Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

o kurcze... to ja nie wiem jak go podlinkować :-(

co do soboty to może w piątek wieczorem sie jakoś dogadamy konkretnie??

... młodzież - ja w sumie też z nią pracuję, i dlatego mnie wkurza takie generalizowanie, że to samo zło :-) trzeba pokazywać, że jest inaczej!!!!!!!!!!!!

dziewczyny a tak zmieniając temat: [URL]http://www.dogomania.pl/threads/192150-Bazarek-fotograficzny-na-pomoc-psiakom-)-II-Edycja-do-20.09[/URL] to link do bazarku, na którym wystawiłam zdjęcia, trzeba na nie głosować (po 13.9) i kase dostanie ...... Bruno!!!!!!!!!!!!! (a jak to bedzie jakas wieksza kasiorka, to załozymy wątek jeszcze jakiegos psiaka z gorzowa ... mam na mysli Chudzinkę :-) albo mojego trzeciego ulubieńca i podzielimy między nie)

• Replies 731
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Kajusza'][I]A ten banerek to trzeba uploadowac[/I] - :oops: a można po polsku?? czyli co mam zrobić....[/QUOTE]

może to nie tak powinno wyglądać, ale cóż...

Posted

[quote name='Kajusza']może to nie tak powinno wyglądać, ale cóż...[/QUOTE]

najlepiej skopiuj banerek z miejsca gdzie to go umiescila Anita_happy i wklej w podpis (w ustawienia, edycja subskrypcji) i jak wkleisz, to 'zapisz subskrypcję' (zmień subskrypcję - juz nei pamietam).
Jak tak zrobiłam, to mi sie z linkiem wstawiło :)

Posted

[quote name='ancyk1']Młodzież jest wspaniała, wiem coś na co dzień mam z nimi kontakt:razz:. Ja magę również zabrać Cię do schronisko, tylko jeszcze nie wiem czy na 100% pojadę.:roll:[/QUOTE]

Ancyk, zgaduję, żeś nauczycielem, tudzież wychowawcą jest :cool3: młodziezy, która chętnie się włączy w nasze akcje na mieście :evil_lol:
;)

Posted

[quote name='ancyk1']Kajusz a Ty to Pedagog czy coś w tym stylu?[/QUOTE]

tak :-) częściej pracuje z osobami dorosłymi, ale z dziećmi w całej rozpiętości wiekowej też zawodowo spotykam :-)

Posted

[quote name='Kajusza']Natalia - na SIoZ (link w moim podpisie) jest dzisiejsza aktualizacja, jako pierwszy jest ten pies bez łapki o którym ci wczoraj mówiłam :-([/QUOTE]

Ten z wczoraj- taki ONek? Bo dzis juz jakies szczenię dodali...

Posted

[quote name='psiakiGabi']Jak bedziecie juz wiedziec czy Bruno napewno do nas przyjedzie i kiedy miałby przyjechac to dajcie znać :) bo widze ze sobota ewentualnie by wchodziła w gre, ale gdyby sie dalo to wolalabym zeby to byl piątek albo poniedziałek, bo przez weekend mnie prawie nie ma, z psiakami bedzie pracownik hoteliku, ale wolałabym być jak Bruno przyjedzie. Mowie o tym weekendzie teraz co będzie (11-12.09) później jestem już cały czas, no ale pilne wyjazdy tez sie zdarzają:angryy:[/QUOTE]

Nie, no myslę, że nie da rady w ten weekend :( w sobote ok 13.00 dopiero pojedziemy zobaczyć, czy w ogóle damy radę go wyciągnąć z kojca... A Koelka pewnei rano jedzie albo i w pt juz. Ale w razie co to następny weeken. :)
Najważniejsze, żeby w ogóle do niego podejść i żeby się dał dotknąć i wyprowadzić:roll:
No to będziemy informować! Na pw moze być?

Posted

Ale super banerek:) Probowalam go wkleic, ale znajac moje komputerowe zdolnosci, moglo mi nie wyjsc. Co do wyjazdu Bruna, to jeszcze nie w ta sobote, nie mamy nawet funduszy na hotelik. Kajusza, bazarek ze zdjeciami super. Twoje fotki extra:) moze zle doczytalam, ale jak moga pieniazki z niego pojsc na Bruna?
W ta sobote - tak jak pisalam - wyjezdzam, wiec nie bede w schronisku.

Posted

[quote name='koelka']Z banerkiem chyba sie jednak udalo;)[/QUOTE]
udało, udało !!!

