agnieszka32 Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 Szkoda, ale to było do przewidzenia. Dwa psy TTB w domu to nie przelewki. Chociaż wiem, że dwie suki to jeszcze gorzej - psy sobie hierarchię ustawiają raz a dobrze, suki próbują cały czas, która silniejsza... Tak mi przykro, że nic z tego nie wyszło :( Quote
Aleksandra Bytom Posted October 24, 2010 Author Posted October 24, 2010 mi też przykro,słyszałam że miałaś jakąś bójke w domu między dziewczynami? moje psy jeszcze hierarchi nie ustalały,czekam na to właściwie i nie zamierzam się mieszać,krzywdy sobie nie zrobią,mam nadzieję że ten dom okaże się super i inny psiak na tym skorzysta,Alicjo wysłałam Ci PW,powodzenia :) Quote
Alicja Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 [quote name='agnieszka32']Szkoda, ale to było do przewidzenia. Dwa psy TTB w domu to nie przelewki. Chociaż wiem, że dwie suki to jeszcze gorzej - psy sobie hierarchię ustawiają raz a dobrze, suki próbują cały czas, która silniejsza... Tak mi przykro, że nic z tego nie wyszło :([/QUOTE]aga , niekoniecznie ... ja mogłabym wprowadzić w tej chwili szczeniaka bez najmniejszych problemów a psa starszego po wcześniejszych spotkaniach ... to wszytko zalezy od psa , ważne by nie był dominujący ...ale w przypadku szczeniaka nie ma problemu [quote name='Aleksandra Bytom']mi też przykro,słyszałam że miałaś jakąś bójke w domu między dziewczynami? moje psy jeszcze hierarchi nie ustalały,czekam na to właściwie i nie zamierzam się mieszać,krzywdy sobie nie zrobią,mam nadzieję że ten dom okaże się super i inny psiak na tym skorzysta,Alicjo wysłałam Ci PW,powodzenia :)[/QUOTE] dostałam , dzięki , próbowałam wysłac odpowiedź ale masz zapchaną skrzynkę chyba ;) Quote
Aleksandra Bytom Posted October 24, 2010 Author Posted October 24, 2010 skrzynka wyczyszczona,można śmiało wysyłać Quote
Aleksandra Bytom Posted October 25, 2010 Author Posted October 25, 2010 cholerka pisze dziś do dziewczyny która była wczoraj poznać Quatro i okazuje się że nie było jej tam,ja zdziwiona że robi ze mnie głupka bo jak nie była jak była no i okazało się że poznać psa była kobieta z bielska z 7 miesięcznym Frankiem a nie dziewczyna z raciborza z 3,5miesięcznym pittkiem,ale mi wstyd :cool1: Quote
Alicja Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 [quote name='Aleksandra Bytom']cholerka pisze dziś do dziewczyny która była wczoraj poznać Quatro i okazuje się że nie było jej tam,ja zdziwiona że robi ze mnie głupka bo jak nie była jak była no i okazało się że poznać psa była kobieta z bielska z 7 miesięcznym Frankiem a nie dziewczyna z raciborza z 3,5miesięcznym pittkiem,ale mi wstyd :cool1:[/QUOTE] o masz ... ktoś cie w błąd wprowadził Quote
Aleksandra Bytom Posted October 25, 2010 Author Posted October 25, 2010 no siostra,nie wie z kim sie umawia :) dziewczyna z raciborza sie jeszcze zastanawia Quote
Alicja Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 [quote name='Aleksandra Bytom']no siostra,nie wie z kim sie umawia :) dziewczyna z raciborza sie jeszcze zastanawia[/QUOTE] to może w razie rezygnacji podpowiedz nasze psiaki z wątku ogólnego TTB Quote
