Romka Posted July 31, 2010 Posted July 31, 2010 Misza -jużak już domu Miszka jest około 5-6 letnim mieszańcem jużaka.Ma niezłomny i dominujący charakter.Pewnie to było przyczyną porzucenia psa przez właściceli na jednej z łowickich wsi.Pies swoją postawą i wyglądem wzbudzał respekt zarówno mieszkańców wsi ,jak i innych zwierząt.Przez wiele dni był karmiony przez ludzi i przyzwyczaił się do jednego miejsca ,w którym najczęściej dostawał jedzenie,że zaczął traktować je jak swoje terytorium.Pies zaczął stróżować i pewnie zostałby na podwórku ludzi go karmiących ale psiaki,które tam mieszkają bały się Miszki.Miszkę zgłoszono do schroniska.Także w schronisku wzbudza respekt,choć powoli pozwala wolontariuszom na bliższy kontakt.Miszka potrzebuje czasu żeby zaufać i a człowiek potrzebuje czasu,zeby poznać charakter Miszy.SZUKAMY ODPOWIEDZIALNEGO DOMU DLA MISZY!Pies przed adopcja będzie wykastrowany.Kontakt:Romka 604 10 11 65 Quote
mamanabank Posted July 31, 2010 Posted July 31, 2010 Romka napisał(a):Ten wątek powinien być Twój!;) Będzie nasz wspólny :-) Quote
Romka Posted July 31, 2010 Author Posted July 31, 2010 Na ostatnim zdjęciu ma tak ułozoną sierść jak Twoja Bella. Quote
Romka Posted August 1, 2010 Author Posted August 1, 2010 Tak na kwarantannie Misza obserwował schronisko: Quote
Romka Posted August 1, 2010 Author Posted August 1, 2010 To jest Bellusia Mamanabank,czyz nie jest podobna do Miszy? Quote
Romka Posted August 4, 2010 Author Posted August 4, 2010 Miszka siedzisz z Melką bądż grzeczny to i domek znajdzie się.Miszka ostatnio jak Sylwiaso dawała mu przysmaczki i robiła to zbyt długo to pozwolił sobie warknąć na nią.No pośpiesz się do pioruna... Quote
mamanabank Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 Misza podobny do Belli tylko ma pysk czyściejszy niż ona :-D Quote
Figafiga Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 Oj nie przesadzaj...Bella chciała sobie kwiatuszki powąchać i popatrzeć jak rosną i się ubrudziła ;-) to najbardziej zadbany pies jakiego widziałam...czysta i bielutka, a mój potwór śmierdzi, że hej. Quote
Romka Posted August 5, 2010 Author Posted August 5, 2010 mamanabank napisał(a):Misza podobny do Belli tylko ma pysk czyściejszy niż ona :-D Zdecydowanie! Quote
Romka Posted August 8, 2010 Author Posted August 8, 2010 Romka napisał(a):Miszka siedzisz z Melką bądż grzeczny to i domek znajdzie się.Miszka ostatnio jak Sylwiaso dawała mu przysmaczki i robiła to zbyt długo to pozwolił sobie warknąć na nią.No pośpiesz się do pioruna... Na nic się zdały moje prośby,Miszka musiał coś narozrabiać ,i to w sobotę, bo Melka nie siedzi już w jego boksie.Misza siedzi sam. Quote
grażynat Posted August 9, 2010 Posted August 9, 2010 Tak Misza narozrabiał zabrałam Mele do innego boksu w niedziele , bylo to juz drugi raz w wykonaniu Miszy i dlatego za karę został sam. W sobotę brał kiełbaske bardzo ładnie z ręki , a w niedziele zaprosił mnie do swojego boksu i merdał szczęśliwy ogonem . Myślę ,ze nastepnym razem wyjdzie ze mna na spacer. Quote
Romka Posted August 9, 2010 Author Posted August 9, 2010 Co się stało?Próbował ją gryżć!Suczkę?Jeśli wyjdzie z Tobą to będzie początek czegoś dobrego w zyciu Miszki! Quote
grażynat Posted August 9, 2010 Posted August 9, 2010 Właśnie tak , wszystko rozeszło się o miskę pełną jedzenia , zagonił ją aż na budę Quote
Romka Posted August 9, 2010 Author Posted August 9, 2010 A pierwszy raz kiedy to zrobił?Mela trochę bała się go,to było widać! Quote
grażynat Posted August 9, 2010 Posted August 9, 2010 Pierwszy raz w sobotę , ale jeszcze nie było to takie groźne. Quote
Romka Posted August 9, 2010 Author Posted August 9, 2010 No to Misza,zbój nad zbóje,zeby suczkę chciał gryżć! Quote
Figafiga Posted August 9, 2010 Posted August 9, 2010 Nie ma różnicy czy pies czy suka. Moją Negrę na wsi mały Gangster atakuje zawsze...i inne psy też, więc nie ma reguły, nie lubi i koniec. Quote
Recommended Posts