Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='ciapuś'][CENTER][SIZE=4][COLOR=red][B]Bardzo dziękuje wszystkim którzy pamiętają o Misiu i wpłacają stałe deklaracje.[/B][/COLOR][/SIZE]

Niestety lista pamiętających ostatnio bardzo nam się skróciła :placz::placz::placz:
[/CENTER][/QUOTE]

Uregulujemy (go-ja i Bartek B.) lada dzień. :)

Posted

ciotki a ja mam pytanie....czy Misio ma fbooka??moze trzeba zrobic,wkleic pierwsze zdjecia:(....wkleic te aktualne.....uwazam,ze fb to duza szanas adla zwierzakow,zarowno w szukaniu domu jak i sponsorow a slysze,ze Misio niewesola ma sutuacje:(przypominajki wyslac tez nie zaszkodzi!!!

Posted

[quote name='Lolalola']ciotki a ja mam pytanie....czy Misio ma fbooka??moze trzeba zrobic,wkleic pierwsze zdjecia:(....wkleic te aktualne.....uwazam,ze fb to duza szanas adla zwierzakow,zarowno w szukaniu domu jak i sponsorow a slysze,ze Misio niewesola ma sutuacje:(przypominajki wyslac tez nie zaszkodzi!!![/QUOTE]

Ja się na fb nie znam, ale pomysl popieram!

[quote name='agata51']ciapuś, dopisz w rozliczeniu przy moim nicku [COLOR=red]IV ;) [/COLOR][COLOR=black]Przelałam 21.04. [/COLOR][/QUOTE]

I [COLOR=red]V [/COLOR]też możesz dopisać. Przelane 10.05.

Posted

U Misia wszystko po staremu. Ma swoje lęki, które mu pozostaną. Jest nauczony chyba swoim zyciem psa bezdomnego - trzymania się na uboczy, obchodzenia człowieka po łuku, itp. Toleruje odwiedzających tylko wtedy , gdy nie jest nim nikt zainteresowany-tzn , kiedy chodzi sobie swobodnie, nie zagadując go , nie wymagając od niego niczego poza to co on chce. Wtedy Misio potrafi podejśc bardzo blisko zaciekawiony, wziąć smakola, swobodnie biegać , bawić się i turlać. Gdy jest w kojcu i osoba obca przechodzi obok dodatkowo z zainteresowaniem to reaguje agresywnie-lękowo, tak samo jest gdy biega , a ktoś za bardzo chce się do niego zbliżyć- potrafi pogonić- tak wystraszył moją mamę np;) Ale teraz jest już ok i mama swobodnie może przy nim sprzątać, kosić trawę itp.
Misio czasem potrafi przestraszyć się np własnej miski, którą sam łapą niechcący przewróci. Czasem boi się wejśc do kojca, mimo iż nie dzieje się nic nowego co mogłoby go zaniepokoić. Ja już mam na niego sposoby, ale na pewno nowej osobie może być trudno.
Smycz masakra, bez zmian -ile ja się narobię linek ze sznurka to nie pytajcie lepiej. Misio to jednak chyba wolny ptak.....
Czasem jak tak sobie siedzę to przyjdzie położy łepek na kolanach, daje się wymiziać, a nawet prosi łapą o więcej. Jednak nikomu innemu nie da sie tak wygłaskać. Lubi jak sie z nim bawię , gdy udaję , że chcę go złapać- wtedy tak śmiesznie odskakuje i się śmieje. Często podchodzi z tyłu jak coś robię i zagląda, puka w rękę:)
W weekend zrobię zdjęcia.

Posted

Wysyłam jutro rachunek za maj.

[IMG]https://lh3.googleusercontent.com/-YtbMpb8jas8/TedUM5vsEwI/AAAAAAAACCI/2J1-7D6rz0U/s576/misio.JPG[/IMG]

[IMG]https://lh4.googleusercontent.com/-oY4mz28Efew/TedUUbhLMBI/AAAAAAAACCY/q9sXh9_9eSE/s576/misio1.JPG[/IMG]

[IMG]https://lh3.googleusercontent.com/-k5l7hVonNfI/TedUXsZhJMI/AAAAAAAACCc/pm1XCnAJ9yc/s720/misio2.JPG[/IMG]