Estel Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 trzy nowe psy : suka DON, pies mix pit bull, oraz suka w typie bernardyna Quote
bajka13 Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 nowy szczeniak -[B] Duduś[/B] ok. 8 mies. samiec będzie średniej wielkości, przyjacielski i wylewny do ludzi, większość psów akceptuje-bywa różnie, ładnie chodzi na smyczy, dość płochliwy, bardzo grzeczny i bezproblemowy w domu Quote
bajka13 Posted October 18, 2011 Posted October 18, 2011 nowy pies: [B]Pluto[/B] - średniej wielkości młody pies, umaszczenie biało-biszkoptowe, przyjacielski i towarzyski, ładnie chodzi na smyczy, reaguje na komendy 'siad' oraz 'daj łape'. Został przyprowadzony spod jednostki wojskowej. Quote
Madzialenos Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 Ogłoszenia na gumtree mają psy takie jak : Portos , Atos , Rota , Kuba , Borys , Koko , Lukas , Fruzia , Czester , Aza a kolejna dziesiątka będzie jutro :) Psy zaktualizowane na stronie 23 są zamieszczone na moim profilu facebook . Quote
Madzialenos Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 Wszystkie psy prócz Maxa i Bajera ze str.23 są ogłoszone na 120 dni na stronie [url]www.lento.pl[/url] , a jutro ogłoszę wszystkie zwierzaki na [url]www.e-gratka.pl[/url] no i plus dzisiaj na [url]www.gumtree.pl[/url] kolejną dziesiątkę mam cichą nadzieję że to coś może pomoże ...:) Quote
Hitoshi Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 [INDENT] [COLOR=blue][I][B]Zapraszam po 20 darmowych ogłoszeń dla każdego psiaka[/B][/I] [URL="http://www.dogomania.pl/threads/216502-Oferuj%C4%99-po-20-og%C5%82-dla-ka%C5%BCdego-psiaka-z-dogo/page3"]http://www.dogomania.pl/threads/2165...a-z-dogo/page3[/URL][/COLOR] [/INDENT] Quote
Madzialenos Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 Oj tam oj tam cieszcie się że macie możliwość chodzenia sobie na wolontariat i jesteście z Brzegu bądź z okolic . Ja chodziłam na wolontariat przez jakiś czas codziennie potem zaczęły mi się przygotowania do sesji zaliczeniowej i szkoła i dopiero na wakacjach przyjechałam no i zostałam bardzo niemiło przywitana przez pewną osobę . Zrobiła mi awanturę o to że nie przychodzę i w taki o to sposób zniechęciła mnie do tego a szkoda bo lubiłam jeździć . I przykro mi jest że w schronisku są tacy ludzie . Quote
Estel Posted October 25, 2011 Posted October 25, 2011 nowy pies w typie beagle edit: Miśka została wczoraj wysterylizowana Quote
Basia1244 Posted October 27, 2011 Posted October 27, 2011 Zapraszam serdecznie po obróżki, szelki, smycze na bazarek [URL="http://www.dogomania.pl/threads/216784-PSIACZKOWY-BAZAREK-%29-na-4-psiaki-do-11-listopada-%29"]http://www.dogomania.pl/threads/2167...-listopada-%29[/URL] Quote
Cezar :D Posted October 28, 2011 Posted October 28, 2011 2 nowe psy : [B]Kama[/B]-młoda, czarna śrdeniej wielkości suczka, ze stesu sie ślini ogólnie przyjazna. [B]Sutra- [/B]starsza,mała suczka w typie pinczerka miniaturowego, [B]Nero [/B]wrócił. Quote
Cezar :D Posted October 29, 2011 Posted October 29, 2011 [B]Fruzia[/B] odebrana przez swoich właścicieli. Quote
Madzialenos Posted October 30, 2011 Posted October 30, 2011 Fruzia ?? Z tego co się orientuje to ona chyba długo była w schronisku ? Też mają refleks ci właściciele nie ma co .. No chyba że się mylę :) Quote
KADESZ1800 Posted October 30, 2011 Posted October 30, 2011 KAMA(Labradorka)w DT CZOKO(Syn MADZI)został dziś niestety poraniony,na wybiegu,przechodził zabieg(poranione zostało ucho),kawałek który został uszkodzony,weterynarz był zmuszony niestety ,obciąć) Psiak zabieg zniósł dobrze,kiedy wychodziła z przytuliska pomału zaczynał wychodzić z narkozy :)) Quote
bajka13 Posted October 30, 2011 Posted October 30, 2011 [quote name='Madzialenos']Fruzia ?? Z tego co się orientuje to ona chyba długo była w schronisku ? Też mają refleks ci właściciele nie ma co .. No chyba że się mylę :)[/QUOTE] Też nie podejrzewałam, że Fruzia kiedykolwiek wróci do swojego starego domu. ;) W każdym razie lepiej późno, niż wcale. Quote
KADESZ1800 Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 CZOKO jest synem MAGDY(zmieniliście psu imię na własną rękę ,bez zgody opiekuna i zarządcy ) Quote
Cezar :D Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 U właścicieli miała na imię Miśka sami tak mówili, więc to ty zmieniłaś. :) Quote
KADESZ1800 Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 Teraz to wy się czepiacie imienia,a ja zapraszam do biura ZHK do sprawdzenia DOKUMENTÓW!! Quote
Szamanka Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 [B][COLOR="darkgreen"]Kadesz, znowu musisz siać zamęt na wątku? Gdzie Ty - tam od razu kłótnia - ciekawa zależność. Opanuj emocje i przestań krzyczeć. Na forum się dyskutuje, a nie wrzeszczy, jak to masz w zwyczaju.[/COLOR][/B] Quote
Estel Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 nowy pies [B]Baxter[/B] szczyl ok. 2-3mies. będzie średniej wielkości -[B] juz w DT[/B] edit: [B]Asha[/B] adoptowana Quote
Recommended Posts