danka4u1 Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 [quote name='gonia66']Witamy , witamy i o zdrowie pytamy;):)[/QUOTE] Z moim kiepsko, ale Pelasia z pewnością zdrowa i wesoła. Witam wszystkoch sennie i leniwie. Quote
gonia66 Posted November 24, 2010 Author Posted November 24, 2010 [quote name='danka4u1']Z moim kiepsko, ale Pelasia z pewnością zdrowa i wesoła. Witam wszystkoch sennie i leniwie.[/QUOTE] OOOOooo...to wrecz odwrotnie, jak u mnie:) JA czuję sie w pełni sił w nowej rzeczywistosci, w jakiej przychodzi nam zyc po wyborach;) Przez 2 dni jestem "słomiana wdową", bo mój TZcik pojechał na wycieczkę więc domek na mojej głowie:) Radze sobie świetnie i nawet na kolacyjke usmażylam sterte nalesniczkow dla swoich "króliczków";) Teraz kawusia "popołudniowa"..:D Zaraz moje serialiki się zaczynaja więc spokojny wieczorek sie "kroi"..;) POzdarwaim wszystkich:D Pelasiu...mizianki dla Ciebie kochana suniu...:) Quote
Lidan Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 Dobry wieczór :-) Wiadomo co u Pelasi słychać? Danusiu, jak się miewa Twój piesio? Wieje jakoś tak mocnawo. Ciekawe czy ktos wyjdzie z moimi kundlami czy sama będę musiała to zrobić ;-) Quote
danka4u1 Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 Dzieki Lidziu, ze pamietasz o piesiu. Niestety od tygodnia psiak" nie może przyjść do siebie"- nic nie je, wymiotował, a teraz notoryczna biegunka..nocne spacery. Nie wiem, czy po narkozie tak może byc..raczej wszystko do bani Quote
gonia66 Posted November 24, 2010 Author Posted November 24, 2010 [quote name='danka4u1']Dzieki Lidziu, ze pamietasz o piesiu. Niestety od tygodnia psiak" nie może przyjść do siebie"- nic nie je, wymiotował, a teraz notoryczna biegunka..nocne spacery. Nie wiem, czy po narkozie tak może byc..raczej wszystko do bani[/QUOTE]Nieeeeeeeeeeeeee..no nie wierzę...idź do weta albo zadzwon i zapytaj, czy tak moze byc..moze trzeba jakies badania zrobić, moze jakis stan zapalny w środku..??Kurcze....byłam pewna, ze wszystko jest juz ok... A skad ta biegunka, skoro Oskarek nic nie je..??:( Zeby sie nie odwodnił....ale wiadomośc na koniec dnia..:( Quote
gonia66 Posted November 25, 2010 Author Posted November 25, 2010 :o No i co tu się dzieje..???:o Cicho wszędzie, głucho wszedzie....???:o No nic...zabieram w takim razie Pelasie na psacerek z moja Salmuśką, póki jeszcze w miarę bezmrozowo:D Cioteczki!!!Budzimy się!!:) Quote
rita60 Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 Witam cieplutko i dołaczam sie do spacerku:lol: Quote
gonia66 Posted November 25, 2010 Author Posted November 25, 2010 No to jeszcze jeden spacerek...przed spankiem... Chodź Pelasiu....czyżby cioteczki oprócz Rity, o Tobie juz zapomniały..??:( Quote
danka4u1 Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 Nie zapomniały, tylko zapadają w zimowy półsen. A mróz już jest. Szybki spacerek i do domu. Quote
gonia66 Posted November 26, 2010 Author Posted November 26, 2010 Oj...a ja dziś cięzko pracowałam praktycznie do nocy- i skutek jest taki, ze wypiwszy kawe, złapała mnie mega sennośc..:( Jutro tez mam cięzki dzień i choć tylko 2 lekcje, po południu będe "katowała młodzież" nowym spektaklem;) Mam jeszcze sobotę , bo czas do poniedzialku;):D Tak sobie zaplanowałam...ale wiem, że moje plany...to tylko moje... Uciekam więc wyspacerowana i wymrożona (juz dziśm miałam pierwszą "jazdę figurową na lodzie" w drodze porannej do pracy...)wpadam pod gorący prysznic i będzie oki;):):) Dobranoc skrzaty duże i małe...a Pelasię całuje w nosio kochany:):):D Quote
danka4u1 Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 [quote name='gonia66']Dobranoc skrzaty duże i małe...a Pelasię całuje w nosio kochany:):):D[/QUOTE] [URL="http://www.skrzaty-pl.com/"][IMG]http://www.fantazja.ovh.org/images/skrzt6.gif[/IMG][/URL] Dobranoc skrzaty. Dobranoc Pelasiu. Quote
Lidan Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 Nie jestem pewna czy to już nie dzień dobry ;-) Zasiedziałam się przy ogłoszeniach.... Dobranoc :bye: Quote
