E-S Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 [quote name='Paulina78']Problem jest ogromny, bo i z ta sunia cieczkowa, ten problem jest jeszcze bardziej palacy :( Suka z cieczka i psy co ja gwalca, to zaraz bedzie kupa szczeniakow bezdomnych a jesien zaraz, potem zima... Boze co za zycie :(!!! Moze ta suke tez by zlapac, jak bedziemy lapac Milke...? Macie jakies pomysly? Tylko co dalej :(....?[/QUOTE] Koszmar jakiś ... Miłka pewnie się dożynkowego zamieszania wystraszyła, albo może ktoś ją dojrzał i do sibie wziął ? Takie cudo ? Ta sunia z cieczką ... tak czy śmak trzeba by tam pojechać na psią interwencję, tylko ode mnie to daleko strasznie ... Quote
lika1771 Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 Zadzwonie wszystko sie wypytam szkoda suni Quote
P78 Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 Niestety nie :( W piatek mam nadzieje, bedzie wiadomo ... Quote
Aneta220978 Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 Oby się odnalazła :-( Śliczna psinka po delikatnym retuszu nie będzie problemu ze znalezieniem domku. Domki się będą po malutką w kolejce ustawiać Quote
Igiełka Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 Biedna sunia zaginęła żeby tylko się znalazła. Quote
kometa Posted August 24, 2010 Author Posted August 24, 2010 jakby co to do jutra wieczór jestem pod tel 0-502 204 595 a potem juz 0-796 jakby co to miłke przywioze w ndz, ale boje sie ze jak wyjade to ta sunka z cieczka i chudy psiak zostana juz calkowicie same..a jak ktos zadzwoni po hycla to w mgnieniu oka znajda sie w kolnie, skad juz zywe nie wyjdą.. zatem dramatycznie pilnie pomoc potrzebna...:( Quote
P78 Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 [quote name='kometa']jakby co to do jutra wieczór jestem pod tel 0-502 204 595 a potem juz 0-796 jakby co to miłke przywioze w ndz, ale boje sie ze jak wyjade to ta sunka z cieczka i chudy psiak zostana juz calkowicie same..a jak ktos zadzwoni po hycla to w mgnieniu oka znajda sie w kolnie, skad juz zywe nie wyjdą.. zatem dramatycznie pilnie pomoc potrzebna...:([/QUOTE] Ale tobys trojke wziela ...??? Co z tym potem robic, cholera :( Ale masz racje ... trzeba cos zrobic!!! Najgorzej z ta sunia!!! :( Masz fotki...??? Quote
P78 Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 Chcialabym z Toba je lapac, ale jedziemy po Sonie, chyba, ze dasz znac, ze zlapalas, moze ciotke Abrakadabre namowie :)... Wszakze to piatek ;) Quote
mshume Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 Moja propozycja DT juz nieaktualna niestety, jutro przyjezdza do mnie sunia z Kielc. Quote
P78 Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 Spoko... i tak sunki nie ma jak na razie, a weekend to już prawie koniec sierpnia... Quote
GrubbaRybba Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 Hej, ja właśnie wróciłam. Dajcie jutro znać, czy Miłka się znalazła. Jakby mnie nie było w necie, mój numer to 607 402 498. Quote
protzlav Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 [B]A gdzie to się Miłka podziała??? Mam nadzieję,że nic Jej się nie stało ... <D.>[/B] Quote
underjj Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 Witam, to mój pierwszy post. Napisałam swego czasu do Komety, że jestem zainteresowana adopcja Miłki. Jeśli Miłka się znajdzie wówczas będzie trzeba pomyśleć o transporcie do mnie (powiat Tarnowskie Góry, Śląsk) - sama nie mam warunków jak tego zrobić, mogę ją odebrać z Katowic lub Gliwic - zapłacę za transport z Warszawy. Proszę o jakąś podpowiedź, gdzie szukać pomocy transportowej -od czego zacząć? Quote
P78 Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 Dzis jest piątek i mam nadzieję, że Kometa wyśle mi smsa, że jest sunia ... Sunia po złapaniu pojedzie na sterylkę od razu, możliwe, że zahaczy o mój dom :) - będzie ciekawie, bo biorę 4-go kota :) z miau.pl :D Quote
E-S Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 [quote name='underjj']Witam, to mój pierwszy post. Napisałam swego czasu do Komety, że jestem zainteresowana adopcja Miłki. Jeśli Miłka się znajdzie wówczas będzie trzeba pomyśleć o transporcie do mnie (powiat Tarnowskie Góry, Śląsk) - sama nie mam warunków jak tego zrobić, mogę ją odebrać z Katowic lub Gliwic - zapłacę za transport z Warszawy. Proszę o jakąś podpowiedź, gdzie szukać pomocy transportowej -od czego zacząć?[/QUOTE] Underjj, najpierw niech się ślicznota biedna znajdzie ... potem będziemy kombinować transport. Trzymam kciuki i też czekam na wieści. Quote
Aneta220978 Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 Co z sunieczką znalazło się maleństwo???????? Quote
P78 Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 [quote name='Aneta220978']Co z sunieczką znalazło się maleństwo????????[/QUOTE] Nie, nie znalazla sie............... Ale Kometa szukajac MILKI znalazla chudziutkiego kundelka, suczke z cieczka, dwa male szczenieta z lasu, i psa z TOTALNIE POLAMANA LAPA!!! Zaraz zaloze watek :( Do cholery chyba ktos z MM moze pomoc....??????????????!!!!!!!!! Quote
lika1771 Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 Nastepne biedaki:-( Marwie sie o sunieczke,czy jej wogule tam nie ma,czy poprostu nie mozna na nia trafic Quote
Recommended Posts