ania z poznania Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 [B]PROSZĘ, GŁOSUJCIE NA SZCZECINEK!!!!!! [URL="http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?f=18&t=13065&start=45"]http://www.krakvet.pl/forum/viewtopi...13065&start=45[/URL] POMÓŻCIE BO PRZEGRAMY!!![/B] Quote
fioneczka Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 dziś o 15 jadę na wizytę (plany się zmieniły ;)) trzymajcie kciuki !!!!! dzwoniłam do Ciebie Agata ale Twój telefon niestety nie chce ze mną gadać ;) Quote
baster i lusi Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 [quote name='fioneczka']dziś o 15 jadę na wizytę (plany się zmieniły ;)) trzymajcie kciuki !!!!! dzwoniłam do Ciebie Agata ale Twój telefon niestety nie chce ze mną gadać ;)[/QUOTE] co i gdzie czyżby się szykował domek dla Bakusia?co by to nie było kciuki zaciśnięte. Quote
agaga21 Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 serdecznie dziękuję ci fioneczko za sprawdzenie domu. miałam przeczucie, że to jest właśnie TEN pan dla bako i ty mnie w tym przekonaniu utwierdziłaś :) za kilka dni pan pojedzie do hoteliku poznać bakusia i jeśli się polubią, bako będzie miał wspaniały dom i wspaniałego pana! zamieszka bardzo bliziutko bogatyni razem ze swoim panem w hotelu(tak, w hotelu! ale takim "ludzkim"), bo pan kupił hotel i właśnie się do niego wprowadził. pan dzwonił już miesiąc temu, dobrze go zapamiętałam, obiecał że odezwie się po przeprowadzce i w dniu przeprowadzki właśnie się odezwał! asia mówi, że bako będzie miał u niego jak w niebie. Quote
ania z poznania Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 Cieszę się niesamowicie! Bako pozytywnie reaguje na facetów, widać, że nie ma z nimi problemów, powinno być ok. A w jakim wieku jest ten Pan? Quote
agaga21 Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 [quote name='ania z poznania']Cieszę się niesamowicie! Bako pozytywnie reaguje na facetów, widać, że nie ma z nimi problemów, powinno być ok. A w jakim wieku jest ten Pan?[/QUOTE] mniej więcej w wieku marka. między 55-60 to taki dom i taki pan jakiego sobie wymarzyłam dla bakusia! pan z ogromnym serduchem. bako będzie towarzyszem pana, pan bogdan ma bardzo odpowiedzialne podejście. miał rotka, który dożył u niego 15 lat! Quote
ania z poznania Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 O, to super! A Pan jest samotny? Quote
fioneczka Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 a więc teraz ja :) poznałam Pana Bogdana ... świetny człowiek!!!! przede wszystkim urzekł mnie opowieścią o swoim przyjacielu rottku (a rottki to moja miłość :)) z sentymentu do dziś trzyma jego kaganiec, smycz i obrożę rozmawialiśmy godzinkę :) ... fajnie mi się z Panem gadało i myślę ze jesli adoptuje Bako (jeśli chłopaki się polubią ;)) to jeszcze nie raz sobie pogadamy bo pracuję w miejscowości w której Bako miałby zamieszkać Bakuś miałby być psem towarzyszem/przyjacielem, mieszkałby z Panem w jednym z pokoi hotelowych póki co (część mieszkalna będzie remontowana tak jak reszta hotelu i restauracji), korytarze tak wielkie że nawet na dwór nie trzeba iść żeby się pobawić piłką np ;) wielkie ogrodzone podwórko !!! jednak do czasu kiedy Bakuś się przyzwyczai do Pana i do miejsca to nawet na podwórko nie będzie wypuszczany sam rozmawialiśmy o żywieniu, wychowaniu, spacerach, sprzęcie dla psa itp Pan doskonale wie że spacery np za miastem tylko na lince, w mieście na smyczy i w kagańcu jednym słowem bardzo odpowiedzialny Pan Bako miałby podróżować z Panem tzn odwiedzać rodzinę, dom rodzinny Pana gdzie są stawy hodowlane na hektarze powierzchni ogrodzonej (cały teren dla Bako jak to Pan Bogdan powiedział) rozmawialiśmy o zachowaniu zasad bezpieczeństwa bo jednak Bakuś jest charakterny chłopak ogólnie mogę powiedzieć że jesli Pan Bogdan adoptuje Bako to chłopak będzie miał swój raj na ziemi !!!! Quote
