Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Misza -jużak już domu

Miszka jest około 5-6 letnim mieszańcem jużaka.Ma niezłomny i dominujący charakter.Pewnie to było przyczyną porzucenia psa przez właściceli na jednej z łowickich wsi.Pies swoją postawą i wyglądem wzbudzał respekt zarówno mieszkańców wsi ,jak i innych zwierząt.Przez wiele dni był karmiony przez ludzi i przyzwyczaił się do jednego miejsca ,w którym najczęściej dostawał jedzenie,że zaczął traktować je jak swoje terytorium.Pies zaczął stróżować i pewnie zostałby na podwórku ludzi go karmiących ale psiaki,które tam mieszkają bały się Miszki.Miszkę zgłoszono do schroniska.Także w schronisku wzbudza respekt,choć powoli pozwala wolontariuszom na bliższy kontakt.Miszka potrzebuje czasu żeby zaufać i a człowiek potrzebuje czasu,zeby poznać charakter Miszy.SZUKAMY ODPOWIEDZIALNEGO DOMU DLA MISZY!Pies przed adopcja będzie wykastrowany.Kontakt:Romka 604 10 11 65

• Replies 75
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Miszka siedzisz z Melką bądż grzeczny to i domek znajdzie się.Miszka ostatnio jak Sylwiaso dawała mu przysmaczki i robiła to zbyt długo to pozwolił sobie warknąć na nią.No pośpiesz się do pioruna...

Posted

Oj nie przesadzaj...Bella chciała sobie kwiatuszki powąchać i popatrzeć jak rosną i się ubrudziła ;-) to najbardziej zadbany pies jakiego widziałam...czysta i bielutka, a mój potwór śmierdzi, że hej.

Posted

Romka napisał(a):
Miszka siedzisz z Melką bądż grzeczny to i domek znajdzie się.Miszka ostatnio jak Sylwiaso dawała mu przysmaczki i robiła to zbyt długo to pozwolił sobie warknąć na nią.No pośpiesz się do pioruna...

Na nic się zdały moje prośby,Miszka musiał coś narozrabiać ,i to w sobotę, bo Melka nie siedzi już w jego boksie.Misza siedzi sam.

Posted

Tak Misza narozrabiał zabrałam Mele do innego boksu w niedziele , bylo to juz drugi raz w wykonaniu Miszy i dlatego za karę został sam. W sobotę brał kiełbaske bardzo ładnie z ręki , a w niedziele zaprosił mnie do swojego boksu i merdał szczęśliwy ogonem .
Myślę ,ze nastepnym razem wyjdzie ze mna na spacer.