Jump to content
Dogomania

PELASIA NAS POŁĄCZYŁA A TERAZ DYSKUTUJEMY SOBIE O ŻYCIU:):) O Pelasi czasem też:):)

Recommended Posts

• Replies 3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='danka4u1']Z moim kiepsko, ale Pelasia z pewnością zdrowa i wesoła. Witam wszystkoch sennie i leniwie.[/QUOTE]
OOOOooo...to wrecz odwrotnie, jak u mnie:) JA czuję sie w pełni sił w nowej rzeczywistosci, w jakiej przychodzi nam zyc po wyborach;)
Przez 2 dni jestem "słomiana wdową", bo mój TZcik pojechał na wycieczkę więc domek na mojej głowie:)
Radze sobie świetnie i nawet na kolacyjke usmażylam sterte nalesniczkow dla swoich "króliczków";) Teraz kawusia "popołudniowa"..:D
Zaraz moje serialiki się zaczynaja więc spokojny wieczorek sie "kroi"..;)
POzdarwaim wszystkich:D
Pelasiu...mizianki dla Ciebie kochana suniu...:)

Posted

Dobry wieczór :-) Wiadomo co u Pelasi słychać? Danusiu, jak się miewa Twój piesio? Wieje jakoś tak mocnawo. Ciekawe czy ktos wyjdzie z moimi kundlami czy sama będę musiała to zrobić ;-)

Posted

Dzieki Lidziu, ze pamietasz o piesiu. Niestety od tygodnia psiak" nie może przyjść do siebie"- nic nie je, wymiotował, a teraz notoryczna biegunka..nocne spacery. Nie wiem, czy po narkozie tak może byc..raczej wszystko do bani

Posted

[quote name='danka4u1']Dzieki Lidziu, ze pamietasz o piesiu. Niestety od tygodnia psiak" nie może przyjść do siebie"- nic nie je, wymiotował, a teraz notoryczna biegunka..nocne spacery. Nie wiem, czy po narkozie tak może byc..raczej wszystko do bani[/QUOTE]Nieeeeeeeeeeeeee..no nie wierzę...idź do weta albo zadzwon i zapytaj, czy tak moze byc..moze trzeba jakies badania zrobić, moze jakis stan zapalny w środku..??Kurcze....byłam pewna, ze wszystko jest juz ok...
A skad ta biegunka, skoro Oskarek nic nie je..??:( Zeby sie nie odwodnił....ale wiadomośc na koniec dnia..:(

Posted

:o
No i co tu się dzieje..???:o
Cicho wszędzie, głucho wszedzie....???:o
No nic...zabieram w takim razie Pelasie na psacerek z moja Salmuśką, póki jeszcze w miarę bezmrozowo:D
Cioteczki!!!Budzimy się!!:)

Posted

Oj...a ja dziś cięzko pracowałam praktycznie do nocy- i skutek jest taki, ze wypiwszy kawe, złapała mnie mega sennośc..:(
Jutro tez mam cięzki dzień i choć tylko 2 lekcje, po południu będe "katowała młodzież" nowym spektaklem;) Mam jeszcze sobotę , bo czas do poniedzialku;):D Tak sobie zaplanowałam...ale wiem, że moje plany...to tylko moje...
Uciekam więc wyspacerowana i wymrożona (juz dziśm miałam pierwszą "jazdę figurową na lodzie" w drodze porannej do pracy...)wpadam pod gorący prysznic i będzie oki;):):)
Dobranoc skrzaty duże i małe...a Pelasię całuje w nosio kochany:):):D

Posted

[quote name='gonia66']Dobranoc skrzaty duże i małe...a Pelasię całuje w nosio kochany:):):D[/QUOTE]
[URL="http://www.skrzaty-pl.com/"][IMG]http://www.fantazja.ovh.org/images/skrzt6.gif[/IMG][/URL]
Dobranoc skrzaty. Dobranoc Pelasiu.

