Alynkaaa Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 [B][COLOR=red]ojj ja tez jak wszystki tutaj cioteczki czekam na foteczki:):):)[/COLOR][/B] Quote
haska_12 Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 Alynkaa jakie ty dzisiaj fajne rymy wymyslasz :cool3: Quote
zuzolandia Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 [COLOR=Purple][I][B]Ulalaa.alez to musi byc impreza ;-)...bo tu ciszaaaa......[/B][/I][/COLOR] Quote
milena182 Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 [B]o tak na pewno bedzie duzo tych zdjec:diabloti::multi:[/B] Quote
Cerber Posted November 25, 2006 Author Posted November 25, 2006 JESTEEEEEEEEEEEM!!!! :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Ojej ale było odlotowo dziewuszki...:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: normalnie ekstra, super zarąbiście, Ci który nie poznali Furii niech żałują, bo Furia jeeeeest chyba najlepszym Cane corso jakiego w zyciu widziałam i głaskałam... Fotek jest mase ze spacerków., odwalaliśmy róno , a fotki są z 3 róznych miejsc :D:D:D:D:D:D Quote
milena182 Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 [B]super bede miala czym oczy nacieszyc[/B] Quote
haska_12 Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 To czekamy na fotki !!!!!!!! :multi: Quote
Asiaczek Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 Jak tych zdjęć jest tak dużo, to pewnie dzisiaj się ich nie doczekamy...:razz: Ale cieszę się, że Cerber ma już zdecydowanie lepszy humorek.:lol: Pzdr. Quote
Cerber Posted November 25, 2006 Author Posted November 25, 2006 Asiaczek - ja też sie cieszę, ze mi się humor poprawił, najwidoczniej trzeba częstszych takich spotkań, za załamek nie będę miała... dogo dla mnie to swietna terapia psychologiczna... :multi: :multi: :multi: :multi: Zaraz dodam fotek kilka - grupowych... Quote
Agushka Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 Witaj Luizko :) Cieszę się, że Wam się spotkanie udało. Też czekam na fotki :lol: Quote
haska_12 Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 Ja to z niecierpliwością czekam :lol: Quote
milena182 Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 [B][quote name='haska_12']Ja to z niecierpliwością czekam :lol:[/quote] no ja tez:razz:[/B] Quote
Cerber Posted November 25, 2006 Author Posted November 25, 2006 Nie bedzie fotek bo zgubilam kabel od aparatu...:placz: :placz: :placz: :placz: :placz: mam taki burdel w domu, ze kabel mi zginął...:placz: :placz: :placz: :placz: Quote
Asiaczek Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 [quote name='Cerber']Asiaczek - ja też sie cieszę, ze mi się humor poprawił, najwidoczniej trzeba częstszych takich spotkań, za załamek nie będę miała... dogo dla mnie to swietna terapia psychologiczna... :multi: :multi: :multi: :multi: Zaraz dodam fotek kilka - grupowych...[/quote] Ja zawsze z wielką niecierpliwością czekam na nasze psiowe spotkania! I dlatego proponuję, abyś z nich nigdy nie rezygnowała. Dogo, to słowa, owszem, bardzo ważne! Ale takie spotkania w [I]realu[/I] - sam miód... Pa, pa. Pzdr. Quote
Carolcia Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 [quote name='Cerber']Nie bedzie fotek bo zgubilam kabel od aparatu...:placz: :placz: :placz: :placz: :placz: mam taki burdel w domu, ze kabel mi zginął...:placz: :placz: :placz: :placz:[/quote] :shake: :shake: :shake: :shake: :shake: Quote
haska_12 Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 Luiza............... :placz: ..................... :placz: Quote
Asiaczek Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 [quote name='Cerber']Nie bedzie fotek bo zgubilam kabel od aparatu...:placz: :placz: :placz: :placz: :placz: mam taki burdel w domu, ze kabel mi zginął...:placz: :placz: :placz: :placz:[/quote] Nie rycz, tylko na spokojnie poszukaj! Na pewno się znajdzie. Pewnie leży sobie spokojnie i "się śmieje"... Pzdr. Quote
Cerber Posted November 25, 2006 Author Posted November 25, 2006 OJ ALE JESTEM ZŁA NO ://// kurcze... Dobra teraz spadam, jadę z Olą do zoologa, zobaczyć koszatniczki... będę poźniej i może dodam fotki, jak tylko znajde ten przeklęty kabel... Quote
haska_12 Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 Luiza................:placz:................... :placz: Quote
haska_12 Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 Ok miejmy nadzieję, że zguba się znajdzie :shake: Quote
Asiaczek Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 [quote name='Cerber']OJ ALE JESTEM ZŁA NO ://// kurcze... Dobra teraz spadam, jadę z Olą do zoologa, zobaczyć koszatniczki... będę poźniej i może dodam fotki, jak tylko znajde ten przeklęty kabel...[/quote] Bardzo dobrze! Mądra decyzja. Pokazałaś "kablowi", ze Ci na nim wcale nie zależ A jak wrócisz, to "sam się znajdzie". Pzdr.y. Quote
milena182 Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 [B]teraz kosie kupujesz?bardzo mi przykro powodu kabla:shake:[/B] Quote
Recommended Posts