luka1 Posted October 31, 2010 Posted October 31, 2010 no piesku machamy światu ogonkiem - gdzieś kurde jest ten dom bez psa :mad: Quote
luka1 Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 dziś to chyba nikt do schroniska po psa nie przyjdzie Quote
luka1 Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 "Szczęście jest jak domek z kart, łatwiej je zburzyć niż zbudować. " Quote
Romka Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 W sobotę wzięliśmy cały boks na spacer:Cynka,Aresa i Erniego...ależalo nam głownie na tym,żeby erni wyszedł na spacer bo jest najstarszym psem w boksie...wszystkie psiaki były zadowolone.Cynek dodatkowo miał drapanko przez kraty...dłuuugie drapanko...chcemy go wyczesać więć trzeba psiaka odpowiednio przygotować... Quote
luka1 Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 dalej będzie odrastał w piękne długie kudełki Quote
Romka Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 [IMG]http://foto0.m.onet.pl/_m/6b3472fc6ebb6ed6bba44408ff800a78,10,19,0.jpg[/IMG] Na razie zdjęcie z poprzedniej soboty,a potem ogłoszenia u Bahlsy,są już zdjęcia i tekst...ale nie dajemy rady...wczoraj byłyśmy na interwencji...pamiętamy o Cyniu...Mamanabank szykuje pakiet ogłoszeniowy(3 psy)do Bahlsy.Na marginesie podejrzewamy,że Cyniu terroryzuje nie tylko Erniego ale i Aresa,obydwa psiaki są chude a Cyniu bardzo dobrze wygląda... Quote
mamanabank Posted November 3, 2010 Author Posted November 3, 2010 Właśnie przed chwilą wysłałam Cynia do Bahlsy :-) Ale się musiałam nakopać po tym wątku w poszukiwaniu zdjęć :-D (moja wina, bo nie kopiowałam do pierwszych postów) Quote
Romka Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 O rany,teraz tylko telefony...i dobry domek...będę chodzić z telefonem nawet do toalety...zaklinajcie,żeby szybko znalażł dobry domek...:lol::lol: Quote
Paula03 Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 Zobaczycie zaraz będą dzwonić telefony! W końcu Cynek jest świetnym psem! Quote
Andzike Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 [quote name='Romka']O rany,teraz tylko telefony...i dobry domek...będę chodzić z telefonem nawet do toalety...zaklinajcie,żeby szybko znalażł dobry domek...:lol::lol:[/QUOTE] Znajdzie, znajdzie ;) podeślę go do domku w Krakowie, który dzwonił po Szoko :) a nóż, widelec ... ;) Quote
mamanabank Posted November 4, 2010 Author Posted November 4, 2010 Dziewczyny - Kaja, Paula - czy Waszym zdaniem Cynek mógłby mieszkać w domu z innymi zwierzętami, np. kotem? Quote
Paula03 Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 Hmm, w schronisku chyba nie reagował źle na kota, ale można to sprawdzić w sobotę. Quote
Romka Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 Dostałam bardzo poważne zapytanie w sprawie Cynia...pan dzwonił do mnie już 3 razy za każdym razem mając dodatkowe pytania:domek jest w Gliwicach,mieszkanie,rodzina z 13-letnia córką i kotem,znalezionym w lesie.Państwo mieli zawsze psy,ostatnio 10 letniego psa,który umarł na raka.Pies też przygarnięty,ktoś przywiązał go do ogrodzenia przed sklepem.Państwo zgadzają się na wizytę przedadopcyjną,pytali o kastrację i akceptują ją.Myślę,ze mozemy szukać kogoś do sprawdzenia domku i przeprowadzenia wizyty przedadopcyjnej.Trochę niepokoi mnie czy Cyniu dogada się z kotem i państwo są dobrej myśli i powiedzieli,ze poprzedni pies też musiał zaakceptować kota i trochę to trwało.ZNACIE KOGOŚ W GLIWICACH CZY OKOLICY? Quote
Romka Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 Państwo wysłali mi kolejnego maila,szukamy kogoś z Gliwic... Quote
Szarotka Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 O na Slasku to jest sporo dogomaniakow. Quote
Romka Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 Wpisałam się na wątek schroniska w Gliwicach i czekam...jutro zgłaszam Cynia do kastracji... Quote
Szarotka Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 No to mam nadzieje, ze domek bedzie przeswietny :):) Quote
Romka Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 Wizytę w Gliwicach zrobi nam NINKA1,bardzo dziękujemy!:lol: Quote
elinka Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 A właśnie miałam polecić Cynka mamie pewnej dogomaniaczki. W takim razie trzymam kciuki za Gliwice i kota. :kciuki: Quote
Romka Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 Elinko,może Elmo tak długo czeka: [url]http://www.dogomania.pl/threads/180916-ELMO-z-ulicy-Sezamkowej-w-%C5%81owiczu!!!-%29[/url] Quote
elinka Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 Romko, ta Pani miała białego kudłacza i takiego samego szuka. Quote
Recommended Posts