Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Fajny pies, na zdjęciach widać, że jest bardzo spokojny. Co jeszcze można o nim powiedzieć-jak on się zachowuje, tzn. nie chce jeść? Bo piszecie, że nie może się przystosować. Jak mu pomóc? Przydatne byłoby więcej informacji.

• Replies 120
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A jakieś ogłoszenie ktoś mu zrobił? Bo może mało kto wie o jego istnieniu, a fakt, że ładny i domowy-to też plus. Nie będzie jakiś niespodzianek, można go od razu brać do domu. A może mu zrobić banerek, żeby o nim więcej osób wiedziało?

• 2 weeks later...
Posted

czy ktoś jeszcze pamięta że ten pies bardzo potrzebuje domu? To będzie jego pierwsza zima w boksie. Całe życie żył w mieszkaniu, spał na łóżku, a teraz?

Posted

łolkiee napisał(a):
ja narazi nie mam czasu robić ogłoszeń...

To jak zamierzacie znaleźć ten dom?
Trzeba zmienić tytuł, że bardzo potrzebne ogłoszenia i ktoś się zgłosi. Oprócz tego napiszcie coś o jego charakterze bo tęsknota za człowiekiem to nie opis pieska. Podajcie wysokość pieska, przybliżony wiek (prawdopodobnie ma 5 lat?) i czy jest łagodny, czy zgadza się z innymi pieskami nadal tak jak kiedyś itp.
Dajcie jeszcze jakieś ładne zdjęcie bo to ładny piesek. Mogę zrobić allegro, ale potrzebuję konkretnych wiadomości i dane do kontaktu. Gdzie jest pies???

Trzeba częściej podrzucać wątek, szczególnie wieczorami bo wtedy więcej osób tu bywa.
Koniecznie w tytule napiszcie o potrzebnych ogłoszeniach.

Posted

własnie dostałam maila, ze jeden z psów ogłaszanych przeze mnie nie przeżył choroby. Popek ma jeszcze szansę tylko musi zdobyć dom. Ta zima może być dla niego ostatnią.