gonia66 Posted November 26, 2010 Author Posted November 26, 2010 [quote name='Lidan']Nie jestem pewna czy to już nie dzień dobry ;-) Zasiedziałam się przy ogłoszeniach.... Dobranoc :bye:[/QUOTE] :o:o Ze co..???Ze Lidzia tutaj o tej porze..??:o Swiat sie kończy;P:D Quote
rita60 Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 Witam w mrozny poranek wszystkich,a szczegolnie "mamusie" Danusie:Rose::Rose::Rose: Chodz Pelagio na spacerek,ale pewnie ci sie nie chce:razz: Quote
Lidan Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 Dzień dobry :-) Spacerek poranny w taką pogodę lepszy od kawy. Psy to wiedzą. Właściciele powinni się od nich uczyć :eviltong: Pelasiu, co tam u Ciebie i u Smoka? Quote
danka4u1 Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 Witam w słoneczny " poranek" wszystkich. Pelagię namawiam na spacerek w tak piękny dzień, ale nasza Księżniczka pewnie woli ciepełko w Smoczej Jamie. Smoczku, pokaż nam pysia. Stęskniłysmy sie za Tobą. [quote name='rita60']Witam w mrozny poranek wszystkich,a szczegolnie "mamusie" Danusie:Rose::Rose::Rose: [/QUOTE] Dzięki za miłe powitanie Rito- Małgosiu. Ja tez pozdrawiam Cię cieplutko, moja Ty [I]córeczko[/I]- podobna zresztą do[I] mamusi. [/I] Quote
gonia66 Posted November 26, 2010 Author Posted November 26, 2010 Jestem i ja Pelasiu...troche dziś zmęczona..ale to tworcze zmęczenie..a takie lubie;):):) Chodź Pelasińska na spaceros, bo potem padnę i nic mnie nie ruszy z cieplutkiego pokoiku:) Quote
gonia66 Posted November 26, 2010 Author Posted November 26, 2010 NO dobra, to zabiore jeszcze na króciutki spacer przed spankiem, bo moja Salmusia się domaga, wiec bedzie 2w1;):D Quote
Lidan Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 Weźcie mnie ze sobą! i Kolusię też! Gapa nie lubi obcych, zwłaszcza suczek to z nią wyjdę osobno :-) Quote
gonia66 Posted November 26, 2010 Author Posted November 26, 2010 [quote name='Lidan']Weźcie mnie ze sobą! i Kolusię też! Gapa nie lubi obcych, zwłaszcza suczek to z nią wyjdę osobno :-)[/QUOTE]Aj Lidziu...dopiero przeczytałam..ale nic to..jak z Toba, wyjde jeszcze raz, a co:) U nas pieknie pada śnieg, psiaki beda mialy radochę:):) Quote
danka4u1 Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 [quote name='gonia66']Jestem i ja Pelasiu...troche dziś zmęczona..ale to tworcze zmęczenie..a takie lubie;):):) Chodź Pelasińska na spaceros, bo potem padnę i nic mnie nie ruszy z cieplutkiego pokoiku:)[/QUOTE] Ja tez padłam..nie wiem, czy twórczo, ale jednak padłam- w kuchni znowu!!!- jeszcze trochę spacerków i jestem gotowa [quote name='gonia66']NO dobra, to zabiore jeszcze na króciutki spacer przed spankiem, bo moja Salmusia się domaga, wiec bedzie 2w1;):D[/QUOTE] [quote name='Lidan']Weźcie mnie ze sobą! i Kolusię też! Gapa nie lubi obcych, zwłaszcza suczek to z nią wyjdę osobno :-)[/QUOTE] No to idziemy [B]HURTEM-[/B] taki rzut na taśmę psi. Ja humanistka i kiepsko liczę, ale pomożecie doliczyć się psiaków. Dobrze się składa, bo Oskar toleruje- a nawet wręcz kocha- panienki. Czy mi się wydaje, czy bierzemy ze sobą na spacer same dziewczyny i dziadka Oskara? U nas nie pada śnieg, ale jakoś dziwnie zimno...czyżby zima... Quote
gonia66 Posted November 26, 2010 Author Posted November 26, 2010 No to wygląda na to, ze jak hurtem pójdziemy, to szybko nie wrócimy...dobrze, ze jutro sobota- choc nie dla wszystkich:( JA tam wiem, ze jak sie spotkamy, to zimno- nie zimno...nie da rady skonczyc gadki szmatki ..a mamy sobie tyyyyyyle do powiedzenia, ze nocy nie wystarczy...czy to wiec aby nie nazbyt ryzykowny krok..???:eviltong::p Quote
Lidan Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 I jak tu iść spać o przyzwoitej porze ;-) Quote
danka4u1 Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 [quote name='Lidan']I jak tu iść spać o przyzwoitej porze ;-)[/QUOTE] To jest niemozliwe...wiem o tym od....... lat Quote
gonia66 Posted November 26, 2010 Author Posted November 26, 2010 [quote name='Lidan']I jak tu iść spać o przyzwoitej porze ;-)[/QUOTE] Jessssssoooo..jak ja dobrze znam "ten ból"...tez nie umiem tego "normalnie" zrobic..a jak juz na sile mi sie uda, to tak dziwnie sie czuje w łóżku, ze szok...;) Quote
Recommended Posts