Cerber Posted March 18, 2007 Author Posted March 18, 2007 Dzięki kochane... wybaczcie, ze nie będę nic pisała, ale pracuje nad angielską wersją mojej strony i jestem niestety trochę zapracowana... poźniej będę robiła szablon jednej osobie... o kotach, więc też zbyt dużo czasu nieędę miała... [quote name='BBeta']Ona ma obcięty ogon ?? :crazyeye:[/quote] ło matko a Ty się dopiero obudziłaś :lol: ja już o tym dawno trzeszczałam, że mój ojciec zamiast na odrobaczenia iodpchlenia na szczeniaki wolał im ogonki skopiować :/ ja oczyiście nic nie wiedziałam o tym i kiedy zobaczyłam szczenięta bez ogonków natychmiast powiedziałam ojcu, ze jest nie mądry... za moje pieniądze odpchlałam i odrobaczałam szczeniaki, a nawet szczepiłam, ale tego nikt nie doceni, najwazniejsze, ze ojciec im skopiował ogonki... jakie to wszystko jest irytujące :/ Quote
Marta_Ares Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 Lui a ja tak delikatnie przypomne o szablonie na stronke aresa... ale to chyba dopiero po Twojej maturze jak bedziesz miala wiecej czasu Quote
BBeta Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 [quote name='Cerber']ło matko a Ty się dopiero obudziłaś :lol: ja już o tym dawno trzeszczałam[/quote] Niestety nie mam na tyle czasu żeby dokładnie od deski do deski czytać wszystkie galerie, na szczęście mam ciekawsze zajęcia... Poza tym zauważyłam, że większość komentarzy traktujesz jak jakiś atak na Twoją osobe, a ja poprostu zapytałam z ciekawości, bo nie wiedziałam czy rzeczywiście szczeniaki miały kopiowane ogony czy to tylko tak wyglada na zdjęciu i mi się wydaje. A tak przy okazji kilka stron wcześniej pogratulowałam Ci, że udało Ci się znaleźć domy dla tylu szczeniaków. Pozdr. Quote
Marta_Ares Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 Luiza pisalas o ogonkach w swojej galerii?? czy tam gdzie szukalas domku? bo ja tego postu chyba tez nie widzialam.... a o kopiowanych ogonkach to od Ciebie osobiscie sie dowiedzialam;) Quote
Cerber Posted March 18, 2007 Author Posted March 18, 2007 Na pewno mówiłam kiedys o tych ogonkach, jestem o tym przekonana. Bbeta przepraszam, ale już jestem przewrażliwiona przez to, że nie wszyscy dogomaniacy są życzliwi i wyrozumiali... zresztą po tej aferze z tą Agnieszką to już nikomu nie ufam i próbuję się przed wszystkimi bronić, bo boję się, ze znowu ktoś na mnie nakrzyczy, ze to moja wina z tymi szczeniakami, że to ja byłam za wszystko odpowiedzialna i wogóle, że się źle opiekuję psami... Przepraszam... Quote
bellatriks Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 [quote name='Cerber']Na pewno mówiłam kiedys o tych ogonkach, jestem o tym przekonana. Bbeta przepraszam, ale już jestem przewrażliwiona przez to, że nie wszyscy dogomaniacy są życzliwi i wyrozumiali... zresztą po tej aferze z tą Agnieszką to już nikomu nie ufam i próbuję się przed wszystkimi bronić, bo boję się, ze znowu ktoś na mnie nakrzyczy, ze to moja wina z tymi szczeniakami, że to ja byłam za wszystko odpowiedzialna i wogóle, że się źle opiekuję psami... Przepraszam...[/quote] Luiza: nikt, kto Cię zna i wie jak to było nie będzie na Ciebie krzyczał - jeśli ktoś tak zrobi, to pokaże, że wypowiada się w sprawach, o których przebiegu nie ma zielonego pojęcia. Zresztą, najważniejsze, że Ty wiesz, że jest inaczej. -------- [LEFT][FONT=Comic Sans MS][COLOR=black]"I believe in individuality, being yourself, and to hell with what anybody else thinks about you."[/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=black]Billie Joe Armstrong;) [/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Pozdr. :buzi: [/FONT][/LEFT] Quote
