Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Ada-jeje']Jak dla mnie to bardzo wazne, przed sad nie mozna postawic malolaty, byla by to dla mnie daremna robota.[/QUOTE]
spokojnie pełnoletnia to ona jest i to już od dłuższego czasu,mój kuzyn to anioł i zgodził się bez problemu na transport w piątek,na niego można zawsze liczyć

Posted

Nie usprawiedliwi to w zadym wypadku dziewczyny:shake: przed zlozeniem doniesienia do prokuratury o podejrzeniu popelnienia przestepstwa.:angryy: Jestem wsciekla od wczoraj przez kretaczke wydalam kupe kasy na telefony i stracilam czas przez jej klamstwa, a dla takiej to juz nie mam litosci. :angryy: Oklamala nawet Policje ale to juz inna inszosc.

Posted

[quote name='Ada-jeje']Nie usprawiedliwi to w zadym wypadku dziewczyny:shake: przed zlozeniem doniesienia do prokuratury o podejrzeniu popelnienia przestepstwa.:angryy: Jestem wsciekla od wczoraj przez kretaczke wydalam kupe kasy na telefony i stracilam czas przez jej klamstwa, a dla takiej to juz nie mam litosci. :angryy: Oklamala nawet Policje ale to juz inna inszosc.[/QUOTE]
cwana bestyja ,szkoda słów.terażniejsza młodziez jest cwana i przebiegła nie to co my serce na dłoni.

Posted

najgorsze że tak nas wodziła za nos do ostatniej minuty i utrudniała nam jak mogła dotarcie do psa,oddała go byle komu,naraziła psa i przecież ludzi tez na niebezpieczeństwo,ja nie chce myśleć co by było jakby na ta klatke w której on był weszło samo jakieś dziecko,to niesamowite że nieskończyło się nieszczęściem a już pomijam fakt że nawet głupie przepraszam nie padło

Posted

od czasów kiedy Ouatro był jeszcze w domu podczytuje sobie jego wątek .... normalnie szok, jak ludzie mogą być tak bezmyślni i okrutni!! tak skrzywdzonemu psu, świadomie (bo ta cała Sylwia pewnie od poczatku wiedziała, że pies u niej i tak nie zostanie) zafundować takie przeżycia, jakim trzeba być człowiekiem!!!!!!!!! i ona ma swojego psa??? ciekawe w jakiej on jest kondycji psychicznej?

trzymam kciuki, żeby w hoteliku quatro w końcu odzyskał spokój i zaufanie do ludzi, i mógł cieszyć sie życiem w końcu!!

Posted

na szczęście jest bezpieczny w schronisku,bardzo miły pan tam pracuje,pies sie wszystkim podoba tyle że jest w strasznym stanie,okrutnie przestraszony i nawet nie można wejść do jego boksu,w schronisku wiedzą że to nie jest bezpański pies,znają całą historie i zadbają o niego do piatku,z całą pewnościa jest bezpieczniejszy w schronie niż w super domku z ogrodem Sylwii

Posted

Ale co to są za psy?? Bo ja je gdzieś widziałam, a ona podaje je za SWOJE!??

C.d. z FB o Sylwii:

[I][B]to straszne,byłam z tą dziewczyną na spotkaniu TTB w Raciborzu,od 15 lat w moim domu są bullowate-więc dopiero mnie serce boli-bo te psy są mi najbliższe-to moje życie-to moja pasja,a tu takie coś :(((
przecież rozmawiam z nią,i nigdy bym nie powiedziała ze mogła by o takim czymś pomysleć a co dopiero zrobić.

[/B][/I]Natalia, konto na FB już też zlikwidowała!

Posted

Ja dałam opis działań Sylwi na niebieskim w temacie Racibórz
Oprócz tego u Basi z fo dałam link na dogo pod zdjęciem z tego własnie spotkania TTB w Raciborzu aby każdy mógł się dowiedzieć z kim ma do czynienia ...nie pozwole by ktoś psa potraktował jak śmiecia