Patyś_ Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 Wars to młody pies, który przebywa w schronisku w Elblągu. Wars trafił do nas z wrośniętą w szyję kolczatką, jednak teraz szyja ładnie się zagoiła. Ten wariat to wulkan energii, na spacerach uzewnętrznia się jego łowiecka natura, wszystko go interesuje. Wars dogaduje się z innymi psami i suczkami. Mieszkał w boskie z psem, jednak teraz z powodu strasznego przepełnienia schroniska mieszka przy budzie :( Jednak plusem budy jest to, że nie pogryzie się z innymi psami w boksach i ma więcej spacerów. Wars czeka na dom który będzie rozumiał jego olbrzymią potrzebę ruchu i rozwoju psychicznego. Oto kilka zdjęć psiaka: [IMG]http://lh4.ggpht.com/_ml4eCV4YCnA/THGZrJM6O3I/AAAAAAAAfX0/wbKuLAco1-U/s512/DSC09459%20%5B640x480%5D.JPG[/IMG] [IMG]http://lh6.ggpht.com/_ml4eCV4YCnA/THGZyhfmrYI/AAAAAAAAfYM/4daASSLZGSY/s512/DSC09467%20%5B640x480%5D.JPG[/IMG] [IMG]http://lh6.ggpht.com/_ml4eCV4YCnA/THGZ3AakfoI/AAAAAAAAfYc/OXdh2tGrKRM/s512/DSC09472%20%5B640x480%5D.JPG[/IMG] Telefony w sprawie adopcji : 603300926 Quote
AgaiTheta Posted September 12, 2010 Posted September 12, 2010 Wars, piękny pies nadal czeka na dom! Quote
dominikabankert Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 [quote name='AgaiTheta']Wars, piękny pies nadal czeka na dom![/QUOTE] moj chlopak jutro bedzie pytal o domek dla niego trzymajmy kciuki Quote
dominikabankert Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 No i niestety mi nie udało się znaleźć Warsikowi domku:( Martwie sie o niego .Idzie ostra zima ,biedak wymarznie przy tej budzie.Czy wyżełek był pokazany na ''Elbląskim dniu psa''? Bo aż mi się nie chce wierzyć ,ze takiego przystojniaka nikt nie wziął jeszcze do siebie Quote
Patyś_ Posted October 8, 2010 Author Posted October 8, 2010 Wars nie był z nami na dniu psa, Bo cięzko mu idzie chodzenie na smyczy, trzeba z nim się czasem nieżle naszarpać, poza tym była tam mnóstwo psów, a reakcji Warsa, na niektóre sytuacje nie jesteśmy w stanie przewidzieć :( Musieliśmy zabrać psy jako tako "sprawdzone" , których wszelkich reakcji jako tako jesteśmy pewni... Wars nigdy nie mieszkał w mieszkaniu, a rozpiera go energia! Więc dom (najlepszy byłby z ogrodem) musi być na to przygotowany... Wars po kastracji, doszedł do siebie, i mieszka w psiarni, z nowymi koleżankami... Więc już nie przy budzie, najwyżej, jak nie znajdzie domu do tego czasu, na zimę w coś jeszcze go ubierzemy! Quote
dominikabankert Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 A czy jakieś pieski znalazły przy okazji dnia psa nowe domki? Jakby była taka potrzeba,(chociaż mam nadzieje ,że ktoś chłopaka zabierze w końcu), to mogę mu kupić taki ,,kombinezonik'' na allegro są takie ubranka na zimę:)Wyglądałby jak przystojniaki w słonecznym patrolu:) Póki co trzymam kciuki za szybką adopcję Quote
tripti Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 ile Wars ma lat? czy ma silną psychikę? tzn czy nie jest zalękniony? mógłby biegać luzem na podwórku? - czy nie miałby zapędów na ucieczki? (rozglądam się za pieskiem dla Pana spod Olsztyna zainteresowanego mix cane corso, którą miałam jakiś czas temu do adopcji, nie wszystkie ogłoszenia udało się zdjąć) Quote
AgaiTheta Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 Wars dzisiaj zamieszkał w nowym domu :) Dom bardzo solidnie przemyślał adopcję, jesteśmy zaproszeni w odwiedziny :) Powodzenia Wars!!! Quote
dominikabankert Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 I jak tam były odwiedziny u Warsika:) ? Quote
Recommended Posts