Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

W sobotę wzięliśmy cały boks na spacer:Cynka,Aresa i Erniego...ależalo nam głownie na tym,żeby erni wyszedł na spacer bo jest najstarszym psem w boksie...wszystkie psiaki były zadowolone.Cynek dodatkowo miał drapanko przez kraty...dłuuugie drapanko...chcemy go wyczesać więć trzeba psiaka odpowiednio przygotować...

Posted

[IMG]http://foto0.m.onet.pl/_m/6b3472fc6ebb6ed6bba44408ff800a78,10,19,0.jpg[/IMG]
Na razie zdjęcie z poprzedniej soboty,a potem ogłoszenia u Bahlsy,są już zdjęcia i tekst...ale nie dajemy rady...wczoraj byłyśmy na interwencji...pamiętamy o Cyniu...Mamanabank szykuje pakiet ogłoszeniowy(3 psy)do Bahlsy.Na marginesie podejrzewamy,że Cyniu terroryzuje nie tylko Erniego ale i Aresa,obydwa psiaki są chude a Cyniu bardzo dobrze wygląda...

Posted

[quote name='Romka']O rany,teraz tylko telefony...i dobry domek...będę chodzić z telefonem nawet do toalety...zaklinajcie,żeby szybko znalażł dobry domek...:lol::lol:[/QUOTE]

Znajdzie, znajdzie ;) podeślę go do domku w Krakowie, który dzwonił po Szoko :) a nóż, widelec ... ;)

Posted

Dostałam bardzo poważne zapytanie w sprawie Cynia...pan dzwonił do mnie już 3 razy za każdym razem mając dodatkowe pytania:domek jest w Gliwicach,mieszkanie,rodzina z 13-letnia córką i kotem,znalezionym w lesie.Państwo mieli zawsze psy,ostatnio 10 letniego psa,który umarł na raka.Pies też przygarnięty,ktoś przywiązał go do ogrodzenia przed sklepem.Państwo zgadzają się na wizytę przedadopcyjną,pytali o kastrację i akceptują ją.Myślę,ze mozemy szukać kogoś do sprawdzenia domku i przeprowadzenia wizyty przedadopcyjnej.Trochę niepokoi mnie czy Cyniu dogada się z kotem i państwo są dobrej myśli i powiedzieli,ze poprzedni pies też musiał zaakceptować kota i trochę to trwało.ZNACIE KOGOŚ W GLIWICACH CZY OKOLICY?