anhata Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 [quote name='kasumi']ok, tylko ja nie mam pojęcia w których jest boksach..... :/ to jest największy problem, żeby go znaleźć[/QUOTE] Kasia powinna wiedziec. Quote
kasumi Posted July 30, 2011 Posted July 30, 2011 i dzisiaj przed przypadek znalazłam Maxa :) mam jakieś zdjęcia z telefonu :) jest na boksach bytowych - 25 psy jest nieśmiały (?), trzeba go zachęcać, żeby podszedł do siatki, a tak to idzie od budy do budy..... dopiero jak była zdecydowana wejść do boksu i otworzyłam furtkę, to wszystkie ogony się zbiegały - ty razem Max też :) zdjęcia prześlę w niedzielę :) Quote
Aimez_moi Posted July 31, 2011 Posted July 31, 2011 O rany.....:) ale super......:):) bardzo sie ciesze, ze Max jest juz znaleziony.....:) Quote
kasumi Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 to nie są zdjęcia do ogłoszeń, niestety...... zrobiłam tak orientacyjnie, bo deszcz padał i ogółem nie miałam za dużo czasu w sobotę..... :( [IMG]http://img534.imageshack.us/img534/9959/p300711130403.jpg[/IMG] [IMG]http://img843.imageshack.us/img843/3656/p3007111304.jpg[/IMG] [IMG]http://img18.imageshack.us/img18/363/p300711130402.jpg[/IMG] Quote
Aimez_moi Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 Kurcze......napiszcie jak moge WAM pomoc? Quote
kasumi Posted August 5, 2011 Posted August 5, 2011 jak mi się uda, to jutro zrobię mu zdjęcia do ogłoszeń, ale niczego nie obiecuję Quote
kasumi Posted August 6, 2011 Posted August 6, 2011 [quote name='Aimez_moi']Byloby super.....:)[/QUOTE] przepraszam, ale nie zrobiłam zdjęć :( jest tam o tyle trudno, że on jest na boksach bytowych :// więc jest mi trudno wyciągać stamtąd psy..... Quote
Aimez_moi Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 Kasumi....:) a z boksow bytowych nie mozna wyciagac psow? Przepraszam ale nie bardzo wiem co znaczy to pojecie...... Quote
kasumi Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 [quote name='Aimez_moi']Kasumi....:) a z boksow bytowych nie mozna wyciagac psow? Przepraszam ale nie bardzo wiem co znaczy to pojecie......[/QUOTE] boksy bytowe, czyli boksy ogólne, gdzie siedzi ok. 6 psów....samej jest mi trudno wyciągnąć stamtąd psa, bo wiadomo każdy chce wyjść i pchają się furtki (nie wspomnąc o tych natrętnych) Quote
Aimez_moi Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 Acha........ i jak Max daje sobie rade w tych bytowych? Quote
kasumi Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 [quote name='Aimez_moi']Acha........ i jak Max daje sobie rade w tych bytowych?[/QUOTE] no nie jest psem rzucającym się na siatkę i zwracającym na siebie uwagę..... unika kontaktu, jak podeszłam do boksu i wołałam go, to udawał, że to nie do niego i chodził od budy do budy.... Quote
anhata Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 Jestem już w Radomiu. Kasumi, kiedy będziesz w schronie ? Może razem psiakowi zrobimy zdjęcia ? Kasia by pewnie pomogła.. Quote
kasumi Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 [quote name='anhata']Jestem już w Radomiu. Kasumi, kiedy będziesz w schronie ? Może razem psiakowi zrobimy zdjęcia ? Kasia by pewnie pomogła..[/QUOTE] w czwartek planuję, bo jutro nie chce mi się ruszyć, w środę się umówiłam wieczorem (a jak wracam ze schronu, to padam na twarz), czwartek wolny, potem piątek zajęty i sobota wolna - czyli do schronu Quote
anhata Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 [quote name='kasumi']w czwartek planuję, bo jutro nie chce mi się ruszyć, w środę się umówiłam wieczorem (a jak wracam ze schronu, to padam na twarz), czwartek wolny, potem piątek zajęty i sobota wolna - czyli do schronu[/QUOTE] to się zgadamy w środę. Quote
kasumi Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 [quote name='anhata']to się zgadamy w środę.[/QUOTE] ok, nie ma sprawy :) Quote
Recommended Posts