Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Fiks']7 kotecków to trochę ich ciotka masz :) Ale moje kocie koleżanki też tak coś tyle futer mają i nawet tłoku w mieszaniu nie widać :lol:[/QUOTE]
No bo to nie widać tłoku :) A tyle przyjemności z kontaktu z tymi futerkami :) Gdybyśmy nie musieli przebywać po 10 - 11 godzin dziennie poza domem, to byśmy mieli do tego 2 psy. I dopiero byłaby pełnia szczęścia :)

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='Monika z Katowic']Oczywiście! Oczywiście, że pamiętamy - właśnie wysłałam psinie deklarację za luty.:loveu:[/QUOTE]
A Szariczek pięknie dziękuje :multi:

Posted

[INDENT] :smile:

Rozliczenia:

01.02 Monika z Katowic 10,00 wpłata za luty :Rose:
02.02 AKUCHA 60,00 wpłata za luty :Rose:

Bardzo dziękuję za wpłaty :loveu:

ROZLICZENIE ---------> [URL="http://www.dogomania.pl/threads/191025-Starszy-onkowaty-Szarik-ju%C5%BC-w-Szczecinku-%29?p=15209978&viewfull=1#post15209978"]KLIK[/URL] [/INDENT]

Posted

[quote name='magenka1']ja odwiedzam Szariczka, moja deklaracja za styczeń dzisiaj przelana[/QUOTE]

Dziękuję :loveu:

[quote name='Ingrid44']Niestety ,trzeba bedzie .[/QUOTE]

Jak ja tego nie lubię :cry:
ale deancrafta i likę1771 sobie odpuszczam. Już tyle raz do nich pisałam, bez efektu.
Chyba, że ktoś inny chce do nich napisać.

Posted

[quote name='Monika z Katowic']Słodkie mizianko dla Szariczka i wielkie podziękowania dla Myszy2 za miły prezencik. :)

[IMG]http://img6.glitery.pl/dev6/0/107/204/0107204839.jpg[/IMG][/QUOTE]

Uuuuuuuuuu jaki piękny kwiatuszek :)