Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ale nie chodzi o to czy psy się krzywda dzieje czy nie.... przecież wiemy, że nie.... i nie chodzi o jakieś behawioralne opinie, bo też wiemy, że po tak krótkim czasie nie da się tego ocenić.... Mnie osobiście chodziło o zupełnie inne informacje, typu czy ma apetyt, czy już jakoś się oswoił z nowym miejscem.... Was to hmm nie interesuje, albo chociaż nie ciekawi...?? i nie widzę powodu dlaczego na takie podstawowe informacje należy czekać dwa tygodnie....

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ola to nie prawda ze p. Tomek udzieli odp. tylko mnie, jak chcesz zapytac czy Quatro ma apetyt, to wiem ze jak p. Tomek jak odbierze telefon, bo nie bedzie w tym momencie zajety to udzieli tobie tez informacji, a napewno jesli sie przedstawisz.

Posted

Ada Elka dzwoniła tam w poniedziałek,pan Tomek powiedział że informacji udzieli tylko osobie która płaci za hotelik i jest za psa odpowiedzialna,nie chciał żeby o tym na dogo pisać żeby nie było kilku wersji tego co powiedział,ja to rozumiem bo jakby tak każdy do niego co chwile dzwonił to wisiałby na telefonie zamiast pracować z psem

Posted

No to wreszcie mamy konkretna odp. za Ci co pracuja nie maja czasu na czcze gadanie. Nigdy nie musialam pana Tomka popedzac i zawsze otrzymywalam informacje jak juz bylo cos do przekazania. Wiem ze Quatro ma dobra opieke, dobra karme.

Posted

też to wiem tylko się troche denerwuje,ja do tego podchodze zbyt emocjonalnie,druga sprawa to taka że w moim odczuciu pies do bytomia nie powinien wracać,wczoraj moja Julka miała urodzinki 4 i była u mnie rodzinka,widać że tam lepiej nie jest a konflikt z bratem narasta w domu,nie wiem czy to dobre miejsce dla niego po tym szkoleniu...

Posted

[quote name='OlaLola']Ale nie chodzi o to czy psy się krzywda dzieje czy nie.... przecież wiemy, że nie.... i nie chodzi o jakieś behawioralne opinie, bo też wiemy, że po tak krótkim czasie nie da się tego ocenić.... Mnie osobiście chodziło o zupełnie inne informacje, typu czy ma apetyt, czy już jakoś się oswoił z nowym miejscem.... Was to hmm nie interesuje, albo chociaż nie ciekawi...?? i nie widzę powodu dlaczego na takie podstawowe informacje należy czekać dwa tygodnie....[/QUOTE]

Olu gdyby się coś działo to na 100% p.Tomek dałby znać Adzie wcześniej

Posted

Wybaczcie, ale nie wydaję mi się żeby to jak psiak znosi pobyt w hoteliku można nazwać czczym gadaniem.... i nie wydaje mi się, że trzeba na temat kilku godzinnych esejów.... Wystarczy minutowa rozmowa...?? Nie dziwie się, że Pan Tomek nie udziela każdemu informacji, ale Ada minutowa rozmowa telefoniczna jak Quatro znosi pobyt w hoteliku nie jest chyba niczym hmmm bardzo kłopotliwym, zwłaszcza, że wiele osób (tak mniemam) czyta ten wątek i interesuje się tym, więc jeśli możesz się dowiedzieć wiele osób będzie Ci wdzięcznych a już na pewno Ola...

A jak będzie wiadomo już co i jak ruszymy z masowymi ogłoszeniami Quatro.

Posted

Cioteczki bardzo przepraszam .Ale jest miejsce dla Czesia w hotelu w Bogatyni więc Bardzo proszę o pomoc.Potrzebne deklaracje bo sama nie dam rady.a to wątek Czesia [URL="http://www.dogomania.pl/threads/176979-1-5-roczny-mix-amstaffa-b%C5%82aga-o-pomoc...pilnie-DT-albo-deklaracje.../page7"]http://www.dogomania.pl/threads/176979-1-5-roczny-mix-amstaffa-błaga-o-pomoc...pilnie-DT-albo-deklaracje.../page7[/URL]

Posted

dostałam twoje PW , niestety nie złoże stałej deklaracji ze względów osobistych , z deklaracji trzeba sie wywiązywać a ja w któryms momencie mogę nie mieć takiej możliwości