Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ten przepiękny, młody, bo ok 2-letni pies trafił do łódzkiego schroniska pod koniec czerwca. Niestety czas kwarantanny dawno już minął, a po psa nikt się nie zgłosił. Półtora tygodnia temu dziewczyny wyciagnęły go z boksu i ulokowały przy budzie, ponieważ było widac, że pies sobie w schronie nie radzi i współbratymcy z boksu już zaczęli się nim niemiło interesowac. Z tego co wiem, skończyło się na skaleczeniu w okolicach oka.
AS jest cudnym, bardzo towarzyskim i przyjacielskim psem.
Przyznam się szczerze, ze jest bardzo, bardzo, bardzo w moim typie. Gdybym miała nieco inne warunki, nie zastanawiałabym się minuty. Póki co jednak to nierealne i trzeci pies, zwłaszcza taki spory, nie wchodzi w grę :-(.
Jesli ktoś widział moją Dotts wie, dlaczego tak bardzo AS zapadł mi w serce ...

Błagam, POMÓŻMY MU!

AS przebywa w schronisku w Łodzi. Ma nr 5. Znajduje się przy budzie 129.

Kontakt w sprawie adopcji:

Posted

Znam tego psiaka :) Jest spokojny, delikatny i łasy na głaskanie i....takie psiaki szybko znajdują domki :) więc może i do niego szybciutko się szczęście uśmiechnie.

Posted

Oby, oby. Normalnie nie mogę na niego patrzec, bo już zazdroszczę komuś, kto weźmie go do domu.
minia, czy moge dac w ogłoszeniach namiary na Ciebie?

Dzwonił do mnie dzis pan zainteresowany adopcja Tofa. Niestety on chce psa na podwórko, nie do domu :(

Posted

Tak możesz podać namiary na mnie, bez problemu. Wiem, że dzwonił Pan w sprawie Toffa, dałam mu nr do Ciebie, ale nic mi się nie przyznał, że do budy na podwórko. Absolutnie nie wchodzi to w grę.

Posted

Wyszło to później w rozmowie. I dobrze, że wyszło, choc z drugiej strony to i tak bez wizyty przedadopcyjnej nie wysłałabym tak Tofika. Pan ma do mnie jeszcze dzwonic za tydzień. Może jakis inny pies by się tam nadał? Pan chce coś sznauceropodobnego i najlepiej dużego, no i pewnie tylko młody wchodzi w grę, bo potwierdzał u mnie wiek Tofa.

Posted

Podobno nie na łańcuch, tylko po prostu podwórko i buda. Teren grodzony, ok 0,5 hektara. Ale to wszytsko oczywiście do sprawdzenia. Gdyby chciał na łańcuch nawet bym o nim nie pisała ;)

Posted

Już mnie troszkę poznałaś i wiesz, że jak podchodzę do sprawy...niedługo osiwieję z przejęcia i nawet farba nie pomoże. Sprawdzić trzeba, nawet gdyby Hawaje obiecywali :)

Posted

Dzwoniła do mnie przed chwilką Pani z Rzeszowa zainteresowana adopcją Asa :) więc może domek się szykuje. Ma zadzwonić we wtorek, bo jutro i po jutrze schronisko dla zwiedzających nieczynne. Miałby być w mieszkaniu w bloku. Pani sympatyczna, więc trzymam kciuki :)