Grey Posted August 12, 2015 Posted August 12, 2015 Trzeba być odpowiedzialnym , co oznacza systematyczną pielęgnację zwierzęcia. 1 Quote
M&N Posted August 19, 2015 Posted August 19, 2015 Ja co jakiś czas wyrywam sam, Lucky się już przyzwyczaił i znosi to bez żadnego problemu. Dokładnie, pies się przyzwyczai.:) Po kilka włosków, po trochę i każdy da radę:) Quote
M&N Posted August 19, 2015 Posted August 19, 2015 ja kupilam dzisiaj trymer :) w lidlu, bo po 16zl byl wiec bedziemy probowac :) zachecila mnie znajoma, mowila ze juz od jakiegos czasu w ten sposob pozbywa sie wlosow z psich uszu :) trwa to o wiele szybciej niz w wyrywanie, raz dwa i po krzyku, mniej meki i stresu dla psa :) no ale trzeba uwazac zeby chwytac odpowidnio :) A to nie jest tak, że trymerem będziesz goliła tylko włosy ? a te w środku zostaną? Wyrywając usuwa się cały włos z cebulką.Możesz powiedzieć coś na temat tego trymera? Quote
Tomsi Posted February 26, 2022 Posted February 26, 2022 My raz wyrwaliśmy i chłopakowi się nie podobało. Wrzask, pisk i szczekanie. Zastanawiamy się czy to nie boli. W sumie przez tysiące lat maltańczyki same się nie depilowały 🙂 Tu jest spoko wytłumaczone, https://littlecutedog.com/pl/wyrywanie-wlosow-z-uszu-maltanczyka/ ale nadal nikt jasno nie powiedział czy wyrywanie jest dobre czy złe. Quote
Recommended Posts