Drzagodha Posted August 25, 2010 Author Posted August 25, 2010 To co, spinamy się wszyscy tu obecni i rozsyłamy wątek Mańka? Może akurat ktoś zdecyduje się na tymczas. Nie ma co podrzucać tylko wątku, trzeba zacząć konkretniej działać! Pomożecie Maniusiowi znaleźć dom? Quote
Szarotka Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 Przyszlam, ale dt. dac nie moge bo jestem za daleko............... Quote
Drzagodha Posted August 28, 2010 Author Posted August 28, 2010 Odległość, to nie problem, jak się zdecydujesz, to przywieziemy ;) Quote
Drzagodha Posted August 28, 2010 Author Posted August 28, 2010 Maniuś nie potrzebuje dużo. Kogoś, kto zabierze go na spacer, kto czasem pogłaska za uchem (ale nie za często, bo się chłopak denerwuje, jak się go głaska, a on nie ma akurat ochoty ;) ). Kogoś, kto zapewni pełną michę (jak się ktoś zdecyduje na tymczas, to z karmą pomożemy). Kogoś cierpliwego, kto nie zrazi się, że Maniek nie umie zachowywać czystości. Nie jego wina, nikt go tego nie nauczył. A przede wszystkim kogoś, kto da ten pierwszy, prawdziwy dom. Quote
Igiełka Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 Już Jestem - Maniuś lecimy na górę piękny piesku! Quote
Drzagodha Posted September 1, 2010 Author Posted September 1, 2010 Michał, który w tygodniu sprząta w azylu i karmi psy stwierdził dzisiaj, że Maniek się zmienił. Nie widział go 2 miesiące. Według niego zrobił się bardziej żywiołowy, radośniej biega. Nie stracił jeszcze nadziei. Quote
DAGA1505 Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 Wspaniale też się bawi z innymi psiakami:-) Quote
DAGA1505 Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 Maniuś marzy o domku......................... Quote
Drzagodha Posted September 13, 2010 Author Posted September 13, 2010 Ja byłam w wielkim szoku, Wy pewnie też będziecie :eviltong: W sobotę miałam telefon. Dzwonił Pan, że córka znalazła w internecie ogłoszenie adopcyjne. Psiak mieszka u nas w azylu i szukamy dla niego domu, a to jest ich zaginiony Blaki :crazyeye: Że on ma zdjęcia, książeczkę i stoi u nas pod azylem i bardzo chciałby go zabrać do domu, że ten psiak to senior i w ogóle. Z jednej strony byłam zła, że tak długo psiak był u nas, ale jak zobaczyłam ich miłość do niego, to cała złość mi przeszła. To nie są źli ludzie, tylko trochę nierozgarnięci. Szukali psa w schronisku w Legnicy, chodzili po całej okolicy. Niestety nie wpadli na to, że w Głogowie działa stowarzyszenie zajmujące się zwierzętami :eviltong: W każdym razie - pan zwracał się do niego "synku mój" ;) Blaki przyjechał jako szczeniak do Głogowa z Łodzi. Aktualnie ma 17 lat. Pan był też wczoraj w azylu, cieszył się, mówił, że kot Blakiego poznał, pies też, a z drugim psem, który nie znał Blakiego wcześniej już się zaprzyjaźnił. Zapraszał w odwiedziny i nie omieszkam wpaść :eviltong: Ale myślę, że będzie dobrze. Quote
DAGA1505 Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 Maniuś szczęścia Ci życzę po ostatnie Twoje dni których mam nadzieję jest jeszcze mnóstwo:loveu::loveu::loveu: Quote
Drzagodha Posted September 17, 2010 Author Posted September 17, 2010 Bardzo prosimy moda o przeniesienie tematu ;) Quote
Szarotka Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 Bardzo sie ciesze, ze sie tak dobrze skonczylo :):) Quote
Drzagodha Posted December 30, 2010 Author Posted December 30, 2010 Na dniach wybieram się do Maniusia w odwiedziny, mam nadzieję, że wszystko będzie ok... Quote
Recommended Posts