tamiczek Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 [IMG]http://images20.fotosik.pl/136/e8e9a941a6f51e8f.jpg[/IMG] Ojejciu jakka ona piękna, taki mały-puszek okruszek :loveu: A cerberek za nianię może robić [IMG]http://images21.fotosik.pl/87/225c61df4073a652.jpg[/IMG] Quote
Cerber Posted March 19, 2007 Author Posted March 19, 2007 Witam kochani No a jak... Cer jak już 6 miechów miał to niankował, mnłodszym od siebie :D Mogę z dumą powiedzieć, że moja strona jest już właściwie całkowicie odrestaurowana, czy jak to się tam pisze... napracowałam się 4 dni przy niej i zrobiłam nawet angielską wersję strony :D oczywiście z wilką pomocą Ewy od Kumpla :) jeszcze zostało mi tylko zaaktualizowanie ,,nowości'' angielskiech i mogę powiedzieć, ze strona została odpicowana na glasses :D Quote
Cerber Posted March 19, 2007 Author Posted March 19, 2007 Kochani mam fotki Kiary nr. 2 z Lublina... podobno Tata tej dziewczyny co wzieła ode mnie sunie, był w niebowzięty jak ją zobaczył, wryło go w ziemię :) Podobno też za sunią świata nie widzą. Zaraz Mi Ewa poprzesyła fotki, wiec jak wrócę ze spaceru z psiakami to jakieś wstawie... już doczekać się nie mogę :) to teraz idę na spacer....do usłyszenia Quote
haska_12 Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 Super :multi: Czekamy na fotki i miłego spacerku :) Quote
Cerber Posted March 19, 2007 Author Posted March 19, 2007 ej wam też nie działa gadu, czy tylko mi????? Wiecie poważnie zastanawiam sie nad tą kastracją Cerbera... jestem całkowicie temu przeciwna, ale niejako jestem zmuszona do zaprowadzenia Cerbera na zabieg... mam tak mieszne uczucia, ze szok...:roll: Quote
Cerber Posted March 19, 2007 Author Posted March 19, 2007 [URL]http://www.petycja.dl.pl/[/URL] trzymajcie... i wpisujcie się... Quote
Juszes Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 Oglądlam juz keidys ten filmik i petycje podpislam ofc. ^^ Quote
Cerber Posted March 19, 2007 Author Posted March 19, 2007 No kochani chyba od dwóch godzin siedze jak na szpilkach i zastanawiam sie co zrobić z tym moim cerberem.... chodzi mi o kastracje... jest to dla mnie bolący temat poniewaz ja jestem przeciwna kastracji,a niejako jestem zmuszona do pójścia z Cerberem na zabieg... podjęłam decyzję, mam nadzieję, że nieodwracalnie, chociaz mimo wszystko boję się co będzie po kastracji... boję sie tego jak ognia, że np. Cer będzie bardziej agresywny, albo, ze będą jakieś powikłania po zabiegu... nie wiem co myslec, ale staram się myśleć racjonalnie... nie wiem tylko czy w dniu zabiegu moje myśli nie wezmą góry nad rozumem i racjonalnym mysleniem i przed samym zabiegiem nie zmienie zdania... mam nadzieję, ze nie... Quote
haska_12 Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 Lui bedzie dobrze :buzi: To dla dobra Cerberka.Mysle, ze nie odezwie sie w nim agresja... dobrze, ze tak powaznie do tego podchodzisz ;) Pzdr i 3maj sie :loveu: Quote
Cerber Posted March 19, 2007 Author Posted March 19, 2007 Moim największym błędem w życiu było to że... się urodziłam... :(:( dobranoc wszystkim...:( Quote
