Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 144
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mila jest alergikiem i dlatego ma takie czerwone oczy.Kocha spacery i zabawy z innymi psami(nie toleruje jedynie jednej suki ;)).Większość czasu spędza na dworze ale oczywiście wchodzi do domu kiedy chce.Nie lubi kotów.Z królikami jakoś się dogadała ;D Ma 5 lat i 6 miesięcy.Dostałam ją jak miała 1,5 roku(tata wziął ją od swojego kolegi).Lubi dzieci i jest kochaaaaaana:D

• 2 months later...
Posted

[quote name=':: FiGa ::']
Kajka co to mialo byc :roflt:[/QUOTE]
Pytanie o rodowód :D
Hodowle dalmatów przynajmniej w Polsce nie sa jakieś rozbudowane i nie jest ich dużo, więc pytam :) Z czystej ciekawości :)

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

Mila przyjechała do mnie jak miała 1,5 roku (czyli w wakacje 2006 roku ).Urodziła się w Bydgoszczy.Nie pochodzi z jakiejś hodowli( tz.jej rodzice są rodowodowymi dalmatanami które brały udział w wystawach i miały jeden miot.Mila ma w uchu tatuaż, niestety nie bardzo czytelny.Jej rodowód widziałam ale niestety ma go poprzedni właściciel który twierdzi że chce go na pamiątkę.Wcześniej mieszkała z inną suką która ją gryzła i zabierała jej jedzenie.Ten facet chciał ją komuś oddać i mój tata ją wziął.Od razu wszyscy się w niej zakochali po uszy :)Uwielbia biegać po ogrodzie i tam spędza większość dnia (ma w ogrodzie też swoją ocieplaną budę),ale do domu wchodzi jak tylko chce.Lubi długie spacery,jeździć na jezioro, zabawy z innymi psami, niszczenie legowiska :), gonienie kotów.To takie kochane adhd :D Urodziła się w 26 stycznia 2005 roku :)Rekreacyjnie trenujemy agility w ogrodzie :) Jej ulubioną karmą jest brit activity i purina pro plan.Czworonożnym najlepszym przyjacielem Mili jest Fanto Złotnicki Gród.Milka niestety jest alergikiem :( Ale mi to w niczym nie przeszkadza bo i tak kocham ją ponad życie :):*

Posted

[quote name='olusia977']Mila przyjechała do mnie jak miała 1,5 roku (czyli w wakacje 2006 roku ).Urodziła się w Bydgoszczy[/QUOTE]
O, a skąd jesteś? :cool3:

[url]http://i55.tinypic.com/fa4jzt.jpg[/url] - śliczna panienka :loveu: