AgaG Posted June 6, 2006 Author Posted June 6, 2006 Tylko źółtka nie więcej niż jedno dziennie!! :evil_lol: :evil_lol: a ryżyku choć odrobinę zjadł to byłoby super. Wymiziać go proszę ode mnie. :loveu: :loveu: :loveu: Chcę dodać, że przed każdym spacerkiem i po spacerku miał zawsze mordkę bardzo wycałowaną (śliczny nosek i piękne mądre oczka). Ależ ja się cieszę jego szczęściem!!!!!! Quote
AgaG Posted June 6, 2006 Author Posted June 6, 2006 O widzę, że Darsik ma już swoją grafikę na dogo!!! :loveu: :loveu: :loveu: bajkowy pies na bajkowym tle!! Quote
black sheep Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 Prosze dobrze go karmic, zeby sie ladnie zaokraglil;P Quote
rk66 Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 Rafał :hand: Fajnie że jesteś :razz: Pisz dużo i często o Darusiu. A właśnie, jakie będzie miał imię? Quote
AgaG Posted June 6, 2006 Author Posted June 6, 2006 Rafał do mnie dzwonił. Darsik je, ale wybrzydza. Zjadł jednak szyneczkę, kurczaka trochę, bułeczkę z masełkiem. Witaminki ma przemycane w szyneczce. jest bardzo kochany.. :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Elso Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 Witamy właściciela Darsika. Ten wątek będzie pewnie często odwiedzany...cioteczki zgadnijcie dlaczego:lol: Wreszcie pojawił się jakiś mężczyzna na dogo i to jeszcze z graficznymi umiejętnościami. Quote
kakula Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 Witajcie DOGO DOBRZY LUDZIE !!!! POZDRAWIAM SERDECZNIE I CIESZE SIE OGROMNIE ZE DARSIK MA TAK WSPANIALY NOWY DOMEK A WLASCIWIE WILLE Z OGRODEM.wSZYSTKO O CZYM TYLKO MOGL BEDAC JESZCZE W SCHRONISKU TYLKO POMARZYC. ALE JAK WIDAC MARZENIA SIE SPELNIAJA.A W WIGILIE NAPEWNO NAPEWNO PODZIEKUJE I PRZEMOWI DO SWOJEGO PANA JAK BARDZO JEST MU WDZIECZNY !!!!! Quote
kakula Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 Pan Rafal pyta o menu Darsika.Coz ... w zasadzie to Jego dieta powinna byc zupelnie inna.Ale nasze kochane psiatko bardzo jest wybredne.Dlatego tylko na czas odkarmienia mozna Go karmic tym co bedzie Mu smakowalo.Co do serduszek drobiowych srednio je polecam,z prostej przyczyny:u Darsika moga one spowodowac biegunke. Kazde nowe jedzonko trzeba wprowadzac stopniowo i obserwowac czy nie bedzie biegunki lub wymiotow.Ale widze ze Darsik robi postepy tzn poszerza swoje menu ,bo AgaG probowala z roznymi jedzonkami i nie bylo nadzwyczajnych efektow. Mysle ,ze jak Darsik poczuje TA MILOSC I KOCHANIE OD SWOICH NOWYCH WLASCICIELI i zaprzyjazni sie z nowymi PRZYJACIOLMI-czworonogami TO POCZUJE SIE BEZPIECZNY I SAM STOPNIOWO ZACZNIE WIECEJ JESC.Mysle ze bedzie podjadal czesto i malutko i nawet to jest u Niego wskazane.Dobrze byloby zachecac Go do jedzenia,jak pisalam wczesniej mam nadzieje ze rowniez nowi PSI PRZYJACIELE zmobilizuja Darsika do jedzenia. Wracajac do menu ostroznie z pasztetem,zbyt tlustym miesem-NIGDY SKORY Z KURCZAKA,KOSCI .A w razie pytan prosze pisac.Postaram sie odpowiadac na bierzaco. Quote
AgaG Posted June 6, 2006 Author Posted June 6, 2006 [SIZE=5][COLOR=red]Tych, którzy nie wiedzą informuję, że kakula to kochana wetka malgosia:loveu: :loveu: :loveu: Kakula wielkie dzięki !!!!!:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: [/COLOR][/SIZE] Quote
kakula Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 Jjjeeeessszzzzzcccczzzeeee Rrraaaazzzzz Super Ze Darsik Ma Taki Fajny Domek Aga Dla Ciebie Tez Trzeba Juz Na Pomnik Zbierac Nawet Nie Na Jeden Ale Na ............................................... Pozdrawiam Nowego Wlasciciela Darsika A Darsika Prosze Odemnie Posmerac Za Prawym Uchem 5 Razy A Za Lewym 3 A Na Koniec Caluska W Czarny Nosek Quote
kakula Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 Widze ze NASZA MALA WZROSTEM A WIELKA SERCEM SZCZEGOLNIE DLA TYCH BIEDACZKOW CZWORONOZNYCH KANDYDATKA NA POMNIK JESZCZE NIE SPI. Agus Ty WIELKI MALY CZLOWIEKU IDZ JUZ SPAC .ODPOCZNIJ TROSZKE. Quote
AgaG Posted June 6, 2006 Author Posted June 6, 2006 Kakula jeszcze nie śpię. Napawam się radością, że ten skarb Darsik ma dom i to tak wspaniały!!!! :loveu: :loveu: a poza tym musiałam wimiziać po kolei wszystkie trzy moje psiaki (szczegolnie Kasnanowę !!!) Quote
AgaG Posted June 6, 2006 Author Posted June 6, 2006 A poza tym [B]Kakula bez Ciebie nic bym nie zdziałała!!![/B] :loveu: :loveu: :loveu: Twój gościnny gabinet i Twój profesjonalizm to cud który się zdarzył mi a przede wszystkim psiakom i to minutkę od mojego mieszkania !!!!!! Quote
kakula Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 AgaG ja pomalutku koncze dzisiejszy a wlasciwie wczorajszy dzien.Pozdrawiam raz jeszcze i chyle czola Tym wszystkim ktorzy przyczynili sie do tego, ze DARSIATKO znalazl taki wspanialy domek!!!! A Z OGROMNA RADOSCIA POZDRAWIAM RAZ JESZCZE NOWYCH WSPANIALYCH WLASCICIELI DLA WAS HIP HIP HURRA HIP HIP HURRA HURRA HURRA.... Quote
rk66 Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 [quote name='AgaG']A poza tym [B]Kakula bez Ciebie nic bym nie zdziałała!!![/B] :loveu: :loveu: :loveu: Twój gościnny gabinet i Twój profesjonalizm to cud który się zdarzył mi a przede wszystkim psiakom i to minutkę od mojego mieszkania !!!!!![/quote] [SIZE=2]Jak mogłoby być inaczej, jeśli Aga wszystkie osoby które spotyka na swojej drodze zaraża nieuleczalnym, zmutowanym bakcylem „pomocy psom”. :diabloti: [/SIZE] [SIZE=2]Kakula :cool2: i duże buziaczki od nas wszystkich.:Rose: [/SIZE] [SIZE=2]A Agusi owszem wystawimy pomnik, ale proponuję z suchej karmy, żeby i psiny skorzystały :evil_lol: [/SIZE] Quote
rk66 Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 [SIZE=2]Rafał, puk puk![/SIZE] [SIZE=2]Jak tam nasz drogi weteran? Daje Wam spać? Już się dogadał z pobratymcami?[/SIZE] [SIZE=2]I przyznaj się do kogo bardziej lgnie, do mamy czy do Ciebie?[/SIZE] Quote
rk66 Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 I jeszcze zaległe zdjecia: Czekamy na Agę: [IMG]http://images4.fotosik.pl/43/f17f2545bb4b866a.jpg[/IMG] [IMG]http://images1.fotosik.pl/80/7a34d344daedc3be.jpg[/IMG] W drodze: [IMG]http://images1.fotosik.pl/80/0575f8b0eacc043f.jpg[/IMG] Darsiu ma taki wyraz pyszczka jekby dobrze wiedział że jedzie do domciu :loveu: Quote
rk66 Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 I jeszcze w swoim domku [IMG]http://images3.fotosik.pl/80/65894f41b1ab4798.jpg[/IMG] [IMG]http://images3.fotosik.pl/80/73f85a8a794b7415.jpg[/IMG] [IMG]http://images4.fotosik.pl/43/ce476b858bfd0f5c.jpg[/IMG] [IMG]http://images4.fotosik.pl/43/1cfba13224208b21.jpg[/IMG] [IMG]http://images4.fotosik.pl/43/4536f0f0411ed915.jpg[/IMG] Quote