[quote name='koelka']Kajusza, bazarek ze zdjeciami super. Twoje fotki extra:) moze zle doczytalam, ale jak moga pieniazki z niego pojsc na Bruna?
.[/QUOTE]
[B]
cytatat z Regulaminiu: 2. Zwycięzca przekazuje wygraną na wybranego przez siebie pieska." [/B]Tylko trzeba zebrac ludzi, żeby głosowali!! a może wy macie jakieś fotki to dawajcie, może któraś z nas wygra!!!

A jak tak myśle o założeniu wątku dla Chudzinki, może akurat ktoś się nią zainteresuje???

Posted

[quote name='Kajusza']:shake: juz nie jest pierwszy, to jego nr ID 1100, piekny pies!!![/QUOTE]

Piękniaczek :(
Wszystkie bym je wziela ze soba do domu :)
no dobra, podzielilabym sie z Wami ;)

Posted

UWAGA UWAGA,
robimy mala akcję 19 września w Gorzowie - "Zerwijmy łańcuchy"
Miejsce jutro będzie potwierdzone.
TOZ sie włączył, behawiorysta, może sie uda schron namówić i fajnego weta!
Każdy mile widziany w naszych szeregach :)))

Psiaki potrzebują naszego głosu!

Info ma tez Koelka i Kajusza!
Moze trzeba na lubuskim watek taki założyć???

Posted

Dziewczyny jesteście niesamowite:lol::lol: i banerki działają:happy1::happy1:
Tak na szybko się prześlizgnęłam i jeżeli macie jeszcze jakieś zdjęcia Bruno to możecie wysłać mi na maila: [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL], wstawię na wątek.

Czy wiadomo już czy można będzie na TOZ zbierać?
Jak Gabi będzie miała możliwość wystawiania rachunków to nie będzie problemu z opłatami za hotelik z konta fundacyjnego i można byłoby już przygotować na allegro aukcję cegiełkową.

Aha, sundayrose, żeby zmienić tytuł wątku musisz kliknąć w edycję pierwszego postu:lol:[IMG]http://www.dogomania.../images/smilies/icon_lol.gif[/IMG]

Posted

[quote name='sundayrose']UWAGA UWAGA,
robimy mala akcję 19 września w Gorzowie - "Zerwijmy łańcuchy"
Miejsce jutro będzie potwierdzone.
.... Moze trzeba na lubuskim watek taki założyć???[/QUOTE]

kurcze, ale zamieszałam: teraz mama mi mówi, że ta akcja dot. szpiku kostnego to w bibliotece będzie a nie w Askanie!!! to chyba nam się uda zrobic tą akcje tam!!!!

[quote name='anett']Dziewczyny jesteście niesamowite:lol::lol: i banerki działają:happy1::happy1:
Tak na szybko się prześlizgnęłam i jeżeli macie jeszcze jakieś zdjęcia Bruno to możecie wysłać mi na maila: [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL], wstawię na wątek.[/QUOTE]
w sumie zdjęcia schroniskowe to monotematyczne: Bruno w budzie, ledwie spoglądający na nas :-(

Posted

[quote name='anett']Dziewczyny jesteście niesamowite:lol::lol: i banerki działają:happy1::happy1:
Tak na szybko się prześlizgnęłam i jeżeli macie jeszcze jakieś zdjęcia Bruno to możecie wysłać mi na maila: [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL], wstawię na wątek.

Czy wiadomo już czy można będzie na TOZ zbierać?
Jak Gabi będzie miała możliwość wystawiania rachunków to nie będzie problemu z opłatami za hotelik z konta fundacyjnego i można byłoby już przygotować na allegro aukcję cegiełkową.

Aha, sundayrose, żeby zmienić tytuł wątku musisz kliknąć w edycję pierwszego postu:lol:[IMG]http://www.dogomania.../images/smilies/icon_lol.gif[/IMG][/QUOTE]

Zmieniłam temat - ale wymyslilam na poczekaniu :S moze co innego trzeba napisac? Jakieś pomysły?

A co do zdjęć, mam fotki Bruna jak jeszcze był na wolności i kilka słabej jakości z pierwszego dnia w schronie...
Prześlę na prywatny adres :)

A na TOZowski rachunek mozna zbierac, ale tylko TOZ moze byc autorem ogłoszeń, watkow itd.
Więc troszkę wiąże nam to ręce... widze, ze na Dogo, dziewczyny zbieraja na prywatne konto :S