Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 9.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Agushka']Ano właśnie, pościel.. Bardzo mi się spodobała. Poszłam na allegro oglądać i ta babka ma taką fajną rajdową i moje dziecko właśnie mnie męczy :)[/quote]
Agus kup synkowi to "tylko" 75 zl:evil_lol:

Posted

Agushka, własnie nie już dałam chyba ze 20 ogłoszeń w necie o zaadoptowanie baileya... w podpisie też mam link do wątku z jego adopcją. Najlepsze jest to, ze ja dałam ogłoszenie o Baileyu, a już mam 2 zgłodzenia na 2 suczki i już dziś jedna z suczek pojechała do nowego domku, który jest w Bydgoszczy. Ja jestem szczęśliwa, bo malutka będzie się wychowywała w mieszkanku, a nie w ogródku :)

Guest Kamcia_14
Posted

[B][I]Cześć dziewczyny ;) Mizianko dla piesków :loveu:. [/I][/B]

Posted

[quote=Cerber;]Witajcie kochani... wpadłam, zeby wam się pochawlić jaką będę miała pościel... znalazła ją Marta na Alegro, pokazała mi a ja się zakochałam... więc ją zamawiamy i będzie już u mnie we wtorek, lub środę :)

[IMG]http://photos.allegro.pl/photos/oryginal/16/1669/166977/16697721/166977216[/IMG][/quote]
Dasz mi linka do tego gościa od którego masz to cacko :cool3: Ja szukałam i nieznalazłam takiej suuper :)

Pozdro

Posted

[quote name='Asiaczek']Hej Cerberku, jak tam Wasze sprawy? Nic nie piszesz...
Pzdr.[/quote]

No napisałam Ci na pw co tam u mnie... myślałam, ze może cosik jeszcze odpiszesz...
a tak nieoficjalnie to wspomniałam coś na poprzedniej str. ze wczoraj do nowego domciu trafila jedna sunia... nazwali ją Arisa... piękne imie... bardzo mi się podoba... obiecali też ze będą wysyłać coo jakiś czas fotku malutkiej... jestem bardzo zadowolona... Malutka mieszka w bloku. Jestem naprawde szczesliwa, ze znalazłam taki dobry domek...:multi: :multi: :multi: :multi:

Byłam dziś u lekarza i okazuje sie, ze jestem dosyć poważnie chora. Wydałam prawie 200 zł na leki, jestem po prostu załamana całą tą sytuacją. Nigdy w życiu nie chorowałam, a jedynie co to tylko przeziębienia, lub takie tam wirusy.. jak każdy. Teraz niestety jest gorzej, co mi się nie podoba :/

Posted

[quote name='JESS:)']Dasz mi linka do tego gościa od którego masz to cacko :cool3: Ja szukałam i nieznalazłam takiej suuper :)

Pozdro[/quote]

no wiesxz ja nie wiem gdzie jest ta posciel... znaczy wiem, gdzieś na allegro, ale linku nie mam... podała mi to któregoś dnia Marta, a że ja mam problemuy z otwieraniem archiwum na gg to nie mogę Ci go podać. Poproś Martę, ona Ci poda jeśli ładnie poproisz...

Posted

Cześć Luizka :) Co z Twoim zdrówkiem?? Trzymam kciuki, żeby było dobrze..

[quote name='JESS:)']Dasz mi linka do tego gościa od którego masz to cacko :cool3: Ja szukałam i nieznalazłam takiej suuper :)

Pozdro[/quote]
Link jest w tej galerii, Marta go podała dwie, czy trzy strony do tyłu :)

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][B][I]:loveu:Bailey przeuroczy , napewno znajdziesz mu dobry domek.[/I][/B]
[I][B]Pościel śliczna , na same dobre sny;)[/B][/I]
[/quote]

witam kochana :) wiem, maluchy s.ą przekochane :loveu: :loveu: :loveu: kocham je wszyzstkie... najkochansze sa suczki... aaaaa wczoraj wogóle jak ojciec do mnie przyjechał... ale jaja. Wogóle to tayta prywiózł 4 szceniaki, w tym 3 suczki i jednego pieska... no i najspokojniejsza sunia wylądowała na kolanach u taty, piesek i druga suczka na kolanach u mnie, a Bailey i jego jedna, najmniejsza siostra tak się rozkokosili, ze nie szło wytrzymać. Ta sunia z nim tak wariowała... Cerbner uciekał gdzie pieprz rosnie... normalnie bójka była niesamowita... co chwile ta unia do mnie podbiegała i machała ogonkiem i lizała mnie po twarzy, a potem wracała do bijatyki z bratem. No jeszcze czegoś takiego to ja w domu nie widziałam... przy=najmniej jak pojechali to marny był tak wykończony, że prawie natychmiast usnął.

Posted

[quote name='Cerber']No napisałam Ci na pw co tam u mnie... myślałam, ze może cosik jeszcze odpiszesz... :/[/quote]
Odpisałam przecież i to dosyć długo i tresciwie. I stąd moje pytanie...
pzdr.

Posted

[quote name='Agushka']Cześć Luizka :) Co z Twoim zdrówkiem?? Trzymam kciuki, żeby było dobrze..
[/quote]

ehhhh no wiesz kochana.... generalnie jestem załamana :/

lekarz mi poprawił humor mówiąc mi, ze przez jakieś 60 lat będę musiała robic ćwiczenia na kręgisłyp :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :roll: :roll: :roll: hehehe mówie sobie... hmmm dobre sobie, tzn., ze będę mogła odpocząć dopiero po 80 hmmmm ciekawa teza... widzieliście kiedyś babcie 70 letnią, która robi brzuszki, lub kładzie się na brzuchu i wygina sie, zeby ćwiczyć mięścnie pleców i kręgosłup... ja nie widziałam... za jakieś 50 lat się odezwjcie do mnie to wam powiem jak mi idzie....:eviltong: :eviltong: :eviltong:

Posted

[quote name='Asiaczek']Odpisałam przecież i to dosyć długo i tresciwie. I stąd moje pytanie...
pzdr.[/quote]

no ale ja nspiałam drugiego... nie mów, ze nie dostałaś????

Posted

[quote name='Cerber']Jees mam na imię Luiza...[/quote]
Ładnie :cool3: A odezwe się napewno ;)
Cerber mógł niedojść bo były niedawno problemy na dogo z tym :)

Posted

no nie wierze po prostu.... o ja nie mogę.... zobacze czy się zapisał jeśli tak, to zaraz spróbuję jeszcse raz wysłać... nie wierze w to. Tak sie rozpisałam, tyle zadałam pytńj i na TWOJE ODPOWIEDZIAŁAM... NIE NO ZABIJE SIE CHYBA....