Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 9.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hej Luiza. przepraszam Cię bardzo, od wieków tu nie zaglądałam, naprawdę bardzo przepraszam, obiecuję, że się poprawię. Co tam u Ciebie? Pewnie w ogóle zapomniałaś, że jakaś bellatriks kiedykolwiek odwiedzała Twoją galerię:oops:

500 strona wymaga oblania, a co! :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking:

PS. a goldenki są cudowne!:loveu:

Posted

Lui ja na boksia czekałam 17 lat... Od kiedy miałam 3 latka i mój sąsiad miał boksie dwa. Zobaczyłam i sie zakochałam i od wtedy juz zawsze tylko boksie mi były w głowie. Poza tym zawsze marzyłam o takim duzym rozrywkowym zadziornym ruchliwym itd itd psiaku :) No i jest. Ale już cicho szaaa nic wiecej na ten temat;)

Posted

No widać że gadka an temat goldka się rozwija... Lui ja też bardzo kocham goldeny ale przeszkadza mi trosze "moda" na te psy...
P.S. Całą 500 strona przegadana... :crazy:

Posted

Witam was kochani :)

Samturia, ale goldeny to nie yorki :P

Dzięki kochani, że do mnie wpadliście... Balatriks jakbym mogła zapomnieć. Ty jesteś pierwszą osoobąk, tóra zawitała na moją galerię i tak długo się odzywa... ja tez wszystkich zaniedbałam:oops: :oops: :oops: :oops:

Niestety dziewczynki dziś przy kompie na 100% nie posiedzę... znaczy na dogo, ponieważ mam dużo nauki na jutro... baaaaardzo dużo nauki... Bogu dzięki czwartek, piątek i poniedziałek mam wolny :multi: :multi: :multi: wtedy jakieś fotki na pewno się pojawią :)

Poki co spadam się szykowac do szkoły. Życzę miłego dnia...;)

Posted

[quote name='Cerber']Witam was kochani :)

Samturia, ale goldeny to nie yorki :P

Dzięki kochani, że do mnie wpadliście... Balatriks jakbym mogła zapomnieć. Ty jesteś pierwszą osoobąk, tóra zawitała na moją galerię i tak długo się odzywa... ja tez wszystkich zaniedbałam:oops: :oops: :oops: :oops:

Niestety dziewczynki dziś przy kompie na 100% nie posiedzę... znaczy na dogo, ponieważ mam dużo nauki na jutro... baaaaardzo dużo nauki... Bogu dzięki czwartek, piątek i poniedziałek mam wolny :multi: :multi: :multi: wtedy jakieś fotki na pewno się pojawią :)

Poki co spadam się szykowac do szkoły. Życzę miłego dnia...;)[/quote]

No to milej nauki, już niedługo weekend:multi: ;)

Posted

Witam kochani... za godzine wychodze do szkoły, teraz sobie jeszzce powtarzam tematy z histy... trzymajcie za mnie ogomne kciukasy, żebym napisała conajmniej na 4 tą klasówke... bo jak nie to chyba się zabiję... kurcze muszę dobrze napisać ten spr. bardzo mi zależy... teraz spadam dalej sobie powtarzać... paaaaaa :* dziekuję za odwiedzinki wczorajsze...

PS. ANECIORECZEK - MAM REKOLEKCJE I DLATEGO NIE IDĘ DO SZKOŁY od czwartku do poniedziałku :eviltong: :eviltong:

Posted

[quote name='Cerber']Witam kochani... za godzine wychodze do szkoły, teraz sobie jeszzce powtarzam tematy z histy... trzymajcie za mnie ogomne kciukasy, żebym napisała conajmniej na 4 tą klasówke... bo jak nie to chyba się zabiję... kurcze muszę dobrze napisać ten spr. bardzo mi zależy... teraz spadam dalej sobie powtarzać... paaaaaa :* dziekuję za odwiedzinki wczorajsze...

PS. ANECIORECZEK - MAM REKOLEKCJE I DLATEGO NIE IDĘ DO SZKOŁY od czwartku do poniedziałku :eviltong: :eviltong:[/quote]
My mamy Lepiej:cool3:
edziemy an wycieczke Klasową 28-30 . 03. :cool3: Rekolekcje mamy 2-4 :cool3: a potem jest wolne bo wielki czwartek,piątek :lol: no i święta:lol::cool3:

Posted

taaaa a co powiesz na to, że 27 kwietnia mam koniec roku i wakacje mam aż do 1 października...:eviltong: :eviltong: :eviltong: nikt mnie nie pobije :D

Posted

[quote name='Cerber'] 27 kwietnia mam koniec roku i wakacje mam aż do 1 października.[/quote]
:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Ja też tak chce!!!!!! :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:

Posted

[quote name='haska_12']:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Ja też tak chce!!!!!! :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:[/quote]

Ja mam podobnie od 8 maja do 1 października (no, gdzieś tam letnia sesja po drodze :cool3: )

Posted

[quote name='Cerber']taaaa a co powiesz na to, że 27 kwietnia mam koniec roku i wakacje mam aż do 1 października...:eviltong: :eviltong: :eviltong: nikt mnie nie pobije :D[/quote]
tak ma wiekszosc osob ktore zdaja maturke w tym roku:eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong:

Posted

tak martuś... mówiąc, ze nikt mnie nie pobije miałam na myśle, ze nie ma więcej ludzi, którzy mieli by dłużesze wakacje od studentów :eviltong: no i absolwentów liceów :eviltong:

Posted

ojej dziewuszki ale płakać mi się chce... właśnie chyba znalazłam dom dla Kiary :( muszę się rozstać... już nie będę miała żadnego szczeniorka... zostanie mi tylko Cerber... ja już się przyzwyczayłam, ze mam 2 psy, a nie jednego... teraz będzie tak smutno w domu... nie będę słyszła już tupotu tych maluchnych łapek i tego warczenia i szczekania na Cerberka i skakania na niego i gryzienia ogona i wogóle... :(:(:(:( Boziu kochany ja muszę mieć tego goldena bo ja zwariuje chyba... już nie wyobrażam sobie domu tylko z jednym psem... wydaje mi się, ze Cerber też już się przyzwyczaił i przywiązał... ehhhh juz tęsknie za tymi wszystkimi szkrabami... Kiarka jeszcze mnie tak podtrzymywała po odejsciu reszty, ae teraz i ona odchodzi, to smutne :(

Posted

no ta dziewczyna jest w moim wieku i mieszka niedaleko Częstochowy... chce Kiarkę ponieważ ona straciła Bokserkę i czuje się z tym zle... chcą po nią przyjechać albo jutro rano, albo w przyszłym tyg.

a jeśli chodzi o Viris to jest to równa kobitka :D ma świetny samochód :D i cudowną, kochaną pyszczorkę Klarkę :) jest śliczna i kochana :) mam kilka fotak jak Klariska bawiła się z Kiarą... bo Cer to miał swój świat i zapuszczał się kilometry ode mnie :/ ale to nic, chociaż dziewczynki się wybawiły i było super... nie wiem kiedy możemy spodziewać się kolejnego spotkania, ale wiem, ze Aga powiedziała, ze moze wpadniemy do Kowala :D z psaiakami :D ja jak coś to w Busa z Cerberem i w Kowalu jestem :)