baster i lusi Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 [quote name='Alicja']dla mnie małolata ...ma 20 lat :roll: tak znalazłam na któryś z portali ...mój osobisty syn ma 21 i dla mnie to smarkacz ;)[/QUOTE] a my za to dla nich to juz babcie. Quote
Aleksandra Bytom Posted November 10, 2010 Author Posted November 10, 2010 eeeeeeeeee tam,w internecie wszyscy są równi,można mieć 15 lat i być bardziej odpowiedzialnym niż 30latka,to kwestia własnego rozumu Quote
Ada-jeje Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 Jak dla mnie to bardzo wazne, przed sad nie mozna postawic malolaty, byla by to dla mnie daremna robota. Quote
Alicja Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 [quote name='baster i lusi']a my za to dla nich to juz babcie.[/QUOTE] ale za to jakie :cool2: Quote
Aleksandra Bytom Posted November 10, 2010 Author Posted November 10, 2010 [quote name='Ada-jeje']Jak dla mnie to bardzo wazne, przed sad nie mozna postawic malolaty, byla by to dla mnie daremna robota.[/QUOTE] spokojnie pełnoletnia to ona jest i to już od dłuższego czasu,mój kuzyn to anioł i zgodził się bez problemu na transport w piątek,na niego można zawsze liczyć Quote
Aleksandra Bytom Posted November 10, 2010 Author Posted November 10, 2010 [quote name='Alicja']ale za to jakie :cool2:[/QUOTE] Alicja jaka tam z Ciebie babcia?? jeśli wszystkie trzymiecie się tak jak Ala (widziałam fotki na nk) to ja tez chce być za X lat taką "babcią" Quote
Ada-jeje Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 Alicja i babacia, kon by sie usmial :evil_lol: Quote
Aleksandra Bytom Posted November 10, 2010 Author Posted November 10, 2010 ale jej syn... na fotce w długich włosach to niczego sobie :) Quote
Aleksandra Bytom Posted November 10, 2010 Author Posted November 10, 2010 dzwonił do mnie właśnie narzeczony Sylwii i dokumenty psa są już w schronisku,jest smycz i kaganieć,przynajmniej tyle dobrze Quote
baster i lusi Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 [quote name='Aleksandra Bytom']dzwonił do mnie właśnie narzeczony Sylwii i dokumenty psa są już w schronisku,jest smycz i kaganieć,przynajmniej tyle dobrze[/QUOTE] no to idzie ku lepszemu Quote
Aleksandra Bytom Posted November 10, 2010 Author Posted November 10, 2010 ja sie powoli czuje tu jak gówniara hehe,Grażyna masz bardzo ładną córke a jej fryzura ślubna jedna z fajniejszych jaki widziałam Quote
Ada-jeje Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 Nie usprawiedliwi to w zadym wypadku dziewczyny:shake: przed zlozeniem doniesienia do prokuratury o podejrzeniu popelnienia przestepstwa.:angryy: Jestem wsciekla od wczoraj przez kretaczke wydalam kupe kasy na telefony i stracilam czas przez jej klamstwa, a dla takiej to juz nie mam litosci. :angryy: Oklamala nawet Policje ale to juz inna inszosc. Quote
baster i lusi Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 [quote name='Ada-jeje']Nie usprawiedliwi to w zadym wypadku dziewczyny:shake: przed zlozeniem doniesienia do prokuratury o podejrzeniu popelnienia przestepstwa.:angryy: Jestem wsciekla od wczoraj przez kretaczke wydalam kupe kasy na telefony i stracilam czas przez jej klamstwa, a dla takiej to juz nie mam litosci. :angryy: Oklamala nawet Policje ale to juz inna inszosc.[/QUOTE] cwana bestyja ,szkoda słów.terażniejsza młodziez jest cwana i przebiegła nie to co my serce na dłoni. Quote
