Jump to content
Dogomania

Kraków kochany Dars za TM, zawsze zostanie w naszej pamięci a Raf ma dwa kociaki!!!

Recommended Posts

• Replies 370
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Beda fotki :))))))

Jeden jest bialo czarny i dokazuje najbardziej a drugi hmmm trudno powiedziec co i jak raz plec a dwa po kim taki jets bo wymieszany fest:))) i taki drobniutki. spia jak na razie w moim pokoju i dokazuja ile wlezie:mad::mad::mad:Moja glowa w czasie spania sluzy za trampoline:) :mad::mad::mad::evil_lol::evil_lol:
Wczoraj bylo bliskie spotkanie z Kacperkiem i kayka:crazyeye: oczywiscie psiaki byli sparalizowane fest:) Kayka udwala ze kota nie widzi ale ani sie nie ruszyla a Gacek pierwszy raz spasowal i nie wchodzi w droge kociakom:lol::lol:, ale ciekawski jest i dwa razy ukradl kociakom jedzenie i to w biegu :mad::mad::evil_lol::p:p:diabloti::diabloti:. Jak na razie imion brak bo to nie wiadomo co to jest trudno wybadac. Kotki sa z 10 lipca nie wiem kiedy mozna je wysterylizowac?

Posted

a ost brakuje nam psiakow Aresksa i Darsa, duzo zajmowali nam miejsca w zyciu. Duzy pies to duzy wszedzie go duzo:))) kiedys bedzie duuuzy psiak bo to taka duuuuza milosc taki psiak:))) Aresek zostanie gdzies tam we mnie toby taki kumpel a Darsik to pies magnes milosci szkoda ze tak krotko, ale mial u mnie zycie w pigulce - dom-milosc-spacery-i pelna miska jedzenia( nieruszana):eviltong:

Posted

No ale małych mieć nie muszą. Moja miała trochę za wczas, i trochę zgłupiała od tego, nie wiem czy przez te przeżycia czy co, ale zdziczała troche, nie lubi głaskania i wogóle dotyku. Dlatego lepiej się nie spieszyć...

Posted

mozesz spokojnie poczekac, az skoncza pol roku i wtedy do veta. tak do 9 miesiecy najlepiej.
a jak tam domowe rosliny? zyja jeszcze?
szkoda, ze ludzie nie rozumieja, ze koty kochaja kwiaty :evil_lol:

Posted

Ja miałam takie piękne kwiaty... znajomi brali ode mnie odnóżki, zachwycali się... i co, kotów się zachciało. WSZYSTKO zeżarte. A jaka zabawa przy tym! Nawet kaktusów nie oszczędziły, nie zjadły co prawda, ale ciągle z doniczek wywalają.

A moje kicie nie miały małych, siedziały w domu w trakcie pierwszej (i ostatniej) rui, ale nie było to bardzo przyjemne, oj nie...

Posted

a wlasnie wszystkie doniczki juz poszly na szafe i innego pokoju, palme w nocy juz mialem no glowie:mad::mad::mad: Wogole chodza za mna jak pieski jak tylko wyjde z pokoju zaras sa ide spac male torche porozrabiaja i zaraz ida spac razem ze mna kolo glowy i przytulanie:loveu:

• 1 year later...
Posted

kociaki roznie duuuzo sie pozmieniało. Jednego kotka straciliśmy bo rozszarpał sobie brzuch na płocie, ale nie to go zabiło -weterynarz nie udolny bo raz ze źle to z szył, to dwa po po tygodniu wszystko sie rozlazło i nie dał rady tego jakoś ściągnąć za mało skóry, trzeba było kotka uspic:(((( W miedzy czasie kuzyn przyniósł nam kota dziwaka bo bo wyglądał bardzo inaczej;) tzn ogon puszysty i gdzieniegdzie dlugi włos:) Zabrał go z gospodarstwa bo tam chcieli mu odrąbać głowę ze zabił gołębia :(

I tak jest cały czas mieszka z mama i druga kotka( wysterylizowaną) pupilek mamy to niesamowity kot:) sika do misek piasek musi byc za każdym razem wymieniany ( hehhe a kurcze wcześniej spal z kurami :).Nazywaliśmy go Futrzak:)

Moja sunia mieszka ze mną w Sosnowcu:) Saima skończyla lalka już rok. Wynajmuje tu w Sosnowcu i znajomego w domu i tam jest wspólny ogród:) gdzie sa jeszcze dwie laleczki Berneńskie matka z córką prawie roczną:) . tak wiec banda jest:)

• 2 years later...