anonimejko Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 Przedstawiam Wam moją psine - 6-miesięczną Costę :) Oczywiście tutaj ma tylko bodajże 2 miesiące lekko Poniżej Więcej Zdjęć :) Quote
kajkoowa Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 Witamy :) Piękna dożyca, z rodowodem? :) Quote
anonimejko Posted August 26, 2010 Author Posted August 26, 2010 Oczywiście, że z rodowodem. Teraz tylko potrzebuje tresera, bo moja dziewucha się niegrzeczna zrobiła :) Quote
kajkoowa Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 Tak, a mogę wiedzieć z jakiej hodowli? :) Pytam z ciekawości :) Czekam na więcej zdjęć ;) Quote
anonimejko Posted August 26, 2010 Author Posted August 26, 2010 Ojciec Figaro z hodowli Modry Efekt ( wielokrotny champion Polski i interchampion !!! ) Matka to Oktawia z hodowli Fabiani - Włocławek też kilkakrotna championka zdjęcie mogę wstawić tylko nie wiem czemu mi taki wielki format na stronie wychodzi... :( Quote
anonimejko Posted August 26, 2010 Author Posted August 26, 2010 To po kolei, wrzucę zdjęcia z różnych okresów życia :) miłego oglądania "czasem lubie sobie poleżeć na sofie" "uwielbiam poleżeć na zielonej trawce " " spacery to moje życie, tylko Pan jakiś taki leniwy " " po takim meczącym spacerze to człowiek pada... - ups, pies, przepraszam " "Mam wspaniałe siostry, kocham je" "interesuje się też modą :D " "To moja sztuczka, gdy chcę coś dostać dobrego od Pana" :) "z pływaniem też sobie radzę, tylko dobrze jak Pan jest obok" "Czasem lubie pomarzyć " "Gdy młodzi rodzice nie mogą sobie poradzić z dzidzią, to biore sprawy w swoje ręce - ojć, łapki :P " Ale swego Pana kocham ponad wszystko :) Quote
anonimejko Posted October 5, 2010 Author Posted October 5, 2010 shrew90 napisał(a):Zakochałam się ;) we mnie czy w moim psiaku ? :D hehe Quote
Marley i Ja :) Posted October 30, 2010 Posted October 30, 2010 Śliczna dożyca :) Ja mam chłobczyka słodkie oczka zawsze robi a idzie za ściane i materac zjada :) mimo wszystko nie zamieniłabym go za nic na świecie !!! Jeszcze raz gratuluje błekitnej dziewczynki :) Quote
Recommended Posts