Neris Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 Powodzenia! Na pewno nie będzie Ci z nimi nudno... Quote
black sheep Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 To cudnie, uwielbiam kotki, duże i małe. A najbardziej lubie jak są grubiutkie, dlatego mój jest utuczony:) Zresztą jak inne moje tłuściutkie zwierzątka... Quote
rafbaleno Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 Beda fotki :)))))) Jeden jest bialo czarny i dokazuje najbardziej a drugi hmmm trudno powiedziec co i jak raz plec a dwa po kim taki jets bo wymieszany fest:))) i taki drobniutki. spia jak na razie w moim pokoju i dokazuja ile wlezie:mad::mad::mad:Moja glowa w czasie spania sluzy za trampoline:) :mad::mad::mad::evil_lol::evil_lol: Wczoraj bylo bliskie spotkanie z Kacperkiem i kayka:crazyeye: oczywiscie psiaki byli sparalizowane fest:) Kayka udwala ze kota nie widzi ale ani sie nie ruszyla a Gacek pierwszy raz spasowal i nie wchodzi w droge kociakom:lol::lol:, ale ciekawski jest i dwa razy ukradl kociakom jedzenie i to w biegu :mad::mad::evil_lol::p:p:diabloti::diabloti:. Jak na razie imion brak bo to nie wiadomo co to jest trudno wybadac. Kotki sa z 10 lipca nie wiem kiedy mozna je wysterylizowac? Quote
rafbaleno Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 a ost brakuje nam psiakow Aresksa i Darsa, duzo zajmowali nam miejsca w zyciu. Duzy pies to duzy wszedzie go duzo:))) kiedys bedzie duuuzy psiak bo to taka duuuuza milosc taki psiak:))) Aresek zostanie gdzies tam we mnie toby taki kumpel a Darsik to pies magnes milosci szkoda ze tak krotko, ale mial u mnie zycie w pigulce - dom-milosc-spacery-i pelna miska jedzenia( nieruszana):eviltong: Quote
black sheep Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 Kotków jeszcze nie ciachaj! Są za małe. Czekamy na fotki:) Quote
Neris Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 Ja moje kotki ciachałam w wieku 9 miesięcy, mała była po pierwszej rui. Quote
black sheep Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 No ale małych mieć nie muszą. Moja miała trochę za wczas, i trochę zgłupiała od tego, nie wiem czy przez te przeżycia czy co, ale zdziczała troche, nie lubi głaskania i wogóle dotyku. Dlatego lepiej się nie spieszyć... Quote
rafbaleno Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 czyli najlepiej kiedy wynika ze maja 2 miesiace i 2 tyg. Quote
jotpeg Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 mozesz spokojnie poczekac, az skoncza pol roku i wtedy do veta. tak do 9 miesiecy najlepiej. a jak tam domowe rosliny? zyja jeszcze? szkoda, ze ludzie nie rozumieja, ze koty kochaja kwiaty :evil_lol: Quote
Neris Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 Ja miałam takie piękne kwiaty... znajomi brali ode mnie odnóżki, zachwycali się... i co, kotów się zachciało. WSZYSTKO zeżarte. A jaka zabawa przy tym! Nawet kaktusów nie oszczędziły, nie zjadły co prawda, ale ciągle z doniczek wywalają. A moje kicie nie miały małych, siedziały w domu w trakcie pierwszej (i ostatniej) rui, ale nie było to bardzo przyjemne, oj nie... Quote
kiwi Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 polecam oleandry :D jak kot sprobuje to tylko raz ;) Quote
black sheep Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 e tam mój kot nic nie ruszy, żadnego kwiatka;) Quote
rafbaleno Posted September 22, 2006 Posted September 22, 2006 a wlasnie wszystkie doniczki juz poszly na szafe i innego pokoju, palme w nocy juz mialem no glowie:mad::mad::mad: Wogole chodza za mna jak pieski jak tylko wyjde z pokoju zaras sa ide spac male torche porozrabiaja i zaraz ida spac razem ze mna kolo glowy i przytulanie:loveu: Quote
rafbaleno Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 hej czy ktos mnie jeszcze pamieta:) Włąściciel Darsa? pozdrawiam wszystkich:multi::multi::multi: Quote
Neris Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 Ja pamiętam. Jak tam kociaki? a może nowy psiak w domu? Quote
rafbaleno Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 kociaki roznie duuuzo sie pozmieniało. Jednego kotka straciliśmy bo rozszarpał sobie brzuch na płocie, ale nie to go zabiło -weterynarz nie udolny bo raz ze źle to z szył, to dwa po po tygodniu wszystko sie rozlazło i nie dał rady tego jakoś ściągnąć za mało skóry, trzeba było kotka uspic:(((( W miedzy czasie kuzyn przyniósł nam kota dziwaka bo bo wyglądał bardzo inaczej;) tzn ogon puszysty i gdzieniegdzie dlugi włos:) Zabrał go z gospodarstwa bo tam chcieli mu odrąbać głowę ze zabił gołębia :( I tak jest cały czas mieszka z mama i druga kotka( wysterylizowaną) pupilek mamy to niesamowity kot:) sika do misek piasek musi byc za każdym razem wymieniany ( hehhe a kurcze wcześniej spal z kurami :).Nazywaliśmy go Futrzak:) Moja sunia mieszka ze mną w Sosnowcu:) Saima skończyla lalka już rok. Wynajmuje tu w Sosnowcu i znajomego w domu i tam jest wspólny ogród:) gdzie sa jeszcze dwie laleczki Berneńskie matka z córką prawie roczną:) . tak wiec banda jest:) Quote
Neris Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 To super! Życie toczy się dalej... a dasz zdjęcia kotow i suni? Quote
rafbaleno Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 [IMG]http://img341.imageshack.us/img341/9506/saimamm6.png[/IMG] Quote
Neris Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 za duże to zdjęcie, może mieć max 640 pikseli... zmniejszyłam: [IMG]http://images24.fotosik.pl/176/4a752ce9e6936f19.jpg[/IMG] Quote
_Aga_ Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 [INDENT](') (') (') (') Pamiętam Darsa.... [/INDENT] Quote
Recommended Posts