Kajusza Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 o kurcze... to ja nie wiem jak go podlinkować :-( co do soboty to może w piątek wieczorem sie jakoś dogadamy konkretnie?? ... młodzież - ja w sumie też z nią pracuję, i dlatego mnie wkurza takie generalizowanie, że to samo zło :-) trzeba pokazywać, że jest inaczej!!!!!!!!!!!! dziewczyny a tak zmieniając temat: [URL]http://www.dogomania.pl/threads/192150-Bazarek-fotograficzny-na-pomoc-psiakom-)-II-Edycja-do-20.09[/URL] to link do bazarku, na którym wystawiłam zdjęcia, trzeba na nie głosować (po 13.9) i kase dostanie ...... Bruno!!!!!!!!!!!!! (a jak to bedzie jakas wieksza kasiorka, to załozymy wątek jeszcze jakiegos psiaka z gorzowa ... mam na mysli Chudzinkę :-) albo mojego trzeciego ulubieńca i podzielimy między nie) Quote
Kajusza Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 [I]A ten banerek to trzeba uploadowac[/I] - :oops: a można po polsku?? czyli co mam zrobić.... Quote
Kajusza Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 [quote name='Kajusza'][I]A ten banerek to trzeba uploadowac[/I] - :oops: a można po polsku?? czyli co mam zrobić....[/QUOTE] może to nie tak powinno wyglądać, ale cóż... Quote
ancyk1 Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 Kajusz a Ty to Pedagog czy coś w tym stylu? Quote
sundayrose Posted September 9, 2010 Author Posted September 9, 2010 [quote name='Kajusza']może to nie tak powinno wyglądać, ale cóż...[/QUOTE] najlepiej skopiuj banerek z miejsca gdzie to go umiescila Anita_happy i wklej w podpis (w ustawienia, edycja subskrypcji) i jak wkleisz, to 'zapisz subskrypcję' (zmień subskrypcję - juz nei pamietam). Jak tak zrobiłam, to mi sie z linkiem wstawiło :) Quote
sundayrose Posted September 9, 2010 Author Posted September 9, 2010 [quote name='ancyk1']Młodzież jest wspaniała, wiem coś na co dzień mam z nimi kontakt:razz:. Ja magę również zabrać Cię do schronisko, tylko jeszcze nie wiem czy na 100% pojadę.:roll:[/QUOTE] Ancyk, zgaduję, żeś nauczycielem, tudzież wychowawcą jest :cool3: młodziezy, która chętnie się włączy w nasze akcje na mieście :evil_lol: ;) Quote
Kajusza Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 [quote name='ancyk1']Kajusz a Ty to Pedagog czy coś w tym stylu?[/QUOTE] tak :-) częściej pracuje z osobami dorosłymi, ale z dziećmi w całej rozpiętości wiekowej też zawodowo spotykam :-) Quote
ancyk1 Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 owszem jam pedagog i mam około 600 młodzieńców w szkole, wiec jakby co to postaram się ich włączyć. Quote
Kajusza Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 Natalia - na SIoZ (link w moim podpisie) jest dzisiejsza aktualizacja, jako pierwszy jest ten pies bez łapki o którym ci wczoraj mówiłam :-( Quote
sundayrose Posted September 9, 2010 Author Posted September 9, 2010 [quote name='Kajusza']Natalia - na SIoZ (link w moim podpisie) jest dzisiejsza aktualizacja, jako pierwszy jest ten pies bez łapki o którym ci wczoraj mówiłam :-([/QUOTE] Ten z wczoraj- taki ONek? Bo dzis juz jakies szczenię dodali... Quote
sundayrose Posted September 9, 2010 Author Posted September 9, 2010 [quote name='ancyk1']owszem jam pedagog i mam około 600 młodzieńców w szkole, wiec jakby co to postaram się ich włączyć.[/QUOTE] No to super! :p Quote
Kajusza Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 :shake: juz nie jest pierwszy, to jego nr ID 1100, piekny pies!!! Quote
sundayrose Posted September 9, 2010 Author Posted September 9, 2010 [quote name='psiakiGabi']Jak bedziecie juz wiedziec czy Bruno napewno do nas przyjedzie i kiedy miałby przyjechac to dajcie znać :) bo widze ze sobota ewentualnie by wchodziła w gre, ale gdyby sie dalo to wolalabym zeby to byl piątek albo poniedziałek, bo przez weekend mnie prawie nie ma, z psiakami bedzie pracownik hoteliku, ale wolałabym być jak Bruno przyjedzie. Mowie o tym weekendzie teraz co będzie (11-12.09) później jestem już cały czas, no ale pilne wyjazdy tez sie zdarzają:angryy:[/QUOTE] Nie, no myslę, że nie da rady w ten weekend :( w sobote ok 13.00 dopiero pojedziemy zobaczyć, czy w ogóle damy radę go wyciągnąć z kojca... A Koelka pewnei rano jedzie albo i w pt juz. Ale w razie co to następny weeken. :) Najważniejsze, żeby w ogóle do niego podejść i żeby się dał dotknąć i wyprowadzić:roll: No to będziemy informować! Na pw moze być? Quote