agaga21 Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 [quote name='ania z poznania']O, to super! A Pan jest samotny?[/QUOTE] tak aniu. jak mi przed chwilą powiedział przez telefon: bako ma być jego jakby drugą połówką ;) pan ma dzieci dorosłe, mieszkające w innych miastach, ma też wnuki. czasem ich odwiedza ale podczas odwiedzin, jeśli bako nie zapała sympatią do dzieci, jest możliwość separowania go, bo wszyscy mieszkają w dużych domach, więc nie będzie problemu przeznaczyć dla bakusia spokojnego pokoiku. Quote
ania z poznania Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 Rewelacja! Myślę, że to jest idealny Pan dla Bakusia! Quote
ageralion Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 Ale super wiesci! Oby sie chlopaki polubili ;) Quote
MARGOL Posted February 2, 2011 Author Posted February 2, 2011 wspaniałe wiadomości, asia dzieki za kontrole. Trzymam kciuki żeby chlopaki polubili sie :) Quote
agnieszka32 Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 Muszą się polubić, nie może być inaczej! ;) Quote
Czaruś Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 Trzymam kciuki za Bakusia i Pana Bogdana :) Quote
agaga21 Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 trzymaj, trzymaj, bo nie wiem czy coś z tego wyjdzie... Quote
Czaruś Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 [quote name='agaga21']trzymaj, trzymaj, bo nie wiem czy coś z tego wyjdzie...[/QUOTE] ?? dlaczego?? obawiasz się, że się nie polubią? Quote
agaga21 Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 [quote name='ARDNAS']?? dlaczego?? obawiasz się, że się nie polubią?[/QUOTE] nie, nie... w zasadzie to już się spotkali, bako ładnie się przywitał ale panu spodobał się też baron. pan ma się zastanowić, myślę, że wszystko rozstrzygnie się w przyszłym tygodniu. ja jedynie mam nadzieję, że pan na któregoś z tych dwóch psów się zdecyduje, że się nie zniechęci. i choć bakuś jest moim ulubieńcem, to mam ogromną nadzieję, że pan postawi na barona... Quote
Czaruś Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 hm.... może i lepiej gdyby adoptował Brona, to byłaby dla Barona szansa..... Pan samotny, dojrzały, odpowiedzialny. Mam nadzieję, że któryś z nich skradnie Pana serduszko :) Quote
agaga21 Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 [B]ROZLICZENIE NASZYCH PSIAKÓW:[/B] [URL="http://www.dogomania.pl/threads/140610-UWAGA%21-ab-agnieszka-z-Gliwic-to-oszustka%21-okrad%C5%82a-bezdomne-psiaki%21NIE-MO%C5%BBNA-JEJ-UFA%C4%86%21?p=16272180&viewfull=1#post16272180"]http://www.dogomania.pl/threads/140610-UWAGA!-ab-agnieszka-z-Gliwic-to-oszustka!-okrad%C5%82a-bezdomne-psiaki!NIE-MO%C5%BBNA-JEJ-UFA%C4%86!?p=16272180&viewfull=1#post16272180[/URL] Quote
fioneczka Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 [COLOR=red][B][SIZE=3]baster i lusi / SZEF KUCHNI poleca ciacha dla Waszych psiaczków !!![/SIZE][/B][/COLOR][COLOR=black] dochód przeznaczony będzie na utrzymanie Marsa w hoteliku / pod opieką BB [IMG]http://i53.tinypic.com/5n9jqh.jpg[/IMG] [/COLOR] [U][url]http://www.dogomania.pl/threads/201992-Bazarek-z-ciastkami-w%C4%85trobowymi-dla-pupili[/url][/U] [FONT=Franklin Gothic Medium][SIZE=5][I][COLOR=blue][B]ZAPRASZAMY !!![/B][/COLOR][/I][/SIZE][/FONT] Quote
Czaruś Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 I jak Pan się zdecydował? Komu się poszczęści Bkusiowi czy Baronowi? Quote
agaga21 Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 [quote name='ARDNAS']I jak Pan się zdecydował? Komu się poszczęści Bkusiowi czy Baronowi?[/QUOTE] póki co sprawa jest chwilowo zawieszona z powodów kłopotów rodzinnych. jestem pewna, że pan się odezwie jak wróci do domu i wtedy zobaczymy co dalej. Quote
agaga21 Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 [quote name='MARGOL']jak sprawa finansów BAKO?[/QUOTE] doszło 50 zł od jacka f. reszta w ostatnim rozliczeniu :( Quote
Recommended Posts