Aleksandra Bytom Posted October 25, 2010 Author Posted October 25, 2010 już zaczełam to robić,każdego kto się nim kiedykolwiek interesował i z jakiś powodów nie mógł go wziąść z racji odległości czy charakteru odsyłałam do waszych psiaków,czy ktoś z tego skorzystał to nie wiem,mam nadzieje że tak :) zamówiłam dla tego białego głupka pakiet ogłoszeń na bazarku,mama mówiła że jak wczoraj poszli tego psa zainteresowanej pokazać to brat zrobił w domu wielką awanture,po drzwiach kopał itd,to dopiero dureń,najważniejsze że mama i siostra mnie popierają w szukaniu psu domku,miś nie jest bity i jest mocne postanowienie że nikt go ręką nie ruszy,najważniejsze to znaleźć mu dobry i mądry domeczek Quote
Sylwiakuspie Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 Witam ja jestem ta słynna dziewczyna z Raciborza:) Jesli chodzi o grupkle ludzi z okolic Raciborza ttb to je znam dlatego ze razem organizowalysmy te spotkania :) takze krag znajomosci jest ten sam :):) hehe U mnie jest problem z dojazdem gdyz ja samochodu nie mam, jesli ktos by zaproponowal aby go dowiezc do nas to go wezmiemy:) Quote
Aleksandra Bytom Posted October 27, 2010 Author Posted October 27, 2010 poważnie?? jak fajnie że tu jesteś,przeczytaj prosze cały wątek o nim i co on tak naprawde w tym domu znosi,tylko sytuacja jest delikatna więc proszę o dyskrecje okey? Quote
Sylwiakuspie Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 [url]http://www.nowiny.pl/artykul.php?a=show_art&ida=62444[/url] to jest artykuł do ostaniego spotkania ttb ja pisalam artykul i umieszczalam go na portalu :) Odnosnie Psiaka jak juz wiecie mam malego pitka był Rottweiler ale odszedł [*] powiem tak u mnie w domu codziennie jest poruszany temat tego psa, u mnie jedynie jest problem z transportem ;/ czytalam na forum i szkoda mi tego psa naprawde bidulek ;/;/ a jest piekny , jezeli nie zrobil by krzywdy naszemu małem ( a raczej nie zrobi ) bo na zdjeciach widac ze to taki młody gupolek ktorego hormony rozpieraja mozna go wykastrowac i troszke sie zmieni moim zdaniem do tego szkolenia i pies bedzie piekny tylko wytlumaczcie mi jeszcze dokladnie jak to jest z jego agresja? Quote
Aleksandra Bytom Posted October 27, 2010 Author Posted October 27, 2010 on jest jakby to napisać,humorzasty,np. tata go głaszcze głaszcze i nagle on zęby wystawia,na mame się stawia jak mam go chce z łóżka zrzucić,on baaaaaaaardzo nie lubi jak coś się od niego wymaga ale moje zdanie jest takie że on nie ma spacerów,nikt go niczego nie uczy to też nie dziwne że nie zna komend i nie wie czego od niego chcą,on jest młody,znudzony i niewychowany,no taki dureń na dodatek bity od czasu do czasu,nieraz mocno,mi jest go bardzo żal mimo że on mnie bardzo nie lubi i tak jest od początku :) Quote
Sylwiakuspie Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 A moze ktos bedzie jechał w strone raciborza z dogo?? to moze go zabierze? do nas ? Quote
andzia69 Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 boshe - to jest szansa dla tego bidusia??? kastracja na wejściu, trochę pracy nad nim i myślę, że jeśli macie pojęcia jak wychować psa - a to jest to, czego mu brakuje...bo wychowywanie przy pomocy kija niesie ze sobą tylko strach i reakcje niepożądane - to będzie na pewno dobrym psem!:) Quote
Aleksandra Bytom Posted October 27, 2010 Author Posted October 27, 2010 na transportowy wątek wrzuce pytanie a rozmawiałam z kuzynem i może on by dowiózł psa ale to mam dostać odpowiedź wieczorkiem bardzo późnym bo auto jest jego rodziców no i nie wiem ile policzy i czy siostra będzie chciała pokryć koszty transportu niestety,zobaczymy,najważniejszy jest domek,całą reszte się załatwi :) fajne te psiaki z tego linku,wiem że będziecie idealnym domkiem dla tego łobuza :) Quote