koelka Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 Ale super banerek:) Probowalam go wkleic, ale znajac moje komputerowe zdolnosci, moglo mi nie wyjsc. Co do wyjazdu Bruna, to jeszcze nie w ta sobote, nie mamy nawet funduszy na hotelik. Kajusza, bazarek ze zdjeciami super. Twoje fotki extra:) moze zle doczytalam, ale jak moga pieniazki z niego pojsc na Bruna? W ta sobote - tak jak pisalam - wyjezdzam, wiec nie bede w schronisku. Quote
Kajusza Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 [quote name='koelka']Z banerkiem chyba sie jednak udalo;)[/QUOTE] udało, udało !!! [quote name='koelka']Kajusza, bazarek ze zdjeciami super. Twoje fotki extra:) moze zle doczytalam, ale jak moga pieniazki z niego pojsc na Bruna? .[/QUOTE] [B] cytatat z Regulaminiu: 2. Zwycięzca przekazuje wygraną na wybranego przez siebie pieska." [/B]Tylko trzeba zebrac ludzi, żeby głosowali!! a może wy macie jakieś fotki to dawajcie, może któraś z nas wygra!!! A jak tak myśle o założeniu wątku dla Chudzinki, może akurat ktoś się nią zainteresuje??? Quote
psiakiGabi Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 To ja też się "poczęstowałam" banerkiem :eviltong: Rachunki będziemy wystawiać od 1 października dopiero:roll: Quote
sundayrose Posted September 9, 2010 Author Posted September 9, 2010 [quote name='Kajusza']:shake: juz nie jest pierwszy, to jego nr ID 1100, piekny pies!!![/QUOTE] Piękniaczek :( Wszystkie bym je wziela ze soba do domu :) no dobra, podzielilabym sie z Wami ;) Quote
sundayrose Posted September 9, 2010 Author Posted September 9, 2010 UWAGA UWAGA, robimy mala akcję 19 września w Gorzowie - "Zerwijmy łańcuchy" Miejsce jutro będzie potwierdzone. TOZ sie włączył, behawiorysta, może sie uda schron namówić i fajnego weta! Każdy mile widziany w naszych szeregach :))) Psiaki potrzebują naszego głosu! Info ma tez Koelka i Kajusza! Moze trzeba na lubuskim watek taki założyć??? Quote
anett Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 Dziewczyny jesteście niesamowite:lol::lol: i banerki działają:happy1::happy1: Tak na szybko się prześlizgnęłam i jeżeli macie jeszcze jakieś zdjęcia Bruno to możecie wysłać mi na maila: [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL], wstawię na wątek. Czy wiadomo już czy można będzie na TOZ zbierać? Jak Gabi będzie miała możliwość wystawiania rachunków to nie będzie problemu z opłatami za hotelik z konta fundacyjnego i można byłoby już przygotować na allegro aukcję cegiełkową. Aha, sundayrose, żeby zmienić tytuł wątku musisz kliknąć w edycję pierwszego postu:lol:[IMG]http://www.dogomania.../images/smilies/icon_lol.gif[/IMG] Quote
Kajusza Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 [quote name='sundayrose']UWAGA UWAGA, robimy mala akcję 19 września w Gorzowie - "Zerwijmy łańcuchy" Miejsce jutro będzie potwierdzone. .... Moze trzeba na lubuskim watek taki założyć???[/QUOTE] kurcze, ale zamieszałam: teraz mama mi mówi, że ta akcja dot. szpiku kostnego to w bibliotece będzie a nie w Askanie!!! to chyba nam się uda zrobic tą akcje tam!!!! [quote name='anett']Dziewczyny jesteście niesamowite:lol::lol: i banerki działają:happy1::happy1: Tak na szybko się prześlizgnęłam i jeżeli macie jeszcze jakieś zdjęcia Bruno to możecie wysłać mi na maila: [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL], wstawię na wątek.[/QUOTE] w sumie zdjęcia schroniskowe to monotematyczne: Bruno w budzie, ledwie spoglądający na nas :-( Quote
anita_happy Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 jak edytowac tytuł watku EDYCJA ZAAWANSOWANA :) Quote
sundayrose Posted September 10, 2010 Author Posted September 10, 2010 [quote name='anett']Dziewczyny jesteście niesamowite:lol::lol: i banerki działają:happy1::happy1: Tak na szybko się prześlizgnęłam i jeżeli macie jeszcze jakieś zdjęcia Bruno to możecie wysłać mi na maila: [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL], wstawię na wątek. Czy wiadomo już czy można będzie na TOZ zbierać? Jak Gabi będzie miała możliwość wystawiania rachunków to nie będzie problemu z opłatami za hotelik z konta fundacyjnego i można byłoby już przygotować na allegro aukcję cegiełkową. Aha, sundayrose, żeby zmienić tytuł wątku musisz kliknąć w edycję pierwszego postu:lol:[IMG]http://www.dogomania.../images/smilies/icon_lol.gif[/IMG][/QUOTE] Zmieniłam temat - ale wymyslilam na poczekaniu :S moze co innego trzeba napisac? Jakieś pomysły? A co do zdjęć, mam fotki Bruna jak jeszcze był na wolności i kilka słabej jakości z pierwszego dnia w schronie... Prześlę na prywatny adres :) A na TOZowski rachunek mozna zbierac, ale tylko TOZ moze byc autorem ogłoszeń, watkow itd. Więc troszkę wiąże nam to ręce... widze, ze na Dogo, dziewczyny zbieraja na prywatne konto :S Quote
Recommended Posts