Aleksandra Bytom Posted November 10, 2010 Author Posted November 10, 2010 najgorsze że tak nas wodziła za nos do ostatniej minuty i utrudniała nam jak mogła dotarcie do psa,oddała go byle komu,naraziła psa i przecież ludzi tez na niebezpieczeństwo,ja nie chce myśleć co by było jakby na ta klatke w której on był weszło samo jakieś dziecko,to niesamowite że nieskończyło się nieszczęściem a już pomijam fakt że nawet głupie przepraszam nie padło Quote
Kajusza Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 od czasów kiedy Ouatro był jeszcze w domu podczytuje sobie jego wątek .... normalnie szok, jak ludzie mogą być tak bezmyślni i okrutni!! tak skrzywdzonemu psu, świadomie (bo ta cała Sylwia pewnie od poczatku wiedziała, że pies u niej i tak nie zostanie) zafundować takie przeżycia, jakim trzeba być człowiekiem!!!!!!!!! i ona ma swojego psa??? ciekawe w jakiej on jest kondycji psychicznej? trzymam kciuki, żeby w hoteliku quatro w końcu odzyskał spokój i zaufanie do ludzi, i mógł cieszyć sie życiem w końcu!! Quote
Aleksandra Bytom Posted November 10, 2010 Author Posted November 10, 2010 na szczęście jest bezpieczny w schronisku,bardzo miły pan tam pracuje,pies sie wszystkim podoba tyle że jest w strasznym stanie,okrutnie przestraszony i nawet nie można wejść do jego boksu,w schronisku wiedzą że to nie jest bezpański pies,znają całą historie i zadbają o niego do piatku,z całą pewnościa jest bezpieczniejszy w schronie niż w super domku z ogrodem Sylwii Quote
natalia_aa Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 Ania z Poznania wstawiłaś zdjęcia z fb, bardzo proszę o link. Oczywiście wiem, co to za psy, Sylwia od niedawna jest użytkownikiem także niebieskiego forum... Quote
ania z poznania Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 Ale co to są za psy?? Bo ja je gdzieś widziałam, a ona podaje je za SWOJE!?? C.d. z FB o Sylwii: [I][B]to straszne,byłam z tą dziewczyną na spotkaniu TTB w Raciborzu,od 15 lat w moim domu są bullowate-więc dopiero mnie serce boli-bo te psy są mi najbliższe-to moje życie-to moja pasja,a tu takie coś :((( przecież rozmawiam z nią,i nigdy bym nie powiedziała ze mogła by o takim czymś pomysleć a co dopiero zrobić. [/B][/I]Natalia, konto na FB już też zlikwidowała! Quote
natalia_aa Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 Zdjęcie widnieje na niebieskim. Szczeniak - Olimp jest jej, ma galerie u nas, ostatnie zdjęcia malca zostały wstawione tam wczoraj. Podaj mi proszę link do fb... Quote
ania z poznania Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 Nie mogę bo już konto zlikwidowała na FB! Quote
Aleksandra Bytom Posted November 10, 2010 Author Posted November 10, 2010 może przynajmniej jej wstyd za to do czego doprowadziła albo nie chciała żeby wiadomość się rozniosła dalej Quote
Aleksandra Bytom Posted November 10, 2010 Author Posted November 10, 2010 Natalia puść mi link na pw do wątku Sylwii na niebieskim Quote
natalia_aa Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 Brak mi słów po prostu. Oczywiście zaraz porozmawiam z Doną na temat obecności owej Pani na niebieskim. Quote
Aleksandra Bytom Posted November 10, 2010 Author Posted November 10, 2010 kurcze tam tez chwali się tym swoim doświadczeniem,dziewczyny czasu już nie cofniemy ale trzeba zadbać żeby już żaden pies nie przechodził juz przez takie piekło jak Quatro,nie wiem czy Sylwia zrozumiała co zrobiła Quote
Alicja Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 Ja dałam opis działań Sylwi na niebieskim w temacie Racibórz Oprócz tego u Basi z fo dałam link na dogo pod zdjęciem z tego własnie spotkania TTB w Raciborzu aby każdy mógł się dowiedzieć z kim ma do czynienia ...nie pozwole by ktoś psa potraktował jak śmiecia Quote
Recommended Posts