Sylwiakuspie Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 Tak u nas miałby szanse :) i to super:) Wiec moze wielkie ogloszenie kto jedzie w strone Raciborza:???????? Quote
Ada-jeje Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 To i ja sie wtrace, poniewaz pies byl bity, dlatego nie wie kiedy reke podnosi sie do glaskania a kiedy do bicia. W nowym domku prosze go nie glskac od gory, podstawic reke delikatnie do mordki a pozniej podrapac pod brodka. Moj astek pomimo ze nie byl bity i ma juz ponad 10 lat nie lubi glaskania z gory, nie warczy nie pokazuje zebow ale sie odsuwa w tyl, wiec sie go nie prowokuje a akceptuje jego zyczenie, drapanie za ucholami uwielbia. Quote
Aleksandra Bytom Posted October 27, 2010 Author Posted October 27, 2010 wątek założony,zobaczymy czy może ktoś tutaj miałby po drodze [URL="http://www.dogomania.pl/threads/195353-Transport-bytom-racib%C3%B3rz-poszukiwany-dla-asta"]http://www.dogomania.pl/threads/195353-Transport-bytom-racib%C3%B3rz-poszukiwany-dla-asta[/URL] cholerka myślałam że ten pies już nie dostanie swojej szansy... Quote
Sylwiakuspie Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 Cenne uwagi na temat głaskania jak mielismy rottka a kiedy przyprowadzilismy malego pitka to spotkanie bylo na dworze pomału a potem to bez siebie to nie umieli zyc hehe sikali w jedno miejsce itp. naprawde to byla udana para he:) wiem rowniez ze jak by przyjechal to naj lepiej kucnac gdzies przy chodniku i byc wysokosci psa i oczywscie przekupic go smakołykami :P przynjamniej tego sie nauczylam z zaklinacza psów :) Quote
Aleksandra Bytom Posted October 27, 2010 Author Posted October 27, 2010 o tak smakołyki to on lubi,ja go przekupywałam kabanoskami bo na początku nie mogłam do domu mojej mamy wejść,teraz może się nie kumplujemy z Quatro ale on mnie olewa a ja jego,no może czasem pomziam go po grzbiecie ale jego wzrok przy tym to mnie zabija,miłości to z tego raczej nie będzie a w jakim wieku jest wasz maluch dokładnie? bo 7 miesięcznego Franka nie polubił Quote
Sylwiakuspie Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 3,5 miesiaca ma pitek a powiedz mi jak on zareagował na malego byli to ludzie ktorzy wiedzieli jak do niego podejsc itp\?? Quote
Sylwiakuspie Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 Ja wiem jak to trzeba zrobi jak quatro przyjedzie trzeba go zabrac na dluuugi spacer az bedzie padniety czyli az jego zachowanie sie unormuje hormony przestana buzowac jesli osoba ktora z nim przebywa jest slaba psychicznie to nie dziwic sie ze pies sie tak zachowa on to wyczuwa Quote
Aleksandra Bytom Posted October 27, 2010 Author Posted October 27, 2010 mały od razu chciał się z nim bawić a głupek na niego warczał i chciał go chapnąć,dziewczyna na początku go głaskała a potem na nią też warknoł,może był zestresowany bo jego wyjściu towarzyszyła awantura (brat nie chciał się zgodzić na oddanie go) ,pies wyczuwa takie rzeczy Quote
Sylwiakuspie Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 Witam ;-), oferuję transport zwierzaków na terenie okolic Katowic, śląska i całej Polski za zwrot kosztów paliwa. Możliwość przewiezienia samochodem osobowym lub większym samochodem transportowym. Oferuję także transport karmy czy innych akcesoriów dla zwierząt. Możliwość wyznaczenia trasy i zebrania kilku pupili po trasie na raz. Jestem dyspozycyjny czasowo. Zainteresowanych proszę o kontakt telefoniczny pod numerem telefonu: [COLOR=red][B]608773306[/B][/COLOR] NIck na dogo Szczepon Quote
Recommended Posts