Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 9.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

JESTEEEEEEEEEEEM!!!! :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:

Ojej ale było odlotowo dziewuszki...:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: normalnie ekstra, super zarąbiście, Ci który nie poznali Furii niech żałują, bo Furia jeeeeest chyba najlepszym Cane corso jakiego w zyciu widziałam i głaskałam... Fotek jest mase ze spacerków., odwalaliśmy róno , a fotki są z 3 róznych miejsc :D:D:D:D:D:D

Posted

Asiaczek - ja też sie cieszę, ze mi się humor poprawił, najwidoczniej trzeba częstszych takich spotkań, za załamek nie będę miała... dogo dla mnie to swietna terapia psychologiczna... :multi: :multi: :multi: :multi:

Zaraz dodam fotek kilka - grupowych...

Posted

Nie bedzie fotek bo zgubilam kabel od aparatu...:placz: :placz: :placz: :placz: :placz: mam taki burdel w domu, ze kabel mi zginął...:placz: :placz: :placz: :placz:

Posted

[quote name='Cerber']Asiaczek - ja też sie cieszę, ze mi się humor poprawił, najwidoczniej trzeba częstszych takich spotkań, za załamek nie będę miała... dogo dla mnie to swietna terapia psychologiczna... :multi: :multi: :multi: :multi:

Zaraz dodam fotek kilka - grupowych...[/quote]
Ja zawsze z wielką niecierpliwością czekam na nasze psiowe spotkania! I dlatego proponuję, abyś z nich nigdy nie rezygnowała. Dogo, to słowa, owszem, bardzo ważne! Ale takie spotkania w [I]realu[/I] - sam miód...
Pa, pa.
Pzdr.

Posted

[quote name='Cerber']Nie bedzie fotek bo zgubilam kabel od aparatu...:placz: :placz: :placz: :placz: :placz: mam taki burdel w domu, ze kabel mi zginął...:placz: :placz: :placz: :placz:[/quote]
:shake: :shake: :shake: :shake: :shake:

Posted

[quote name='Cerber']Nie bedzie fotek bo zgubilam kabel od aparatu...:placz: :placz: :placz: :placz: :placz: mam taki burdel w domu, ze kabel mi zginął...:placz: :placz: :placz: :placz:[/quote]
Nie rycz, tylko na spokojnie poszukaj! Na pewno się znajdzie. Pewnie leży sobie spokojnie i "się śmieje"...
Pzdr.

Posted

OJ ALE JESTEM ZŁA NO :////

kurcze...

Dobra teraz spadam, jadę z Olą do zoologa, zobaczyć koszatniczki... będę poźniej i może dodam fotki, jak tylko znajde ten przeklęty kabel...

Posted

[quote name='Cerber']OJ ALE JESTEM ZŁA NO :////

kurcze...

Dobra teraz spadam, jadę z Olą do zoologa, zobaczyć koszatniczki... będę poźniej i może dodam fotki, jak tylko znajde ten przeklęty kabel...[/quote]
Bardzo dobrze! Mądra decyzja.
Pokazałaś "kablowi", ze Ci na nim wcale nie zależ
A jak wrócisz, to "sam się znajdzie".
Pzdr.y.