Marta_Ares Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Lui tak to ma byc rudy husky z blekitnymi oczami, albo umaszczenie podobne do Oskara od haski, ale bardziej bym wolala malamuta napewno ktoregos z nich:loveu: Quote
Anecioreczek Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Ja Tam jestem wierna Chartom Afgańskim :loveu: Quote
bellatriks Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Hej Luiza. przepraszam Cię bardzo, od wieków tu nie zaglądałam, naprawdę bardzo przepraszam, obiecuję, że się poprawię. Co tam u Ciebie? Pewnie w ogóle zapomniałaś, że jakaś bellatriks kiedykolwiek odwiedzała Twoją galerię:oops: 500 strona wymaga oblania, a co! :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: PS. a goldenki są cudowne!:loveu: Quote
Wyjątek Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Lui ja na boksia czekałam 17 lat... Od kiedy miałam 3 latka i mój sąsiad miał boksie dwa. Zobaczyłam i sie zakochałam i od wtedy juz zawsze tylko boksie mi były w głowie. Poza tym zawsze marzyłam o takim duzym rozrywkowym zadziornym ruchliwym itd itd psiaku :) No i jest. Ale już cicho szaaa nic wiecej na ten temat;) Quote
Samturia Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 No widać że gadka an temat goldka się rozwija... Lui ja też bardzo kocham goldeny ale przeszkadza mi trosze "moda" na te psy... P.S. Całą 500 strona przegadana... :crazy: Quote
Asiaczek Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Dziewczyny, trochę nudzicie ... Ja poproszę fotki Kiary, Cerberka i Maleństwa, bo... czuję niedosyt![IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/36/36_13_13.gif[/IMG] Pzdr. Quote
Cerber Posted March 13, 2007 Author Posted March 13, 2007 Witam was kochani :) Samturia, ale goldeny to nie yorki :P Dzięki kochani, że do mnie wpadliście... Balatriks jakbym mogła zapomnieć. Ty jesteś pierwszą osoobąk, tóra zawitała na moją galerię i tak długo się odzywa... ja tez wszystkich zaniedbałam:oops: :oops: :oops: :oops: Niestety dziewczynki dziś przy kompie na 100% nie posiedzę... znaczy na dogo, ponieważ mam dużo nauki na jutro... baaaaardzo dużo nauki... Bogu dzięki czwartek, piątek i poniedziałek mam wolny :multi: :multi: :multi: wtedy jakieś fotki na pewno się pojawią :) Poki co spadam się szykowac do szkoły. Życzę miłego dnia...;) Quote
haska_12 Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Ahh ta szkoła :shake: No cóż.. jesli mozna tak zyczyc to zycze miłej nauki ;) Quote
Agushka Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Cześć Luiza :) Wpadłam się przywitać i nie przeszkadzam, ucz się kochana, na dogo zawsze będzie czas a matura jest zaraz. :buzi: Quote
Anecioreczek Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 No widze ze sobie weekend Przedłużaszzz :cool3: Quote
Wyjątek Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 a mi sie nie chce uczyc......... a kolos w czwartek :angryy: Quote
bellatriks Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 [quote name='Cerber']Witam was kochani :) Samturia, ale goldeny to nie yorki :P Dzięki kochani, że do mnie wpadliście... Balatriks jakbym mogła zapomnieć. Ty jesteś pierwszą osoobąk, tóra zawitała na moją galerię i tak długo się odzywa... ja tez wszystkich zaniedbałam:oops: :oops: :oops: :oops: Niestety dziewczynki dziś przy kompie na 100% nie posiedzę... znaczy na dogo, ponieważ mam dużo nauki na jutro... baaaaardzo dużo nauki... Bogu dzięki czwartek, piątek i poniedziałek mam wolny :multi: :multi: :multi: wtedy jakieś fotki na pewno się pojawią :) Poki co spadam się szykowac do szkoły. Życzę miłego dnia...;)[/quote] No to milej nauki, już niedługo weekend:multi: ;) Quote
Cerber Posted March 14, 2007 Author Posted March 14, 2007 Witam kochani... za godzine wychodze do szkoły, teraz sobie jeszzce powtarzam tematy z histy... trzymajcie za mnie ogomne kciukasy, żebym napisała conajmniej na 4 tą klasówke... bo jak nie to chyba się zabiję... kurcze muszę dobrze napisać ten spr. bardzo mi zależy... teraz spadam dalej sobie powtarzać... paaaaaa :* dziekuję za odwiedzinki wczorajsze... PS. ANECIORECZEK - MAM REKOLEKCJE I DLATEGO NIE IDĘ DO SZKOŁY od czwartku do poniedziałku :eviltong: :eviltong: Quote
