Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Paulina78']Problem jest ogromny, bo i z ta sunia cieczkowa, ten problem jest jeszcze bardziej palacy :(
Suka z cieczka i psy co ja gwalca, to zaraz bedzie kupa szczeniakow bezdomnych a jesien zaraz, potem zima... Boze co za zycie :(!!! Moze ta suke tez by zlapac, jak bedziemy lapac Milke...? Macie jakies pomysly? Tylko co dalej :(....?[/QUOTE]

Koszmar jakiś ... Miłka pewnie się dożynkowego zamieszania wystraszyła, albo może ktoś ją dojrzał i do sibie wziął ? Takie cudo ?
Ta sunia z cieczką ... tak czy śmak trzeba by tam pojechać na psią interwencję, tylko ode mnie to daleko strasznie ...

• Replies 226
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jakby co to do jutra wieczór jestem pod tel 0-502 204 595
a potem juz 0-796
jakby co to miłke przywioze w ndz, ale boje sie ze jak wyjade to ta sunka z cieczka i chudy psiak zostana juz calkowicie same..a jak ktos zadzwoni po hycla to w mgnieniu oka znajda sie w kolnie, skad juz zywe nie wyjdą..
zatem dramatycznie pilnie pomoc potrzebna...:(

Posted

[quote name='kometa']jakby co to do jutra wieczór jestem pod tel 0-502 204 595
a potem juz 0-796
jakby co to miłke przywioze w ndz, ale boje sie ze jak wyjade to ta sunka z cieczka i chudy psiak zostana juz calkowicie same..a jak ktos zadzwoni po hycla to w mgnieniu oka znajda sie w kolnie, skad juz zywe nie wyjdą..
zatem dramatycznie pilnie pomoc potrzebna...:([/QUOTE]

Ale tobys trojke wziela ...??? Co z tym potem robic, cholera :( Ale masz racje ... trzeba cos zrobic!!! Najgorzej z ta sunia!!! :( Masz fotki...???

Posted

Chcialabym z Toba je lapac, ale jedziemy po Sonie, chyba, ze dasz znac, ze zlapalas, moze ciotke Abrakadabre namowie :)... Wszakze to piatek ;)

Posted

Witam,

to mój pierwszy post. Napisałam swego czasu do Komety, że jestem zainteresowana adopcja Miłki. Jeśli Miłka się znajdzie wówczas będzie trzeba pomyśleć o transporcie do mnie (powiat Tarnowskie Góry, Śląsk) - sama nie mam warunków jak tego zrobić, mogę ją odebrać z Katowic lub Gliwic - zapłacę za transport z Warszawy. Proszę o jakąś podpowiedź, gdzie szukać pomocy transportowej -od czego zacząć?

Posted

Dzis jest piątek i mam nadzieję, że Kometa wyśle mi smsa, że jest sunia ... Sunia po złapaniu pojedzie na sterylkę od razu, możliwe, że zahaczy o mój dom :) - będzie ciekawie, bo biorę 4-go kota :) z miau.pl :D

Posted

[quote name='underjj']Witam,

to mój pierwszy post. Napisałam swego czasu do Komety, że jestem zainteresowana adopcja Miłki. Jeśli Miłka się znajdzie wówczas będzie trzeba pomyśleć o transporcie do mnie (powiat Tarnowskie Góry, Śląsk) - sama nie mam warunków jak tego zrobić, mogę ją odebrać z Katowic lub Gliwic - zapłacę za transport z Warszawy. Proszę o jakąś podpowiedź, gdzie szukać pomocy transportowej -od czego zacząć?[/QUOTE]

Underjj, najpierw niech się ślicznota biedna znajdzie ... potem będziemy kombinować transport. Trzymam kciuki i też czekam na wieści.

Posted

[quote name='Aneta220978']Co z sunieczką znalazło się maleństwo????????[/QUOTE]
Nie, nie znalazla sie...............
Ale Kometa szukajac MILKI znalazla chudziutkiego kundelka, suczke z cieczka, dwa male szczenieta z lasu, i psa z TOTALNIE POLAMANA LAPA!!!
Zaraz zaloze watek :( Do cholery chyba ktos z MM moze pomoc....??????????????!!!!!!!!!