E-S Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 Nooo, Funiu, congratulations :loveu::multi: To Fifi ma domek - a jak jej brzuszek - odpucha ? Odpuchuje ... odpuchowywuje ... znaczy wiesz, o co mi się rozchodzi, zgłupiałam z tej pracy już dzisiaj i nie wiem jak to napisać ... Quote
funia Posted August 25, 2010 Author Posted August 25, 2010 to juz mam swoje 4 .....Tylko jedna dochodząca ,wiesz o czym mówie ? Quote
E-S Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 [quote name='funia']to juz mam swoje 4 .....Tylko jedna dochodząca ,wiesz o czym mówie ?[/QUOTE] Wiem :) spryciara co sobie 2 domy zamiast 1 załatwiła luzaczka :sg168: Quote
funia Posted August 25, 2010 Author Posted August 25, 2010 [URL]http://www.dogomania.pl/threads/191576-Sunia-husky-szkieletor-!!!!?p=15257416#post15257416[/URL] Quote
E-S Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 Jak postępy w socjalizowaniu Zuzi ? No i brzuszek Fifi - maleje ? odpucha czy jakoś tak? Quote
MaDi Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 [quote name='E-S']Jak postępy w socjalizowaniu Zuzi ? No i brzuszek Fifi - maleje ? odpucha czy jakoś tak?[/QUOTE] Też jestem bardzo ciekawa. Quote
funia Posted August 27, 2010 Author Posted August 27, 2010 wCZORAJ PINCZERKA była na spacerze .Daje robic z soba wszystko ( czasem jak za gwałtownie sie porusze lub schyle to przestraszy sie )Uwielbiabyc na rekach ,zasypia wtedy momentalnie . Widać ,ze wiez między nimi jest bardzo silna bo jak biała wraca do boksu to pinczerka szaleje z radosci .I odwrotnie . Wczoraj na spacerze z pinczerka rozwaliła sie obroża ( białej w tym samym miejscu odpadło )zamarłam ...Przecież bym jej nie złapała .Ale ona wcale nie miala zamiaru uciekac .Kochane mallizny . Quote
MaDi Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 Bo niby gdzie miałaby uciekać skoro ma ciepły kąt jedzenie i opiekę. Quote
funia Posted August 27, 2010 Author Posted August 27, 2010 [quote name='MaDi']Bo niby gdzie miałaby uciekać skoro ma ciepły kąt jedzenie i opiekę.[/QUOTE] \Nigdy nie ma gwarancji ,ze z ciekawosci czy w poszukiwaniu domu taki psiak nie spróbuje uciekac .. Quote
MaDi Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 [quote name='funia']\Nigdy nie ma gwarancji ,ze z ciekawosci czy w poszukiwaniu domu taki psiak nie spróbuje uciekac ..[/QUOTE] Pewnie, moje np. poszłyby sprawdzić czy nie mieszka tam jakiś bażant:evil_lol: Quote
Kroook Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 [URL="http://img716.imageshack.us/i/dsc1388o.jpg/"][IMG]http://a.imageshack.us/img716/6786/dsc1388o.jpg[/IMG][/URL] To takie rozbrajające zdjęcie, że aż serce ściska :-(. Quote
Kroook Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 [quote name='MaDi']Na mnie to oczy robią ogromne wrażenie.[/QUOTE] Tak, te oczy są niesamowite. Chciałabym zobaczyć zdjęcie tego maleństwa na kolankach w dobrym domku....... Quote
MaDi Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 [quote name='Kroook']Tak, te oczy są niesamowite. Chciałabym zobaczyć zdjęcie tego maleństwa na kolankach w dobrym domku.......[/QUOTE] Jeszcze troszkę i zobaczysz... Quote
as_ko Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 To szukamy domku dla małej pinczerki, czy ona ma już jakieś ogłoszenia? Allegro? Quote
MaDi Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 [quote name='as_ko']To szukamy domku dla małej pinczerki, czy ona ma już jakieś ogłoszenia? Allegro?[/QUOTE] Chyba jeszcze nie, gdyby było inaczej pewnie byłaby taka informacja na wątku. Quote
funia Posted August 28, 2010 Author Posted August 28, 2010 na razie mamy tylko foty ze zdjęciami na moich kolankach ,jeśli moje kolanka mogą byc to wstawie niedługo . Sunia pinczer jest prześmieszna ,porusza się z szybkościa błyskawicy .Z kolan na podłogę z podłogi na kanape i znowu na podłoge ...Komicznie to wygląda.Jest nie wiele większa od wypasionej świnki morskiej ...Znaczy ,ze se świnke morską oswoiłam:eviltong: Quote
MaDi Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 Poprosimy w wolnej chwili o film z udziałem super turbo pinczera. Quote
as_ko Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 To jakby ta świnka miała tekst ogłoszeniowy z większą ilością informacji o niej to mogę jakieś ogłoszenia porobić :) Quote
Kroook Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 I zdjęcie na kolankach też :lol: poproszę :modla: Quote
matrioszka2 Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 Myślę, że skoro zapadła tak dobra decyzja dla jednej z mikrosuniek, należy zmienić tytuł wątku, albo dopisać, że pinczerka nadal szuka domku.I w 1 poście napisać, że "Koko na stałe zostaje u funi". A pinczerek już nie kłapie ? Quote
funia Posted August 28, 2010 Author Posted August 28, 2010 Pinczerka bezczelnie własnie w tej chwili leży na mojej klacie i udaje ,ze to przypadek ze własnie sie tu znalazła .....JUż zeskoczyła i łazi po kanapie i niucha siatki z zakupami których nie chce mi sie rozpakowac ....NA noc biorę ją do domu bo wyje w boksie ,bardzo chce byc z człowiekiem .Zdjęcie Krook będzie obiecuję ,moze jutro nie mam juz nic siły ...Aparat padł a Bóg raczy wiedzieć gdzie sa ładowarki ....... Koko jest superowa ,kazdy znajomy odwiedzający nas chce włąsnie ją .Pokazuję Pinczerke to gadaja ,ze się zastanowia !!!! Quote
Recommended Posts