Samturia Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 no wiesz Lui, z yorkami to już przesada-czapeczki, sukienki... :shake: szkoda gadać Quote
Anecioreczek Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 [quote name='Cerber']Witam kochani... za godzine wychodze do szkoły, teraz sobie jeszzce powtarzam tematy z histy... trzymajcie za mnie ogomne kciukasy, żebym napisała conajmniej na 4 tą klasówke... bo jak nie to chyba się zabiję... kurcze muszę dobrze napisać ten spr. bardzo mi zależy... teraz spadam dalej sobie powtarzać... paaaaaa :* dziekuję za odwiedzinki wczorajsze... PS. ANECIORECZEK - MAM REKOLEKCJE I DLATEGO NIE IDĘ DO SZKOŁY od czwartku do poniedziałku :eviltong: :eviltong:[/quote] My mamy Lepiej:cool3: edziemy an wycieczke Klasową 28-30 . 03. :cool3: Rekolekcje mamy 2-4 :cool3: a potem jest wolne bo wielki czwartek,piątek :lol: no i święta:lol::cool3: Quote
Cerber Posted March 14, 2007 Author Posted March 14, 2007 taaaa a co powiesz na to, że 27 kwietnia mam koniec roku i wakacje mam aż do 1 października...:eviltong: :eviltong: :eviltong: nikt mnie nie pobije :D Quote
Cerber Posted March 14, 2007 Author Posted March 14, 2007 No tak, tylko, ze niestety cały maj składa sie z Matury... co tydzień lub 2 jakieś egzaminy... porażka normalnie :/ Quote
haska_12 Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 [quote name='Cerber'] 27 kwietnia mam koniec roku i wakacje mam aż do 1 października.[/quote] :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Ja też tak chce!!!!!! :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Quote
kesslee Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 [quote name='haska_12']:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Ja też tak chce!!!!!! :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:[/quote] Ja mam podobnie od 8 maja do 1 października (no, gdzieś tam letnia sesja po drodze :cool3: ) Quote
Marta_Ares Posted March 14, 2007 Posted March 14, 2007 [quote name='Cerber']taaaa a co powiesz na to, że 27 kwietnia mam koniec roku i wakacje mam aż do 1 października...:eviltong: :eviltong: :eviltong: nikt mnie nie pobije :D[/quote] tak ma wiekszosc osob ktore zdaja maturke w tym roku:eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
Cerber Posted March 15, 2007 Author Posted March 15, 2007 tak martuś... mówiąc, ze nikt mnie nie pobije miałam na myśle, ze nie ma więcej ludzi, którzy mieli by dłużesze wakacje od studentów :eviltong: no i absolwentów liceów :eviltong: Quote
Cerber Posted March 15, 2007 Author Posted March 15, 2007 ojej dziewuszki ale płakać mi się chce... właśnie chyba znalazłam dom dla Kiary :( muszę się rozstać... już nie będę miała żadnego szczeniorka... zostanie mi tylko Cerber... ja już się przyzwyczayłam, ze mam 2 psy, a nie jednego... teraz będzie tak smutno w domu... nie będę słyszła już tupotu tych maluchnych łapek i tego warczenia i szczekania na Cerberka i skakania na niego i gryzienia ogona i wogóle... :(:(:(:( Boziu kochany ja muszę mieć tego goldena bo ja zwariuje chyba... już nie wyobrażam sobie domu tylko z jednym psem... wydaje mi się, ze Cerber też już się przyzwyczaił i przywiązał... ehhhh juz tęsknie za tymi wszystkimi szkrabami... Kiarka jeszcze mnie tak podtrzymywała po odejsciu reszty, ae teraz i ona odchodzi, to smutne :( Quote
Marta_Ares Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 LUi napisz cos wiecej o nowych wlascicielach. Jak sie udalo spotkanie z dogomaniaczka- Viris??? Mam nadzieje ze w przyszlym tygodniu spotkamy sie wszyscy razem Quote
Cerber Posted March 15, 2007 Author Posted March 15, 2007 no ta dziewczyna jest w moim wieku i mieszka niedaleko Częstochowy... chce Kiarkę ponieważ ona straciła Bokserkę i czuje się z tym zle... chcą po nią przyjechać albo jutro rano, albo w przyszłym tyg. a jeśli chodzi o Viris to jest to równa kobitka :D ma świetny samochód :D i cudowną, kochaną pyszczorkę Klarkę :) jest śliczna i kochana :) mam kilka fotak jak Klariska bawiła się z Kiarą... bo Cer to miał swój świat i zapuszczał się kilometry ode mnie :/ ale to nic, chociaż dziewczynki się wybawiły i było super... nie wiem kiedy możemy spodziewać się kolejnego spotkania, ale wiem, ze Aga powiedziała, ze moze wpadniemy do Kowala :D z psaiakami :D ja jak coś to w Busa z Cerberem i w Kowalu jestem :) Quote
Recommended Posts