funia Posted August 29, 2010 Author Posted August 29, 2010 E-S wpłaciła na konto hoteliku 100 zł na Pinczerke (sterylka).Dziękujemy kochanej cioteczce ....Zaraz mnie opieprzy za ta cioteczke ...Ale mnie kocha wiec mi wybaczy ... Quote
funia Posted August 29, 2010 Author Posted August 29, 2010 tażesz napisałam wyzej ,ze piłuje jak do boksu sie ja wsadzi .;) Quote
Syla Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 Pchełka jest taka podobna do mojej Wikusi z awatarku, jednak mimo sentymentu i mojej miłości do Wiki, nie mam już ochoty na młodego psa.Kocham staruszki, najchętniej takie 13 +Podesłałam wątek znajomej, która szuka malutkiej suni i takiej do 2 latek.Jej ukradziona była jednak długowłosa, więc może szukają podobnej.Odezwę gdyby coś i dziękuję za bardzo sympatyczny kontakt.Pozdrawiam i bede zaglądać. Quote
E-S Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 Ale dzisiaj macie dzień ... jedna mnie od tych, no ... pinczerek, druga od cioteczek ... załamka, no załamka absolutna. Matrioszka, widziałaś to cudo z ulicy: [url]http://www.dogomania.pl/threads/136450-Zamojskie-psiaki-szukaj%C4%85-dom%C3%B3w-i-mi%C5%82o%C5%9Bci?p=15279616&viewfull=1#post15279616[/url] Quote
matrioszka2 Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 [quote name='E-S']No czy mordę piłuje, japę drze, szczeka jak jaka potłuczona. A nie mówiłam, że Matrioszka się mnie czepnie ? :evil_lol:[/QUOTE] Funiu, Ciebie kocha, ale ja ją kręcę ...zobacz, jaka zadowolona :eviltong: Quote
E-S Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 [quote name='Syla']Pchełka jest taka podobna do mojej Wikusi z awararku, jednak mimo sentymentu i mojej miłości do Wiki, nie mam już ochoty na młodego psa.Kocham staruszki, najchętniej takie 13 +Podesłałam wątek znajomej, która szuka malutkiej suni i takiej do 2 latek.Jej ukradziona była jednak długowłosa, więc może szukają podobnej.Odezwę się gdyby coś i dziękuję za bardzo sympatyczny kontakt.Pozdrawiam i będę zaglądać.[/QUOTE] Syla, to masz Olę : [url]http://www.dogomania.pl/threads/191790-Jestem-Ola-po-sterylce-ma%C5%82a-zapomniana-i-nie-kochana-suczka-czy-umre-w-schronie[/url] cudna w wieku więcej niż średnim i ze wspaniałym charakterem, pilnie potrzebuje pomocy. Quote
funia Posted August 29, 2010 Author Posted August 29, 2010 Sylu mnie równiez było bardzo miło Cie poznac:loveu:(telefonicznie ) Quote
E-S Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 Kurka no, Funiu ! Drze japę Zuzia Pchełka, czy nie drze ? Ile jest % pinczera w tym pinczerze chcę się dowiedzieć w końcu bo przeż nie zasnę. Quote
Syla Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 [quote name='E-S']Syla, to masz Olę : [URL]http://www.dogomania.pl/threads/191790-Jestem-Ola-po-sterylce-ma%C5%82a-zapomniana-i-nie-kochana-suczka-czy-umre-w-schronie[/URL] cudna w wieku więcej niż średnim i ze wspaniałym charakterem, pilnie potrzebuje pomocy.[/QUOTE] W małym mieszkaniu (36m 3) mam teraz 3 staruszki.Ze schronu w Gliwicach od 14 miesięcy 16letniego Lejka:ślepy, głuchy i bez zębów....jest jak roślinka,albo autystyk. 13letni Edzio, ślepy, który przyjechał do mnie kilka miesięcy temu od Renata5, razem z babcinką Majeczką, ok 16 lat dziewczynka, ze sporym guzem, ratlerka, załatwiająca się pod siebie i tylko w domku, na dworku nie zrobi nic :eviltong:Olka jest śliczna i w moim typie, ale nie mogę mieć już tutaj więcej psów, choćbym bardzo chciała. Quote
E-S Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 [quote name='Syla']W małym mieszkaniu (36m 3) mam teraz 3 staruszki.Ze schronu w Gliwicach od 14 miesięcy 16letniego Lejka:ślepy, głuchy i bez zębów....jest jak roślinka,albo autystyk. 13letni Edzio, ślepy, który przyjechał do mnie kilka miesięcy temu od Renata5, razem z babcinką Majeczką, ok 16 lat dziewczynka, ze sporym guzem, ratlerka, załatwiająca się pod siebie i tylko w domku, na dworku nie zrobi nic :eviltong:Olka jest śliczna i w moim typie, ale nie mogę mieć już tutaj więcej psów, choćbym bardzo chciała.[/QUOTE] Syla ... szacun. Wielkie ukłony. Nie miałam pojęcia o Twojej sytuacji i że masz tyle psich staruszków na tymczasie, zrozumiałam, że możesz jeszcze przygarnąć maliznę jakąś, tylko starszą niż Zuzia/Pchełka. Całuję Cię. Quote
