Tora&Faro Posted September 7, 2010 Author Posted September 7, 2010 Nie wiemy co z Plastusiem i Nutką.... Trzymam kciuki za Koffika!!!! Quote
LadyBell Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 No i są jeszcze maluchy "z poprzedniego transportu" czyli owczarkowata Agatka, Czesio i Majeczka... Quote
idusiek Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 no, bo Majka dzisiaj pojechała do domku ;) Trzymajcie kciuki, bo Pan bardzo przejęty rolą :tatusia :) Quote
Neigh Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 Jeeeeeeny ja się przyznaję bez bicia, ze się pogubiłam w tych dzieciakach. Mogłybyście zrobić jakieś zestawienie?:-) takie dla mniej światłych w kolejności transportów. Ja kojarzę Aury Nefri...... Quote
idusiek Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 TOR I FARO- ZMIEN PLIZZ TYTUL, BO JUZ TYLKO 4 Z NICH ZOSTAŁA: [B]KOFFI- W REMBERTOWIE[/B] [B]NUTKA I PLASTUS- W OTRĘBUSACH[/B] [B]NEFRI - U AURY.[/B] [B]NA INNYM WATKU ostrowskich maluchów SĄ JESZCZE:[/B] [B]-CZESIO I AGATKA - NA DT W MARKACH[/B] [B][COLOR=blue] W SUMIE- ZOSTAŁO 6 MALUCHÓW DO ODDANIA[/COLOR] ( z tego co ja wiem ;)).[/B] Quote
Tora&Faro Posted September 8, 2010 Author Posted September 8, 2010 Zmieniłam tytuł. Dzisiaj postaram się poogłaszać Nefri. Quote
Tora&Faro Posted September 8, 2010 Author Posted September 8, 2010 Dzisiejsze ogłoszenia Nefri: cafeanimal.pl morusek.pl przygarnijzwierzaka.pl gumtree.pl alegratka.pl olx.pl petworld.pl petsy.pl pajeczyna.pl e-zwierzak.pl owi.pl aukcjezwierzat.pl rozglos.net gablota.com Później jeszcze poogłaszam... Quote
mysza 1 Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 Dzięki Gosia za ogłoszenia, ja dzisiaj nie dałam rady. Quote
auraa Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 Dzisiaj ciocia Fela zrobiła pannie nowe zdjecia. Quote
mysza 1 Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 Już 3 szczeniaki szukają domu:loveu:, wizyta w przyszłym domu Koffika wypadła super, muszę tylko umówić odbiór z DT. Quote
Tora&Faro Posted September 9, 2010 Author Posted September 9, 2010 Super, to aktualizuję tytuł. Quote
mysza 1 Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 Dzisiaj o 19 jestem umówiona na przekazanie psiaka :) Quote
auraa Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 Dziś miałam kolejny tel. w sprawie Nefri ale takich było juz kilka. Quote
Tora&Faro Posted September 9, 2010 Author Posted September 9, 2010 Auraa podaj mi proszę swojego maila to prześlę Ci maila od Pani zainteresowanej Fruzią, całkiem obiecujący:) Quote
auraa Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 Ja miałam dziś już trzy telefon w jej sprawie.mail: [email][email protected][/email] Quote
Tora&Faro Posted September 9, 2010 Author Posted September 9, 2010 Czyli coś się dzieje:) to najważniejsze. Maila już Ci wysyłam. Quote
mysza 1 Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 [quote name='Tora&Faro']Czyli coś się dzieje:) to najważniejsze. Maila już Ci wysyłam.[/QUOTE] Jak ogłaszasz to tak jest :) Zobaczcie nowe cuda w schronie- może jakiś tymczas się znajdzie dla któregoś :( [url]http://www.dogomania.pl/threads/17010-OSTR%C3%93W-MAZOWIECKA-ok.400-ps%C3%B3w!Prosimy-o-pomoc-w-adopcjach!zdj.-str.1517/page1520[/url] A Koffik pojechał do domku :) Quote
auraa Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 To dobrze. Fruzia kaszle, będziemy kontynuować odrobaczanie. Na maila odpowiem jutro. Dziś padam. Quote
ludwa Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 a będą jakieś zdjątka kffika na nowym tle? ;) Quote
mysza 1 Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 [quote name='ludwa']a będą jakieś zdjątka kffika na nowym tle? ;)[/QUOTE] Mam obiecane, przycisnę ;) Miałam dzisiaj zrobić i zapomniałam aparatu :( Co prawda było ciemno i padało więc nie wiem czy coś by było widać ;) Pani się spóźniła, 2 godziny z Grodziska jechała ;) Koffik płakał za swoim DT, musi się przyzwyczaić. Quote
Tora&Faro Posted September 9, 2010 Author Posted September 9, 2010 Mam nadzieję że się szybko przyzwyczai, najważniejsze że już ma swoje miejsce na ziemi:) Quote
Recommended Posts