Princess_York Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 hehe oby ,oby ;) Nie no jak jutro będzie to nic się nie stanie :eviltong: Quote
*Agnieszka* Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 No to czekamy do jutra.......ciekawa jestem stawki;) Quote
Princess_York Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 Wy to pewnie 3 psy macie :eviltong: . Ja to dopiero jestem ciekawa jak to jest w pośredniej :) . Quote
*Agnieszka* Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 [quote name='Princess_York']Wy to pewnie 3 psy macie :eviltong: . Ja to dopiero jestem ciekawa jak to jest w pośredniej :) .[/QUOTE] He he dobrze by było ale tak pewnie nie będzie;)w pośredniej..normalnie pewnie tak jak w młodzieży .. Quote
Princess_York Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 o nie . Ale to może być różnie bo raz w mł. miałam 19 a innym razem 4 :evil_lol: Zobaczymy co będzie ;) Quote
*Agnieszka* Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 [quote name='Princess_York']o nie . Ale to może być różnie bo raz w mł. miałam 19 a innym razem 4 :evil_lol: Zobaczymy co będzie ;)[/QUOTE] W suczkach widzę że zawsze tłok..nie to co u mnie w psach:eviltong: Quote
Princess_York Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 No bo generalnie suczek chyba więcej ;) . A psy mają co do tego fajnie ,bo zawsze na lokacie heh ;) Quote
*Agnieszka* Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 [quote name='Princess_York']No bo generalnie suczek chyba więcej ;) . A psy mają co do tego fajnie ,bo zawsze na lokacie heh ;)[/QUOTE] Jak 4 w grupie się znajdą to lokata zawsze jakaś przypadnie sęk tylko która?????gorzej jak będzie ich powyżej 4... Quote
Princess_York Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 Może być 5 ,a jeden nie dojedzie ,róźnie to bywa;) Quote
*Agnieszka* Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 No różnie ..heh..ciekawa właśnie jestem jak będzie teraz ..ja to z jednej strony bym chciała więcej psiaków w klasie heh:) Quote
Princess_York Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 A ja nie ;P . Najlepiej jakbym była sama hehe . No zobaczymy co będzie ;) Quote
*Agnieszka* Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 [quote name='Princess_York']A ja nie ;P . Najlepiej jakbym była sama hehe . No zobaczymy co będzie ;)[/QUOTE] I jeszcze najlepiej jakaś gorąca konkurencja heh:)a co tam jak dreszczyk emocji to dreszczyk na całego.heh:)zobaczymy da mi czadu konkurencja to mi się odechcę... Quote
pa-ttti Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 ja tam wolę konkurencję mieć. jak uda nam się teraz skończyć championat, to zawsze większa duma jest jeśli się go wywalczyło w większej konkurencji:) Quote
Zuza i Noddy Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 [quote name='Zuza i Noddy'][SIZE=4]Ma ktoś może miejsce na sobotę dla 1 osoby bez psa, dokładam się do kosztów?[/SIZE][/QUOTE] Ponawiam, nikt ze śląska się nie wybiera? Quote
Shaluka Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 My niestety tylko na niedziele... Wiec nie pomożemy :( Ale jakby ktoś potrzebował transportu, na niedziele, to my jedziemy z jednym buraskiem, ewentualnie dwoma( gdzie jeden to będzie nawet jeszcze nie baby;) ) i możemy kogoś zabrać z okolic Piotrkowa Tryb. Quote
pa-ttti Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 trzymają nas w napięciu...mam nadzieję że stawki wkońcu podadzą, niektóre wystawy nie podają wcale... od nas będą 2 yoreczki i 3 chihuahua, więc proooooszę podajcie wkońcu stawkęęę! Quote
FLY Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 ma być pod koniec tygodnia..;) my mamy 3 psy w pośredniej. Quote
Yourii Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 O to dobrze, też bym chciała wiedzieć. Jednak zawsze lepiej jak się wie czego można się spodziewać :) Quote
Matagi Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 [url]http://www.zkwp-legionowo.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=182&Itemid=112[/url] Quote
pa-ttti Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 nareszcie! szkoda tylko że bez nazw psów, ale nie będę za dużo wymagać:) Quote
Magdalena1 Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 Witajcie Kochani a ja mam problem. Według tej listy moja psinka została zaliczona do płci przeciwnej :) wysłałam maila ze sprostowaniem,ale pewnie katalog już jest, więc zmiana według numerów nie będzie już możliwa, tak mi się wydaje,a jak Wy doradzacie? Ciekawe tylko czy będę musiała stawić się wczesniej przez to na wystawie, by wytłumaczyć całą sytuację. Ech ;) Szkoda,ze nie odbywa się weryfikacja dokumentów,jak rodowód,które są przesyłane w załączniku :( Niby nic,a stresująca sytuacja. Quote
Yourii Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 Świetnie, :) Magdaleno na pewno wyszystko sie wyjasni Quote
Magdalena1 Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 też tak mi się Yourii wydaje :) bo przecież nie zdyskwalifikują mi suki za brak jajek :D Quote
Recommended Posts