Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 9.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

leemonca już się uspokoi troche, bo juz koniec foteczek na dzis, a jak Ci się fotki podobają bo nie wiem...

Asiaczek dzieki za komy :) Furcia Tobie też :)

Posted

[quote name='Cerber']leemonca już się uspokoi troche, bo juz koniec foteczek na dzis, a jak Ci się fotki podobają bo nie wiem...

Asiaczek dzieki za komy :) Furcia Tobie też :)[/quote]

ale ja niekomentowalam ciebie tylko cerbera wiec co sie wtrancasz:eviltong:

Posted

[quote name='kamila-dog']A gdzie ta wies jest?To tam do taty jezdzisz? :hmmmm:[/quote]

hhmmmm no tam gdzie stary mieszka to jest Bogucin to jest wieś taka przy trasie wiecie o co mi chodzi, ojciec miezka przy ulicy... a tam gdzie ja byłam to jest na Lisku, tam jeszcze przed rokiem mieszkała moja świetej pamieci babcia... tam jest cudownie, są lasy, łąki, pola, uwielbiam to miejsce...

Posted

[quote name='furciaczek']ale ja niekomentowalam ciebie tylko cerbera wiec co sie wtrancasz:eviltong:[/quote]

:eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: bo tak, ja to mówię w imieniu Cerberaczka a co....????:eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong:

Cerberaczake mi dyktuje co mam napisać, ja mu wszystko mówie co dzieje si na dogo, a on mi każe pisać, więc pisze...:eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong:

Posted

[quote name='Cerber']:eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: bo tak, ja to mówię w imieniu Cerberaczka a co....????:eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong:

Cerberaczake mi dyktuje co mam napisać, ja mu wszystko mówie co dzieje si na dogo, a on mi każe pisać, więc pisze...:eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong:[/quote]

nio jasne, ja znim rozmawialam i mowil mi cos zupelnie innego:evil_lol:

Posted

[quote name='furciaczek']nio jasne, ja znim rozmawialam i mowil mi cos zupelnie innego:evil_lol:[/quote]

tak jasne, a byłaś chociaż z nim wczoraj na spacerze, pewnie nie? jak z nim nie byłaś to jak mogłaś z nim rozmawiać?? :eviltong: :eviltong: :eviltong:

Posted

[quote name='furciaczek']:turn-l: rolnik hehe nie no przesadzilas w tym momencie:roflt:[/quote]

to jest ibnaczej z kabaretu ani mru mru.. rolnik, rolnik, rolnik sam w dolinie, on jest rolnik, rolnik, rolnik sam w dolinie....:eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong:

Posted

[quote name='Cerber']to jest ibnaczej z kabaretu ani mru mru.. rolnik, rolnik, rolnik sam w dolinie, on jest rolnik, rolnik, rolnik sam w dolinie....:eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong:[/quote]

wlasnie o tym sobie pomyslalam:lol: jak ktos chce to mam wszystkie skecze na plytkach:eviltong:

Posted

[quote name='furciaczek']wlasnie o tym sobie pomyslalam:lol: jak ktos chce to mam wszystkie skecze na plytkach:eviltong:[/quote]

ja też mam wszystkie skecze na płytkach... mądralo...:eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: ja kocham kabareat ani mru mru... :):):):)

Posted

[quote name='haska_12']Kiedy będzie więcej zdjęć rolnika na dolinie? :lol:[/quote]

buuuuu zgasiłaś mnie :( już konic wsiowych, rolnikowych foteczek... następne takie będą za dosyć długi okres czasu, bo ja z Cerberem do wujka to bardzo żadko jeżdżę :( mam nadzieję, że jeszcze będzie duuuuużo okazji na robienie rolnikowych fotek, ale jeszcze musicie poczekać...

Posted

[quote name='Cerber']tak jasne, a byłaś chociaż z nim wczoraj na spacerze, pewnie nie? jak z nim nie byłaś to jak mogłaś z nim rozmawiać?? :eviltong: :eviltong: :eviltong:[/quote]

nio ja z nim caly czas na gg rozmawiam:evil_lol: i nawet niewiesz jakie rzeczy on mi opowiada:eviltong: wiem wszystko:diabloti: nic przedemna nie ukryjesz:eviltong:

Posted

[quote name='Cerber']ja też mam wszystkie skecze na płytkach... mądralo...:eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: ja kocham kabareat ani mru mru... :):):):)[/quote]

ale ja bylam pierwsza:eviltong:

[quote name='Cerber']buuuuu zgasiłaś mnie :( już konic wsiowych, rolnikowych foteczek... następne takie będą za dosyć długi okres czasu, bo ja z Cerberem do wujka to bardzo żadko jeżdżę :( mam nadzieję, że jeszcze będzie duuuuużo okazji na robienie rolnikowych fotek, ale jeszcze musicie poczekać...[/quote]

dobra ale jakies inne foteczki moze sie znajda co?? niemusza byc rolinikowe:evil_lol:

Posted

[quote name='furciaczek']nio ja z nim caly czas na gg rozmawiam:evil_lol: i nawet niewiesz jakie rzeczy on mi opowiada:eviltong: wiem wszystko:diabloti: nic przedemna nie ukryjesz:eviltong:[/quote]

taaaa jasne, jak ja go trzymam z dala od kompa (a wiecie tak prawda a bokiem to Cer potrafi sam włączyć kompa, kieyś jak gdzieś wyszłam z mamą i wróciłam to komp był włączony. Cer włączył go ogoenem :eviltong: :eviltong: :eviltong: )

Posted

[quote name='furciaczek']ale ja bylam pierwsza:eviltong:

dobra ale jakies inne foteczki moze sie znajda co?? niemusza byc rolinikowe:evil_lol:[/quote]

właśnie, ze nie bo ja byłam pierwsza... :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong:

hmmm jakieś inne foteczki to sa, nawet duuużo ich jest...:eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong:

Posted

[quote name='Cerber']taaaa jasne, jak ja go trzymam z dala od kompa (a wiecie tak prawda a bokiem to Cer potrafi sam włączyć kompa, kieyś jak gdzieś wyszłam z mamą i wróciłam to komp był włączony. Cer włączył go ogoenem :eviltong: :eviltong: :eviltong: )[/quote]

hehe ty go trzymasz z daleka od swojego kompa... ale nie wiesz ze cer ma swojego podrecznego (podlapnego?) laptopa:evil_lol:

Posted

Nie no ta fotka jest przepięnka :loveu: :loveu: :loveu:

[IMG]http://images2.fotosik.pl/275/0200f6c5eebb8333.jpg[/IMG]

A Cerber rolnikiem został nazwany :D:D:D No tego to już bym sie po was nie spodziewała :evil_lol: :evil_lol: Przecież z niego to taki mieszczuch :eviltong:

Posted

[quote name='Ola&Kora']

A Cerber rolnikiem został nazwany :D:D:D No tego to już bym sie po was nie spodziewała :evil_lol: :evil_lol: Przecież z niego to taki mieszczuch :eviltong:[/quote]

o patrzcie kto sie odezwal:evil_lol: wkoncu sie odnalazlas:eviltong: