furciaczek Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 [IMG]http://images1.fotosik.pl/284/06562ecef249d55c.jpg[/IMG] jaki slodziak:loveu: wyglada tu jak szczeniaczek:loveu: Quote
Cerber Posted December 2, 2006 Author Posted December 2, 2006 leemonca już się uspokoi troche, bo juz koniec foteczek na dzis, a jak Ci się fotki podobają bo nie wiem... Asiaczek dzieki za komy :) Furcia Tobie też :) Quote
Kamila Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 A gdzie ta wies jest?To tam do taty jezdzisz? :hmmmm: Quote
furciaczek Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 [quote name='Cerber']leemonca już się uspokoi troche, bo juz koniec foteczek na dzis, a jak Ci się fotki podobają bo nie wiem... Asiaczek dzieki za komy :) Furcia Tobie też :)[/quote] ale ja niekomentowalam ciebie tylko cerbera wiec co sie wtrancasz:eviltong: Quote
Cerber Posted December 2, 2006 Author Posted December 2, 2006 [quote name='kamila-dog']A gdzie ta wies jest?To tam do taty jezdzisz? :hmmmm:[/quote] hhmmmm no tam gdzie stary mieszka to jest Bogucin to jest wieś taka przy trasie wiecie o co mi chodzi, ojciec miezka przy ulicy... a tam gdzie ja byłam to jest na Lisku, tam jeszcze przed rokiem mieszkała moja świetej pamieci babcia... tam jest cudownie, są lasy, łąki, pola, uwielbiam to miejsce... Quote
Cerber Posted December 2, 2006 Author Posted December 2, 2006 [quote name='furciaczek']ale ja niekomentowalam ciebie tylko cerbera wiec co sie wtrancasz:eviltong:[/quote] :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: bo tak, ja to mówię w imieniu Cerberaczka a co....????:eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: Cerberaczake mi dyktuje co mam napisać, ja mu wszystko mówie co dzieje si na dogo, a on mi każe pisać, więc pisze...:eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
furciaczek Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 [quote name='Cerber']:eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: bo tak, ja to mówię w imieniu Cerberaczka a co....????:eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: Cerberaczake mi dyktuje co mam napisać, ja mu wszystko mówie co dzieje si na dogo, a on mi każe pisać, więc pisze...:eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong:[/quote] nio jasne, ja znim rozmawialam i mowil mi cos zupelnie innego:evil_lol: Quote
haska_12 Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 [IMG]http://images1.fotosik.pl/284/06562ecef249d55c.jpg[/IMG] rolnik :loveu::loveu::loveu: ;););) Inne fotki także są prze prze przepiękne :loveu: Quote
furciaczek Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 [quote name='haska_12'] rolnik :loveu::loveu::loveu: ;););) Inne fotki także są prze prze przepiękne :loveu:[/quote] :turn-l: rolnik hehe nie no przesadzilas w tym momencie:roflt: Quote
Cerber Posted December 2, 2006 Author Posted December 2, 2006 [quote name='furciaczek']nio jasne, ja znim rozmawialam i mowil mi cos zupelnie innego:evil_lol:[/quote] tak jasne, a byłaś chociaż z nim wczoraj na spacerze, pewnie nie? jak z nim nie byłaś to jak mogłaś z nim rozmawiać?? :eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
Cerber Posted December 2, 2006 Author Posted December 2, 2006 [quote name='furciaczek']:turn-l: rolnik hehe nie no przesadzilas w tym momencie:roflt:[/quote] to jest ibnaczej z kabaretu ani mru mru.. rolnik, rolnik, rolnik sam w dolinie, on jest rolnik, rolnik, rolnik sam w dolinie....:eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
furciaczek Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 [quote name='Cerber']to jest ibnaczej z kabaretu ani mru mru.. rolnik, rolnik, rolnik sam w dolinie, on jest rolnik, rolnik, rolnik sam w dolinie....:eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong:[/quote] wlasnie o tym sobie pomyslalam:lol: jak ktos chce to mam wszystkie skecze na plytkach:eviltong: Quote
Asiaczek Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 To chyba dużo masz tych płyt, co? pzdr. Quote
haska_12 Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 Kiedy będzie więcej zdjęć rolnika na dolinie? :lol: Quote