rafbaleno Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 Darsik mysle ze ma sie dobrze chodz malo mowi;) Ale co do imienia pozostanie Darsik:) Wczoraj wieczorkiem po spacerku zaprowadzil Nas do kuchni i chcial papu:) a tu nie bylo nic co by mu pasowalo zjadl jeszcze jedna bulke bez skorki no i szyneczka ( tylko jeden rodzaj) no ale przed spaniem poszli my na dalszy spacer poza bramke i chlopak zaczal zwiedzac okolice i az go nosilo i byla kupka:) i jasna i w miere kupy sie trzymala hehehe;) NO ale po powrocie dalej glodny wiec dalismy mu mieso wolowe z rosolu i az uszy mu sie podniosly, wogole chcial zabrac surowe ale nie dalismy. Ale ugotowalismy wiecej wolowego miesa i tez zjadl. BArdzo mu smakowalo wiec moze to bedzie dobre bo nie tluste. Dzis rano zaliczylismy spacer Z kayka na blonia i chlopak szedl dzielnie i az widac bylo ze az go rwie, a Kayka byla blisko Darsika chodz dziwne bo to Sunia byl kierowniczka domu nasz owczarek ani nie warknal na nia i Kacpra bo to oni byli CI co dominowali a teraz kacper juz nie mruczy ale boi sie bo DArsik go uszczypal w tylek a to chyba byla zemsta ze warczal na niego w pierwszy dzien:) KAYKA tez mruknela, ale z zazdrosci i Darsik szczeknal na nia i LALka Kayka przestraszyla sie ale chyba wyczula ze ona tu juz nie jest kierowniczka ze Dars tez ma cos do powiedzenia i mycha zrobila sie slodka sunia ktora ino by sie bawkala i bardzo grzecznie do Darsika podchodzi. MAM nadziej ze KAcper jakos dogada sie, dzis po pracy ida razem na spacer chce zeby poznali sie ze sa razem jedno stado razem spia zarem spacery. Kogo bardziej Darsik pokochal mysle ze leci rowno dzis jak wychodzilem do pracy to patrzyl za mna przez drzwi balkonowe a jak wracam znim ze spaceru to pierwsze leci do mamy zeby sie przytulic:) poza tym dziwne on niby nie slyszy ale potrafil usluszec slaby szelest w drugim pokoju wiec moze nie jest tak zle. POza tym jak wracam z nim to opowiad co robil a on patrzy na mnie jakby wiedzial ze mowi sie o nim i zaraz podchodzi do mnie i tuli sie:):):) TAki kochany szkrab:) i jak prosze zeby polozyl sie na kocyku to robi to i nie chce miec legowiska daleko od nas musi byc tak zeby kolo nas jak siedzimy. Quote
rafbaleno Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 [B]nowe wiadomosci!!![/B] Moja mama wlasnie dzwonila i mowi ze wybiera sie do sklepu a Darsik stoi gotowy do wyjscia bo on tez chce wyjsci lazi za mama :):) ale to nic ugotowali my mu wczoraj wolowe mieso chude i mama dala mu to z bulka zamoczona w wywarze z miesa wolowego + mieso i wszystko to sam zjadl i popil woda i chce isc do sklepu z mama:)Cyba widzial wczoraj ze kacper i kayka byli wiec tez chlopak chce na zakupy :multi::multi::multi: (udziela sie) A tak powaznie mam nadziej ze bedzie dobrze i pozbiera sily i z Kacprem dogadaja sie. pozdrawiam serdecznie Quote
AgaG Posted June 7, 2006 Author Posted June 7, 2006 No to wspaniałe wieści!!! Darsiątko juz widzę je lepiej. Całe szczęscie, że daje się przmycić coś oprócz mięska, bo mi się to raczej nie udawało. a że jest słodki i kochany to wiedziałam od początku:loveu: :loveu: A z tym słyszeniem to faktycznie ciekawa sprawa. Może po prostu słyszy tylko to, co chce i tyle!! No i dobrze że jego qupki są ok. Zwykle brałam go na spacer rano po 7, potem około 12, między 15i 16 , o 22-23. Quote
black sheep Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 No psinka czuje sie, jakby od zawsze tam mieszkała:) Quote
black sheep Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 [IMG]http://images1.fotosik.pl/80/0575f8b0eacc043f.jpg[/IMG] Jaka słodka minka:) Nadwyraz grzeczny piesek, taki spokojny!!! Quote
AgaG Posted June 7, 2006 Author Posted June 7, 2006 rk66 zdjęcia super wyszły. Widać, jak Rafał od razu pokochał naszego podopiecznego i tak jak pisała Kiwi - od oczu Darsa nie da się wzroku odwrócić!!!:loveu: :loveu: :loveu: Czarodziej jeden, wszystko sobie tymi oczyskami wyczarował!! Quote
Recommended Posts