Jump to content
Dogomania

Rufus juz 3 lata w Bydgoskim Schronisku Dla Zwierzat,pilnie potrzebny dom!Dodano film

Recommended Posts

Posted

Ostatnio ciagle mi sie psuje komputer i rzadko tu wpadam :angryy:
W kazdym razie Rufus ma sie dobrze,tylko brakuje mu nowego domu.Lubi zime i chodzi bardzo radosny,nawet troche sie rozbrykal :eviltong: Ostatnio wskoczyl na szafke na ktorej siedzialam tak,ze prawie zwalil mnie i siedzacego na moich kolanach psa( pewnie wyczul zdrade hehe ). Pies jest na prawde bardzo sympatyczny,o ile sie niczego nie wystraszy ,uwielbia zabawe i szybko sie uczy.

• Replies 638
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja wydrukować nie mam możliwości, ale znam dwóch wetów (na mym osiedlu), którzy z chęcią zgadzają się na rozwieszanie plakatów ;)
Więc, jakby ktoś miał plakat, to można mi dostarczyć, lub samemu rozwiesić ;)

Posted

[quote name='kamilka91']Ja wydrukować nie mam możliwości, ale znam dwóch wetów (na mym osiedlu), którzy z chęcią zgadzają się na rozwieszanie plakatów ;)
Więc, jakby ktoś miał plakat, to można mi dostarczyć, lub samemu rozwiesić ;)[/QUOTE]

A gdzie Ty mieszkasz, ciotka? Bo ja jeszcze będę drukować, to i dla Ciebie mogę parę sztuk.

Posted

[quote name='kamilka91']Na Bartodziejach mieszkam. Niby w centrum, ale jakoś nikt tam nigdy z ogłoszeniami itp. nie dociera :lol:[/QUOTE]

To może coś się da wymyślić, ja mieszkam blisko Gdańskiej, więc w sumie nie jest to aż tak daleko. Może z TT wpadnę ;)

Posted

No to trzymam kciuki...
Ktoś dzisiaj dzwonił do mnie, z zastrzeżonego numeru, nie mogłam odebrać i teraz nie wiem, o co chodziło...
Ale myślę, że jakby komuś zależało, to zadzwoniłby drugi raz (od Saby się dzisiaj do mnie cały dzień dobijali :cool3:)

Posted

[IMG]http://img824.imageshack.us/img824/7329/rufus05.jpg[/IMG]

[IMG]http://img826.imageshack.us/img826/5679/rufus04.jpg[/IMG]

Jeszcze byly takie :D Pieknis:p