Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[FONT=Calibri] Jest to 9 miesięczna sunia - o wdzięcznym imieniu Sonia :loveu::loveu:, która znalazła[/FONT]
[FONT=Calibri] dom u starszej Pani. Niestety stan zdrowia opiekunki pieska nagle uległ [/FONT][FONT=Calibri]pogorszeniu.[/FONT]
[FONT=Calibri] Wynikiem czego starsza Pani nie jest w stanie dłużej [/FONT][FONT=Calibri]opiekować się Sonią. [/FONT][FONT=Calibri] [/FONT]
[FONT=Calibri] Ponieważ bardzo przywiązała się do pieska, [/FONT][FONT=Calibri]który jest towarzyski i przymilny zależy jej[/FONT]
[FONT=Calibri] by psina znalazła dobry [/FONT][FONT=Calibri]dom, w którym otoczona zostanie troską i miłością.[/FONT]
[FONT=Calibri] Początkowo [/FONT][FONT=Calibri]myślała, że może syn zaopiekuje się Sonią, ale u uwagi na to, iż ma[/FONT]
[FONT=Calibri] on już dwa pieski nie jest to możliwe. Sonia jest niedużym pieskiem,[/FONT]
[FONT=Calibri] który lubi przebywać w towarzystwie człowieka, uwielbia być przytulana [/FONT][FONT=Calibri]i głaskana. [/FONT]
[FONT=Calibri] Jest bardzo łagodna i nie będzie sprawiać kłopotów, [/FONT][FONT=Calibri]potrzebuje kochającego ją[/FONT]
[FONT=Calibri] opiekuna, gdyż w przeciwnym wypadku zostanie [/FONT][FONT=Calibri]oddana do schroniska dla zwierząt, [/FONT]
[FONT=Calibri] a tego obecna opiekunka pieska wolała by uniknąć. [/FONT]
[FONT=Calibri] [SIZE=4]Sonia przeszła już pierwsze szczepienia. Posiada książeczkę zdrowia.[/FONT]
[FONT=Calibri]Osoby zainteresowane adopcją Sonii proszone są o kontakt na[/FONT]
[FONT=Calibri]nr tel.601 082 688[/FONT]
[FONT=Calibri]A OTO MOJE ZDIĘCIA, TAK WŁAŚNIE WYGLĄDAM[/FONT]

A TO MOJE NASTĘPNE ZDIĘCIE

A TO JA Z MOJĄ OBECNĄ UKOCHANĄ PANCIĄ

WYGLĄDAM JAK MAŁY NIETOPERZ

A TO ZDIĘCIE RODZINNE

Na tym zdięciu widać ile nas było.
Wszystkie siedem suczek
Moje siostry znalazły dobrych opiekunów
tylko JA nie wiem co ze mną będzie i jaki los mnie czeka.

POMÓŻCIE MI ZNALEŹĆ NOWY DOMEK

• 2 weeks later...
Posted

Sonia cały czas przebywa u swojej opiekunki w Krakowie, nie wiem ile tam jeszcze może zostać, mnie proszono tylko o pomoc w napisaniu wątku, proszę się kontaktować pod podany tel. oraz e-mail na wątku