marzenna79 Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 [quote name='Cerber']Moim największym błędem w życiu było to że... się urodziłam... :(:( dobranoc wszystkim...:([/quote] [SIZE=4][COLOR=DarkOrchid]Witaj Cerber ! :loveu::loveu: Trzymam kciuki !!!!!!! :thumbs::thumbs::thumbs: Będzie dobrze... Nie martw się...musi być dobrze...:oops: Tylko się nie załamuj !!!!!!! :shake: Pozdrawiam.:loveu::loveu: [/COLOR][/SIZE][IMG]http://images21.fotosik.pl/87/225c61df4073a652.jpg[/IMG] [SIZE=4][COLOR=DarkOrchid] [/COLOR][/SIZE] [IMG]http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/2;10704;101/st/19960725/n/SUKCES/dt/-6/k/c159/age.png[/IMG] Quote
Juszes Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 [quote name='Cerber']Moim największym błędem w życiu było to że... się urodziłam... :(:( dobranoc wszystkim...:([/quote] CO ty wygadujesz?! Przestan, bo i mi sie smutno robi :shake::shake::shake: Rozchmurz się w końcu! A o kastracje sie nie martw, co do komplikacji, to nie wiem jak to jest, ale słyszlam, ze psy po kastrakcji wlasnie są łagodniejsze. Quote
Cerber Posted March 20, 2007 Author Posted March 20, 2007 [quote name='Juszes']CO ty wygadujesz?! Przestan, bo i mi sie smutno robi :shake::shake::shake: Rozchmurz się w końcu![quote] ehhhhhh nieprzejmujcie się mną... naprawde... nie jestem tego wszytkiego warta... :(:(:(:(:( [quote name='Juszes'] A o kastracje sie nie martw, co do komplikacji, to nie wiem jak to jest, ale słyszlam, ze psy po kastrakcji wlasnie są łagodniejsze. [/guote] właśnie dlatego postanowiłam cerbera wykastrowac... na razie jestem mocno utwierdzona w tym przekonaniu... mam nadzieję, ze zostanę do konca.... Quote
anka11 Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 czesc :) dawno mnie nie bylo..... sliczne (zalegle moje) fotki:loveu: i sie nie zalamuj!! trzymamy kciuki :kciuki: napewno bedzie wszystko dobrze :buzi: :calus: :*:* Quote
Cerber Posted March 20, 2007 Author Posted March 20, 2007 [quote name='anka11']czesc :) dawno mnie nie bylo..... sliczne (zalegle moje) fotki:loveu: i sie nie zalamuj!! trzymamy kciuki :kciuki: napewno bedzie wszystko dobrze :buzi: :calus: :*:*[/quote] może i macie racje... na razie muszę się skoncentrowac na zabiegu mojego ukochanego i musze mieć siłę i dobry humor, żeby niuniek nie nie wyczuł mojego niepokoju... tylko kiedy siedze w szkole to denerwuje się 2 razy bardziej... jeny, czemu dla mnie to takie cięzkie... :/ zabije sie... Quote
anka11 Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 nie mow tak.... trzeba sie cieszyc :):) np. ladna podgoda :diabloti: nie no zartuje ;) milego dzionka :* Quote
haska_12 Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 [quote name='Cerber']Moim największym błędem w życiu było to że... się urodziłam... :(:( dobranoc wszystkim...:([/quote] Nie mów ( nie pisz ) juz nigdy wiecej takich głupot! :shake: :shake: :shake: I nie przejmuj się.Cerberek to dzielny chlopczyk :calus: :calus: :calus: Główka do góry :buzi: Jestesmy z tobą :) Quote
Cerber Posted March 20, 2007 Author Posted March 20, 2007 Dziś byłam z Cerberem u weta na wtępnej rozmoowie o zabiegu... wiem, ze mało kogo to obchodzi, ale napiszę. Byłam i wet mi wszystko wyjaśnił, co jak, jakie koszty ile czasy itd. wszystko już wiem i wiem, ze mogę mu zaufać... koniecznie chciałam, żeby to on przeprowadził zabieg, a nie jego ojciec... jego ojciac moim zdaniem na rzeczy się nie zna, ale to już zachowam dla siebie... mimo wszystko... byłam tam chyba z pół godziny i... zabieg odbędzie się w piątek... czyli jednym słowem, Cer nie będzie miał jajek :( troche mnie to smuci, a troche cieszy... mam pomieszane uczucia... mam tylko nadzieję, że wszystko będzie dobrze... Quote
Recommended Posts