ann1 Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 Z racji tego że wystawa odbywać się będzie w moim mieście , hawaneczki już zgłoszone. Kto następny? Quote
Havany Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 My też już zameldowani. Astor, Bolo i Donna. Quote
Hawanka Posted September 12, 2010 Posted September 12, 2010 i gdzie sa jakies informacje jak poszło hawańczykom ??? foteczki poprosimy :) Quote
Havany Posted September 12, 2010 Posted September 12, 2010 Najlepsze szczenię Prada, Najlepszy Junior Bolek, Zwycięzca Rasy - Bolek. Jednocześnie Bolek i Luna zakończyli swoje Młodzieżowe Championaty. Quote
Hawanka Posted September 12, 2010 Posted September 12, 2010 Havany napisał(a): Jednocześnie Bolek i Luna zakończyli swoje Młodzieżowe Championaty. Gratulacje !!!!!! Quote
Monia85 Posted September 12, 2010 Posted September 12, 2010 Psy Klasa szczeniąt - F'VINCENT Du Printemps Des Olivets; ASTOR z Fabryki Psów Klasa młodzieży - BOLEK z Przemożnej Chętki ZwR Suki Klasa szczeniąt - FASCINATIO NUGACITATIS Flupsie FCI Klasa młodzieży - EVELYNE SULLEROT Mokry Bandita; RONYA Białe Bursztynki FCI; PRIMADONNA Bohemia Vampirelli; Quote
Hawanka Posted September 12, 2010 Posted September 12, 2010 [quote name='Monia85']Psy Klasa szczeniąt - F'VINCENT Du Printemps Des Olivets; ASTOR z Fabryki Psów Klasa młodzieży - BOLEK z Przemożnej Chętki ZwR Suki Klasa szczeniąt - FASCINATIO NUGACITATIS Flupsie FCI Klasa młodzieży - EVELYNE SULLEROT Mokry Bandita; RONYA Białe Bursztynki FCI; PRIMADONNA Bohemia Vampirelli; :jumpie:Monia co znaczy kolor czerwony ????:???::???: Quote
Monia85 Posted September 12, 2010 Posted September 12, 2010 Zajeli pierwsze miejsca to chyba jasne ;D GRATULACJE!!! Quote
ann1 Posted September 12, 2010 Author Posted September 12, 2010 Fotki Luny i Prady z wystawy w Galerii.Zapraszam. Quote
bursztynki Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 Serdeczne i szczere Gratulacje dla Wszystkich pięknych hawańczyków i ich włascicieli Quote
Havany Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 Aniu, gorąca prośba - wrzuć mi zdjęcia gdzie my jesteśmy na mail-a [email protected] Widzimy się w Legionowie, już się zgłosiliśmy z Donną w otwartej. Mam nadzieję, że tym razem na ringu pójdzie a nie będzie skakała. Quote
Havany Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 I jeszcze podziękowania dla Gorszejpołowy - zdjęcia po prostu rewelacyjne. Przekaż, że jest najlepszym fotografem wśród nosicieli bagaży i rozstawiaczy namiotów ! Quote
ann1 Posted September 13, 2010 Author Posted September 13, 2010 Nie ma sprawy. Fotek Waszych mamy znacznie więcej , wszystkie prześlemy. Quote
Havany Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 Aniu - dzięki. I tak chciałabym mieć Wasz adres mail-owy żeby wyjaśnić pewne sprawy, więc odpiszę na to co prześlecie. pozdrowionka. Quote
ann1gorszapolowa Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 Havany napisał(a):I jeszcze podziękowania dla Gorszejpołowy - zdjęcia po prostu rewelacyjne. Przekaż, że jest najlepszym fotografem wśród nosicieli bagaży i rozstawiaczy namiotów ! :lol::lol::lol: Pomimo tego wiadra wazeliny ;) fotki wyślę Wam dopiero w środę :diabloti: Quote
Havany Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 Ale jesteś ! No dobra, czekam cierpliwie do środy choć cierpliwość nie jest moją mocną stroną. Quote
ann1 Posted September 14, 2010 Author Posted September 14, 2010 Zdjęcia "poooszłyy" przed chwilą :cool1: Quote
ann1 Posted September 14, 2010 Author Posted September 14, 2010 PS. To ja gorszapołowa, tylko zalogowana na domowym kompie, czyli na koncie najlepsiejszej połowy :eviltong: Pewnie jutro czeka mnie :mad: ale czegóż nie robi się dla dam :evil_lol: Quote
Recommended Posts