratulacje;) i wstawiaj szybko fotki:P dzisiaj kolejny trening a Ty jeszcze z wczorajszego nic nie wstawilas:evil_lol: Cerber pieknie pokonuje slalom:multi: Quote
Cerber Posted July 8, 2007 Author Posted July 8, 2007 emmm ale jakie foty mam wstawić Martuś??? z p. Dorotką o wiele lepiej cerberowi ten slalom wychodził niż ze mną... ja jeszcze się mylę :P:P:P Quote
Cerber Posted July 8, 2007 Author Posted July 8, 2007 właśnioe wróciliśmy z agility... jak zwykle było świetnie :) Cerberek szczęśliwy i ja również bop robimy coraz mniej błędów... niektóre torki w całości pokonujemy bezbłędnie... dziś nawet Cerber skakał na hopkach, na large, czyli na najwyższych :) całkiem dobrze mu szło :) pewnie mam tam jakiś filmik i jakies foty to jutro wstawię... Quote
Asia & Ginger Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 Również gratuluję zastania ciocią. :cool3: No i gratuluję 600 stronki galerii. :laola: Czekam z niecierpliwością na fotki Cerberka z treningu. :p Czas niestety leci nieubłaganie. Luizko kochana trzymaj się. :calus: Quote
Recommended Posts