Aldrumka Posted August 2, 2019 Posted August 2, 2019 Dnia 26.07.2019 o 15:28, wanda szostek napisał: Przykro. Nikt do nas nie zajrzał. Poszliśmy w zapomnienie. Ja też zaglądam jak coś napiszesz. Jeśłi labradorka jest do adopcji to może coś więcej o niej , no i zdjęcia to może ktoś pomoże zrobić ogłoszenia Quote
elik Posted August 27, 2019 Posted August 27, 2019 Witaj Wandziu po dłuuugim, czasie :) Faktycznie dużo ludzi ubyło, m.in. ja też od dawna tu nie zaglądałam. Po którychś z kolei zmianach na dogo, link do wątku nie pasował. Miałam odnaleźć inaczej, ale ciągle czasu brak i tak już zostało. Dopiero Twoja miseczka dla "mojej" Sary pomogła mi Cię odnaleźć :) Bardzo Ci dziękuję za wsparcie Sary. Wiem, że nie masz lekko z kasą, a jeszcze pomogłaś innemu psy. Bardzo to piękne Wandziu. Będę do Ciebie zaglądać Szkoda, że nie ma tu zdjęć psiaczków. Dziękuję Quote
Besia11 Posted September 5, 2019 Posted September 5, 2019 Zaglądam i czekam na nowe wieści:) .Posłałam pieniążki na karmę dla piesków w lipcu i wrześniu , mam nadzieję że dochodzą . Quote
Recommended Posts