Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 241
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Princess_York']Wy to pewnie 3 psy macie :eviltong: .
Ja to dopiero jestem ciekawa jak to jest w pośredniej :) .[/QUOTE]
He he dobrze by było ale tak pewnie nie będzie;)w pośredniej..normalnie pewnie tak jak w młodzieży ..

Posted

[quote name='Princess_York']o nie .
Ale to może być różnie bo raz w mł. miałam 19 a innym razem 4 :evil_lol: Zobaczymy co będzie ;)[/QUOTE]

W suczkach widzę że zawsze tłok..nie to co u mnie w psach:eviltong:

Posted

[quote name='Princess_York']No bo generalnie suczek chyba więcej ;) .

A psy mają co do tego fajnie ,bo zawsze na lokacie heh ;)[/QUOTE]

Jak 4 w grupie się znajdą to lokata zawsze jakaś przypadnie sęk tylko która?????gorzej jak będzie ich powyżej 4...

Posted

[quote name='Princess_York']A ja nie ;P .
Najlepiej jakbym była sama hehe . No zobaczymy co będzie ;)[/QUOTE]

I jeszcze najlepiej jakaś gorąca konkurencja heh:)a co tam jak dreszczyk emocji to dreszczyk na całego.heh:)zobaczymy da mi czadu konkurencja to mi się odechcę...

Posted

My niestety tylko na niedziele... Wiec nie pomożemy :(
Ale jakby ktoś potrzebował transportu, na niedziele, to my jedziemy z jednym buraskiem, ewentualnie dwoma( gdzie jeden to będzie nawet jeszcze nie baby;) ) i możemy kogoś zabrać z okolic Piotrkowa Tryb.

Posted

trzymają nas w napięciu...mam nadzieję że stawki wkońcu podadzą, niektóre wystawy nie podają wcale...
od nas będą 2 yoreczki i 3 chihuahua, więc proooooszę podajcie wkońcu stawkęęę!

Posted

Witajcie Kochani
a ja mam problem. Według tej listy moja psinka została zaliczona do płci przeciwnej :)
wysłałam maila ze sprostowaniem,ale pewnie katalog już jest, więc zmiana według numerów nie będzie już możliwa, tak mi się wydaje,a jak Wy doradzacie? Ciekawe tylko czy będę musiała stawić się wczesniej przez to na wystawie, by wytłumaczyć całą sytuację. Ech ;)
Szkoda,ze nie odbywa się weryfikacja dokumentów,jak rodowód,które są przesyłane w załączniku :( Niby nic,a stresująca sytuacja.