Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Śliczne fotki :p
a ja wczoraj skotkałam Maksia na spacerze z właścićelami :D
zaczełam wołać maksiu maks a on leciał i zaxcieszał :D
pani sie zapytala z kąd go znam a ja że z zieleń plan i że jestem wolątariuszka a ta pani o jak fajnie że tacy ludzie jeszecze są :P pytała sie ile mam psiaków .
Mówiła że maks świetnie się sprawuje w domu i w rodzinie tylko rzuca sie do innych psów .
Pani powiedziała że jak będziemy chcieli to możemy przyjści i wyprowadzic maksa :DD

Posted (edited)

dziek i LAURA,.
tak ,aj też z nim irozmawiam, już bez problemów, .Maksa widzę często na ganku ,jak siedzi .haha
Wyjasnlismy sobie parę spraw na spokojnie. Jest o.k .Niektore tel też pomogły .

Teraz odnośnie Spajka. Spajkuś będzie miał umówioną wizytę u specj. we WROCŁAWIU. ,jak wszystko dobrze pojdzie.
Napiszę ,jakie koszty ewentualnie.
wezmę go na d.t chyba.,a potem zobaczymy.

Edited by aanka
Posted

Spajk już u nas w domu . Wywala się na posłanku . Chodzi krok w krok za człowiekiem .
Jutro jadę z nim pociągiem do lek. we WROCLAWIU ( umówiona wizyta ze specj. doktor Nestorowicz) .
wiecej szczególów na wydarzeniu na f.b .

Posted

O paniach sie nie wypowiadam ......
jedna z nich obiecała pomoc Tygrysowi ...i nat ym sie skońvzyło ...reszta to czysta demagogia ..............no comment

Aby nie być gołosłowną cytuję z mojego wydarzenia z f.b .
"
" Paulina Wójcik
Niestety, nie mamy dobrych wieści....dla maluszka nie ma nadziei na odzyskanie wzroku....bidulek urodzil sie z wadą....mam nadzieje, ze nie pokręcilam - urodził sie z nieprawdłowo wykształconymi gałkami ocznymi, nie ma źrenic - tak jedno jak i drugie nie nadaje sie ani do operacji ani do leczenia :(((
Spajkuś mial badane cisnienie, ktore jest w normie oraz usg oczków.
Pani doktor nie wziela od nas ani zlotowki.........za co bardzo serdecznie dziekujemy !
Poniewaz Ania nie ma u siebie dobrego weta, pojechalysmy do mojego. Obejrzal łobuza z kazdej strony, jest zdrow jak rybka, trzeba go bedzie tylko odrobaczyc i wyszorowac jak juz sie zadomowi :)
Dr. Molenda rowniez nie wziąl ani grosza!!!
Więcej na pewno Ania napisze....jak dotrą, pewno zmęczeni..."

Posted

Nie moge otworzyc linka...a wywozy są cacy...i wszystko zgodnie z prawem i przepisowo ponoć...wg tego co Panie mówią.

No ale weszłam tu by co innego powiedzieć...

Czarna pojechała do domku..do Lwówka Śląskiego. Zajmie miejsce po 17-letniej suczce, która odeszła 3 miesiące temu. Pani bardzo fajna, Czarna będzie mieszkać w domu, a dokładniej w łóżku:P no i będzie mieć ogród do latania. Niedługo będę mieć fotki:)

Posted

A co dalej ze Spajkusiem...szukamy domu stałego? Bo Anka przy tylu psach to chyba nie dasz rady się nim opiekować...on potrzebuje poświęcenia maksimum czasu. Zrobię mu bazarek i podkradnę te dwie ładne fotki z fb, ok?

Posted (edited)

Trzeba mu jakieś imie dać może Roaly niewiem nic mi więcej nie przychodzi do głowy ???
Fajny psiak , łagodny pani Aniu jak on się na spacerze zachowywał ?
Wiemy że nie jest agresywny i jest spokojny przy dzieciach :PP

Edited by Laura:)