Cerber Posted December 2, 2006 Author Posted December 2, 2006 [quote name='furciaczek']wlasnie o tym sobie pomyslalam:lol: jak ktos chce to mam wszystkie skecze na plytkach:eviltong:[/quote] ja też mam wszystkie skecze na płytkach... mądralo...:eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: ja kocham kabareat ani mru mru... :):):):) Quote
Cerber Posted December 2, 2006 Author Posted December 2, 2006 [quote name='haska_12']Kiedy będzie więcej zdjęć rolnika na dolinie? :lol:[/quote] buuuuu zgasiłaś mnie :( już konic wsiowych, rolnikowych foteczek... następne takie będą za dosyć długi okres czasu, bo ja z Cerberem do wujka to bardzo żadko jeżdżę :( mam nadzieję, że jeszcze będzie duuuuużo okazji na robienie rolnikowych fotek, ale jeszcze musicie poczekać... Quote
furciaczek Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 [quote name='Cerber']tak jasne, a byłaś chociaż z nim wczoraj na spacerze, pewnie nie? jak z nim nie byłaś to jak mogłaś z nim rozmawiać?? :eviltong: :eviltong: :eviltong:[/quote] nio ja z nim caly czas na gg rozmawiam:evil_lol: i nawet niewiesz jakie rzeczy on mi opowiada:eviltong: wiem wszystko:diabloti: nic przedemna nie ukryjesz:eviltong: Quote
furciaczek Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 [quote name='Cerber']ja też mam wszystkie skecze na płytkach... mądralo...:eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: ja kocham kabareat ani mru mru... :):):):)[/quote] ale ja bylam pierwsza:eviltong: [quote name='Cerber']buuuuu zgasiłaś mnie :( już konic wsiowych, rolnikowych foteczek... następne takie będą za dosyć długi okres czasu, bo ja z Cerberem do wujka to bardzo żadko jeżdżę :( mam nadzieję, że jeszcze będzie duuuuużo okazji na robienie rolnikowych fotek, ale jeszcze musicie poczekać...[/quote] dobra ale jakies inne foteczki moze sie znajda co?? niemusza byc rolinikowe:evil_lol: Quote
Cerber Posted December 2, 2006 Author Posted December 2, 2006 [quote name='furciaczek']nio ja z nim caly czas na gg rozmawiam:evil_lol: i nawet niewiesz jakie rzeczy on mi opowiada:eviltong: wiem wszystko:diabloti: nic przedemna nie ukryjesz:eviltong:[/quote] taaaa jasne, jak ja go trzymam z dala od kompa (a wiecie tak prawda a bokiem to Cer potrafi sam włączyć kompa, kieyś jak gdzieś wyszłam z mamą i wróciłam to komp był włączony. Cer włączył go ogoenem :eviltong: :eviltong: :eviltong: ) Quote
Asiaczek Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 Zdolniacha... Moje baski mają pozakręcane ogonki, nie włączą więc kompa.:cool3: Pzdr Quote
Cerber Posted December 2, 2006 Author Posted December 2, 2006 [quote name='furciaczek']ale ja bylam pierwsza:eviltong: dobra ale jakies inne foteczki moze sie znajda co?? niemusza byc rolinikowe:evil_lol:[/quote] właśnie, ze nie bo ja byłam pierwsza... :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: hmmm jakieś inne foteczki to sa, nawet duuużo ich jest...:eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
furciaczek Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 [quote name='Cerber']taaaa jasne, jak ja go trzymam z dala od kompa (a wiecie tak prawda a bokiem to Cer potrafi sam włączyć kompa, kieyś jak gdzieś wyszłam z mamą i wróciłam to komp był włączony. Cer włączył go ogoenem :eviltong: :eviltong: :eviltong: )[/quote] hehe ty go trzymasz z daleka od swojego kompa... ale nie wiesz ze cer ma swojego podrecznego (podlapnego?) laptopa:evil_lol: Quote
Ola&Kora Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 Nie no ta fotka jest przepięnka :loveu: :loveu: :loveu: [IMG]http://images2.fotosik.pl/275/0200f6c5eebb8333.jpg[/IMG] A Cerber rolnikiem został nazwany :D:D:D No tego to już bym sie po was nie spodziewała :evil_lol: :evil_lol: Przecież z niego to taki mieszczuch :eviltong: Quote
furciaczek Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 [quote name='Ola&Kora'] A Cerber rolnikiem został nazwany :D:D:D No tego to już bym sie po was nie spodziewała :evil_lol: :evil_lol: Przecież z niego to taki mieszczuch :eviltong:[/quote] o patrzcie kto sie odezwal:evil_lol: wkoncu sie odnalazlas:eviltong: Quote
Recommended Posts