xmartix Posted September 7, 2010 Author Posted September 7, 2010 Pepino ma się dobrze, z ogłoszeń nikt nie dzwoni, nie wiem jak tam w Niemczech, czy ktoś jest zainteresowany by dać mu ds. Pepisiowi zdarza się podlewać ściany lekko, ale widać że to z zazdrości, bo on chce być ten najfajniejszy i najbardziej rozpieszczany. Poza tym wszystko ok, przekonał się do suchej karmy, w końcu Wujek Paweł dał mu Royala :D postaram się o zdjęcia niebawem Quote
xmartix Posted September 13, 2010 Author Posted September 13, 2010 o dzięki Edi, Pepiś czuje się dobrze, robi kółka jak się cieszy hehehe, fajny jest, kładzie główkę do głaskania nawet na stopie jak się siedzi, słodki jest zdjęcia mam, ale nie mam czasu ich wstawić, może jutro dam radę Quote
fiorsteinbock Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 Hej Marta, co u Pepina? Dalej miziasty do granic? Quote
xmartix Posted September 28, 2010 Author Posted September 28, 2010 tak, Pepinek dalej mizisaty, od wczoraj jest u Ulv bo ja mam osobiste rewolucje i mieszkam teraz gdzieindziej mały w sb jedzie do Niemiec :) niestety w PL nie znalazł domku Quote
Recommended Posts