Syla Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 [quote name='E-S']Syla ... szacun. Wielkie ukłony. Nie miałam pojęcia o Twojej sytuacji i że masz tyle psich staruszków na tymczasie, zrozumiałam, że możesz jeszcze przygarnąć maliznę jakąś, tylko starszą niż Zuzia/Pchełka. Całuję Cię.[/QUOTE] Nie prowadzę żadnego tymczasu.To wszystko moje, ukochane i z dogo adoptowane staruszki.Do końca ich dni.Potem ich miejsce zajmą podobne im.Tyle.Pozdrawiam i dobranoc. Quote
E-S Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 [quote name='Syla']Nie prowadzę żadnego tymczasu.To wszystko moje, ukochane i z dogo adoptowane staruszki.Do końca ich dni.Potem ich miejsce zajmą podobne im.Tyle.Pozdrawiam i dobranoc.[/QUOTE] Tym bardziej wielki szacunek dla Ciebie. Pozdrawiam, na razie :) Quote
funia Posted August 29, 2010 Author Posted August 29, 2010 Ona z Pinczera ma 70 % reszta to kundel ukochany ...Pasuje :razz: Japą zasuwa jak sie ja zostawia samą ....W boksie .Z nami w domu jest ok Quote
E-S Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 [quote name='funia']Ona z Pinczera ma 70 % reszta to kundel ukochany ...Pasuje :razz: Japą zasuwa jak sie ja zostawia samą ....W boksie .Z nami w domu jest ok[/QUOTE] Dzienks. Ale czekaj, ona ma syndrom separacyjny ? Jak w domu zostaje sama to też nawala ? A, i jak ona się zachowuje w relacjach z innymi pieskami ? Z fifi - wiadomo - przyjaciółeczki, a z resztą ? Quote
funia Posted August 29, 2010 Author Posted August 29, 2010 reszta nie ma do niej dojscia Bo sztacheta w bramie i ogrodzeniu jest jej szerokości i nawiałaby to co by było ?Na spacerki łazimy pod domem i tyle .mIŚKA JA POWĄCHAŁA I NIC ... Quote
E-S Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 Ale nie zwróciła na Misię, królewnę uwagi ? no coś podobnego. Czy się jej bała może ? Nie szczerzyła się do niej Misia jak do Bugiego ? Quote
funia Posted August 30, 2010 Author Posted August 30, 2010 [quote name='Kroook']Funiu, dziękuję za zdjęcia :lol:[/QUOTE] Bardzo prosze dzisiaj pinczerka biegala luzem przez cały dzień ,nie opuszczała nas z pola widzenia i trzymała sie blisko >Jest swietna i bardzo madra .Widzę jak kocha słonko ,trawke i przestrzeń .Wołaliśmy ja do domu a ona wolała na słonku siedzieć . Quote
MaDi Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 Ślicznoty [IMG]http://img705.imageshack.us/img705/1659/p8300017k.jpg[/IMG] [IMG]http://crackle.imageshack.us/images/orange-loader.gif[/IMG] [IMG]http://img824.imageshack.us/img824/715/p8300015.jpg[/IMG] [IMG]http://crackle.imageshack.us/images/orange-loader.gif[/IMG] Quote
__Lara Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 Czy pinczerka ma ogłoszenia? taka sunia powinna szybko znaleźć domek. Zresztą ten drugi psiak też. Quote
MaDi Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 [quote name='__Lara']Czy pinczerka ma ogłoszenia? taka sunia powinna szybko znaleźć domek. Zresztą ten drugi psiak też.[/QUOTE] Pinczerka szuka domu i można ją ogłaszać, natomiast Coco zostaje na stałe u Funi. Quote
__Lara Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 [quote name='MaDi']Pinczerka szuka domu i można ją ogłaszać, natomiast Coco zostaje na stałe u Funi.[/QUOTE] Ahhhhhhhhhhha :) ok :) Quote
funia Posted September 1, 2010 Author Posted September 1, 2010 Pinczerka właśnie dzisiaj znalazła wlasny dom .O 19 zawiozłam ja do niego .Sunie wzięła moja znajoma .Mieszka w domku jednorodzinnym .Państwo maja syna 12 letniego i psa 3 letniego .Radości było co nie miara .Pchełka została podjeta na kanapie i karmiona kurczakiem z reki . Zobiłam rekonesans działki .mają ja wyprowadzać na smyczy przez dłuzsszy czas aby gdzieś tam czasem nie zwiała bo dla psa tego rozmiaru to nie jest jakis wielki wyczyn .Sterylka ma byc za jakis czas jak mała sie przzyzwyczai do nich i miejsca .Już ja tego dopilnuje . Jesli ktoś potrafi to moge porzesłac zdjęcia z komórki do wstawienia tutaj .Sa własnie z dzisiejszego przekazania Pchełki .Zapomniałam aparatu bo ciaglę jestem w biegu i tak mi wychodzi ..... Quote
matrioszka2 Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 No to cudowne wieści.Super.:multi::multi::multi:W zdjęciach , niestety, nie pomogę.:shake: Quote
MaDi Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 I tak wyślemy Cię na kolejną wizytę więc zdjęcia jeszcze będą:evil_lol: A jak umowa doszła? Nie było problemów? Quote
Recommended Posts