Posted

[quote name='Lidan']Nie jestem pewna czy to już nie dzień dobry ;-) Zasiedziałam się przy ogłoszeniach....
Dobranoc :bye:[/QUOTE]
:o:o Ze co..???Ze Lidzia tutaj o tej porze..??:o Swiat sie kończy;P:D

Posted

Dzień dobry :-) Spacerek poranny w taką pogodę lepszy od kawy. Psy to wiedzą. Właściciele powinni się od nich uczyć :eviltong:
Pelasiu, co tam u Ciebie i u Smoka?

Posted

Witam w słoneczny " poranek" wszystkich. Pelagię namawiam na spacerek w tak piękny dzień, ale nasza Księżniczka pewnie woli ciepełko w Smoczej Jamie. Smoczku, pokaż nam pysia. Stęskniłysmy sie za Tobą.
[quote name='rita60']Witam w mrozny poranek wszystkich,a szczegolnie "mamusie" Danusie:Rose::Rose::Rose:
[/QUOTE]
Dzięki za miłe powitanie Rito- Małgosiu. Ja tez pozdrawiam Cię cieplutko, moja Ty [I]córeczko[/I]- podobna zresztą do[I] mamusi.
[/I]

Posted

Jestem i ja Pelasiu...troche dziś zmęczona..ale to tworcze zmęczenie..a takie lubie;):):)
Chodź Pelasińska na spaceros, bo potem padnę i nic mnie nie ruszy z cieplutkiego pokoiku:)

Posted

[quote name='Lidan']Weźcie mnie ze sobą! i Kolusię też! Gapa nie lubi obcych, zwłaszcza suczek to z nią wyjdę osobno :-)[/QUOTE]Aj Lidziu...dopiero przeczytałam..ale nic to..jak z Toba, wyjde jeszcze raz, a co:) U nas pieknie pada śnieg, psiaki beda mialy radochę:):)

Posted

[quote name='gonia66']Jestem i ja Pelasiu...troche dziś zmęczona..ale to tworcze zmęczenie..a takie lubie;):):)
Chodź Pelasińska na spaceros, bo potem padnę i nic mnie nie ruszy z cieplutkiego pokoiku:)[/QUOTE]
Ja tez padłam..nie wiem, czy twórczo, ale jednak padłam- w kuchni znowu!!!- jeszcze trochę spacerków i jestem gotowa

[quote name='gonia66']NO dobra, to zabiore jeszcze na króciutki spacer przed spankiem, bo moja Salmusia się domaga, wiec bedzie 2w1;):D[/QUOTE]

[quote name='Lidan']Weźcie mnie ze sobą! i Kolusię też! Gapa nie lubi obcych, zwłaszcza suczek to z nią wyjdę osobno :-)[/QUOTE]
No to idziemy [B]HURTEM-[/B] taki rzut na taśmę psi. Ja humanistka i kiepsko liczę, ale pomożecie doliczyć się psiaków. Dobrze się składa, bo Oskar toleruje- a nawet wręcz kocha- panienki. Czy mi się wydaje, czy bierzemy ze sobą na spacer same dziewczyny i dziadka Oskara?
U nas nie pada śnieg, ale jakoś dziwnie zimno...czyżby zima...

Posted

No to wygląda na to, ze jak hurtem pójdziemy, to szybko nie wrócimy...dobrze, ze jutro sobota- choc nie dla wszystkich:(
JA tam wiem, ze jak sie spotkamy, to zimno- nie zimno...nie da rady skonczyc gadki szmatki ..a mamy sobie tyyyyyyle do powiedzenia, ze nocy nie wystarczy...czy to wiec aby nie nazbyt ryzykowny krok..???:eviltong::p

Posted

[quote name='Lidan']I jak tu iść spać o przyzwoitej porze ;-)[/QUOTE]
Jessssssoooo..jak ja dobrze znam "ten ból"...tez nie umiem tego "normalnie" zrobic..a jak juz na sile mi sie uda, to tak dziwnie sie czuje w łóżku, ze szok...;)